Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Ce zodie esti ? Te recunosti ? :)

Last post 08-23-2006, 04:22 AM by anouk. 128 replies.
Page 1 of 3 (129 items)   1 2 3 Next >
Sort Posts: Previous Next
  •  03-13-2006, 01:12 PM 38206

Ce zodie esti ? Te recunosti ? :)

Cum se roaga fiecare zodie atunci cand se afla la ananghie? Nu avem de unde sa stim, dar am adunat cateva idei, care credem noi ca se potrivesc.

Berbec: Oh, Doamne! Te rog frumos sa imi dai rabdare, caci am mare nevoie de ea. Si o vreau ACUM!

Taur: Doamne, te rog frumos ajuta-ma sa invat sa accept schimbarea in viata mea. Dar nu acum, mai lasa-ma sa mai astept un pic.

Gemeni: Doamne, am si eu o rugaminte. Am o mica intrebare pentru tine, daca ai timp. Cine esti? Ce exact esti? Unde te afli? Cati sunteti acolo, esti unul singur? Nu pot sa imi dau seama.

Rac: Doamne, pentru mine esti ca un tata. Vreau sa ma pot baza pe tine, sa imi dai siguranta, mai ales acum in momente grele cand mama este atat de departe de mine.

Leu: Tatal nostru al tuturor, cred ca esti mandru sa ai un fiu ca mine.

Fecioara: Doamne, fa lumea un loc mai bun si te rog mult nu repeta greseala de ultima data, ca uite ce-a iesit.

Balanta: Doamne, stiu ca ar trebui sa iau deciziile de una singura. Dar, pe de alta, parte, tu ce crezi ca ar trebui sa fac? Astept un sfat din partea ta, un semn, orice.

Scorpion: Doamne, ajuta-ma sa imi iert dusmanii, macar pe cei vechi de 10-15 ani, chiar daca nenorocitii nu merita.

Sagetator: Oh atotputernicule, atotstiutorule, atotiubitorule, omniprezentule, vesnicule Dumnezeu, te rog inca o data: ajuta-ma sa nu mai exagerez.

Capricorn: Doamne, voiam sa ma rog, dar am realizat ca trebuie sa imi dau seama singura care este solutia pentru problemele mele si sa ma descurc singura. Mersi oricum.

Varsator: Buna, doamne. Unii spun ca esti barbat. Altii spun ca esti femeie. Eu spun ca fiecare dintre noi este Dumnezeul sau. Asa ca, de ce sa ne rugam? Hai sa petrecem mai bine!

Pesti: Dumnezeule atotputernic, in timp ce beau ultimii 50 ml de Whisky din paharul meu pentru a-mi ineca durerea si nefericire, fie ca starea mea de ebrietare sa fie pentru onoarea si gloria ta.

Cum sforai :) .

Berbec - Sforaie tare si puternic, incat ii asurzeste pe cei din jurul sau cu intensitatea sforaiturilor sale. Este un adevarat sef al sforaiturilor.

Taur - Sforaie linistit si cu incapatanare, nu are nici un sens sa incerce cineva sa il trezeasca, deoarece nu va avea sorti de izbanda.

Gemeni - Sforaie pana cand incearca cineva sa il trezeasca. Apoi se razgandeste singur si se opreste de la sine. Asta doar ca sa inceapa din nou sa sforaie peste cateva momente.

Rac - Nu se poate simti in siguranta, daca nu sforaie sanatos. Daca incearca cineva sa ii spuna ca nu poate dormi din vina lui, va nega totul si se va si supara ca a indraznit sa le reproseze asa ceva.

Leo - Sforaie ca un adevarat leu. Se poate spune chiar ca rage. Daca ii face cineva observatie legat de sforaiturile lui, va lua totul in gluma, iar daca cineva il va inregistra sforaind pentru a ii demonstra ca nu poate dormi datorita sunetului asurzitor pe care il scoate, se va simti chiar mandru sa isi auda sforaiturile in direct.

Fecioara - Daca ii dai caseta pe care ai inregistrat-o cu sforaiturile Leului, va face o analiza pe ea si va gasi motivele psihologice pentru care i se intampla leului sa sforaie asa. Apoi isi va face o mie de griji ca si el sforaie la fel.

Balanta - Sforaie tare si frumos, aproape artistic. Cand te uiti la el si vezi cat de delicat si armonios pare, nu ai zice ca ar putea vreodata sa sforaie in halul asta.

Scorpion - Sforaie profund si intens, astfel incat reuseste sa iti patrunda in suflet. Oricine se simte neputincios pe langa el, dandu-si seama ca va trebui sa astepte pana cand se va hotari sa inceteze sa te mai tortureze.

Sagetator - Sforaie din ce in ce mai tare si daca il trezesti sa ii faci observatie, va incepe sa rada si te va intreba daca te-ai distrat ascultandu-l.

Capricorn - Sforaie ca un adevarat om de afaceri, este neclintit ca o stanca. Actiunile la sforait sunt puse deja in vanzare la bursa si toate apartin Capricornilor. Daca il vei deranja pentru a-I spune ca te cam deranjeaza, iti va raspunde ca un adevarat profesionist, iti va cere scuze si iti va promite ca nu se va mai repeta. Va adormi apoi la loc si o va lua de la capat.

Varsator - Este original pana si atunci cand sforaie. Sforai pe mai multe voci, imitand diferite sunete. Nimeni nu se va plictisi dormind alaturi de tine, sforai de fiecare data altfel.

Pesti - Doarme neclintit. Nu merge sa fii trezit prin nici un fel de metoda, nici macar prin datul jos din pat. Cand se trezeste, este uimit daca cineva ii spune ca sforaie

Scuzele cele mai frecvente :)))))

Berbec
    Nu am facut eu asta.
    Am fost fortat sa fac asta.
    A fost doar un accident.
    Nu a fost nimic intentioanat.
    Fiecare dintre noi are dreptul sa faca ceea ce ii place.

Taur
    Am mai facut asta de multe ori si nu am stiut ca este gresit.
    Credeam ca voi economisi niste bani prin asta.
    Nu mi-am dat seama.
    Aveam de gand sa repar totul cat de curand.
    Mi-era foame.

Gemeni
    Poftim? Nu inteleg despre ce vorbesti.
    Cine, eu? Nu am crezut ca se va intampla asa.
    Nu eu, X a facut acest lucru.
    Haha, ce gluma buna, hai sa trecem peste discutia asta.

Rac

Am simtit ca trebuie sa fac acest lucru. Asa am simtit.
    E o traditie pe care a trebuit sa o urmez.
    Am fost obligat sa fac asta.
    Totul a inceput in copilarie.
    De fapt, mama m-a sfatuit sa fac asta.

Leu
    Nu stiam ca ma vede cineva.
    Nu gandeam clar.
    Am anumite privilegii, ar trebui sa mi-se ierte acest lucru.
    As prefera sa uitam cu totii cele intamplate.

Fecioara
    Contabilul mi-a spus ca totul este in ordine.
    Doctorul mi-a spus sa procedez asa. Nu stiam ce fac de fapt.
    Nu m-am putut abtine.
    Am gresit, nu se va mai repeta. Pot sa si semnez pentru asta.

Balanta
    Am facut asta numai pentru ca si sotul meu/sotia mea o face.
    X m-a facut sa fac asta.
    Nu am putea ajunge cumva la un compromis.
    M-am luat dupa X, imi cer scuze.
    Sunt o victima a sistemului si a conjuncturii.

Scorpion
    Asa ma simteam atunci.
    Nu m-am gandit ca voi fi prins.
    Nu am vrut sa o fac.
    Nimeni nu mai trebuie sa afle acest lucru.
    Credeam ca sunt pe moarte.
    Nu stiam ce naiba fac.

Sagetator
    Trebuia sa fac asta, altfel eram dat in judecata.
    Avocatul mi-a spus ca totul este in regula.
    Ce mare lucru? Guvernul este de vina.
    Este un lucru rasist (sexist sau o decizie politica gresita).

Capricorn
    Nu este ceva serios.
    Eu doar am urmat ordinele.
    Totul s-a intamplat atat de repede.
    Slujba mea este de vina.
    Chiar aveam nevoie de bani.

Varsator
    Toti ceilalti faceau acelasi lucru.
    Era cel mai interesant lucru de facut.
    Ma plictiseam rau de tot.
    Si ce e cu asta? Ce vei face in acest sens?
    Cui ii pasa de lucrurile astea stupide pana la urma?

Pesti
    Am fost influentat.
    Dumnezeu mi-a spus sa fac asa.
    Eu doar am indeplinit dorinta Domnului.
    Credeam ca ma pot opri pana sa pierd controlul.
    Nu mi-am dat seama cat de tarziu se facuse.

Te recunosti ? :))))

"What nerv's me also destroy me!"
  •  03-13-2006, 01:15 PM 38207 in reply to 38206

Re: Ce zodie esti ? Te recunosti ? :)

Ce semn de circulatzie corespunde fiecarei zodii.:)

Daca fiecare zodie ar purta pe spate un semn de circulatie, care ar fi acesta.

Berbec - Oprirea si stationarea interzise.

Taur - Drum ingustat. Depasirea interzisa.

Gemeni - Punct de informare turistica.

Rac - Puneti-va centura de siguranta!

Leu - Drum cu prioritate.

Fecioara - Intoarcerea interzisa!

Balanta - Intersectie nesemaforizata.

Scorpion - Atentie! Succesiune de curbe deosebit de periculoase.

Sagetator - Sfarsitul tuturor restrictiilor.

Capricorn - Limitare de viteza.

Varsator - Parcare cu plata. Timp limitat 1 h.

Pesti - Drum alunecos si cu denivelari.

Rolling Laugh [=))]

•  03-13-2006, 01:19 PM 38209 in reply to 38206

Leona, multzumesc din suflet. Am ris cu lacrimi. LOL [:))]LOL [:))] Cel putin pt Gemeni, Rac, Scorpion si Pesti, totul e EXACT cum spuni tu. Oh, o mica exceptie totusi: nu beau, oricit de betzivani ar fi pestii astia. Crying [:'(]Big Kiss [:k]
  •  03-13-2006, 01:25 PM 38211 in reply to 38209

Big Smile [:D] La balanta s epotriveste exact...mai putin partea cu scuzele Big Smile [:D]LOL [:))]
    Fiecare om poseda un anumit orizont. Cand se ingusteaza si devine infinit de mic, el se transforma in punct si atunci omul zice: "Acesta este punctul meu de vedere".
  •  03-13-2006, 01:28 PM 38212 in reply to 38209

Girbova , cine este Gemeni? Cine este Rac, si cine este Scorpion? Ca Pesti am intzeles :).

•  03-13-2006, 01:28 PM 38213 in reply to 38207

Leona:

Scorpion - Atentie! Succesiune de curbe deosebit de periculoase.

DA DA DA DA ,adevarat!!!!!Cool [H]

"i have to go,i have to go,where the *** does everybody go when they have to go?"
  •  03-13-2006, 01:29 PM 38214 in reply to 38212

Sotzul-Scorpion.(e la limita, ar putea fi chiar sagetator, uneori asa actioneaza) Fiul-Gemeni. Fiica-Rac.

•  03-13-2006, 01:33 PM 38218 in reply to 38214

Si cu cine te intzelegi cel mai bine? :)

•  03-13-2006, 01:40 PM 38220 in reply to 38218

N-o sa ma crezi, dar cu toti.

Desigur cu fiica-mea, mai avem si disagreements uneori, dar numai in ce priveste vestimentatia. Ea-i mult, mult mai conservatoare decit mine.

Pe fiul meu, uneori nu-l inteleg. E atit de matur in tot ce face, dar pt un lucru lipsit de importanta , ca o cravata, are nevoie de "ajutor".

Sotzul, foarte rar e incapatzinat, dar in rest nu avem nevoie de cuvinte.

Astept analiza. Multzumesc anticipat. Flower [F]Flower [F]Flower [F]

•  03-13-2006, 01:45 PM 38222 in reply to 38220

Analiza? Surprise [:O] Nu voi face nici o analiza, eram curioasa doar cum te intzelegi cu racul, tzinand cont ca si eu sunt tot un rac clipind [;;)].

•  03-13-2006, 01:50 PM 38224 in reply to 38222

Ma crezi ori nu, mi-am inchipuit. Cred ca undeva ti-am si spus ca faci/esti exact ca fiica mea. Nici nu mi-as putea dori o alta fiica. In afara de faptul ca in clasele primare avea nevoie de incurajari, si de-atunci poate inca in 10 ocazii, nu pot cere mai mult. Sinte total diferite, dar ne completam de minune. Si ce-i cel mai important e ca ei, copiii se impaca f bine cu sotzul meu.

•  03-13-2006, 01:51 PM 38225 in reply to 38220

Girbova:

N-o sa ma crezi, dar cu toti.

era si  de asteptat ,la cata rabdare au pestii ..o vad pe mama ,cum ma suporta eroic...si pe restu` normal,insa io-s rebelu` caseiZip it! [:#]

"i have to go,i have to go,where the *** does everybody go when they have to go?"
  •  03-13-2006, 01:56 PM 38228 in reply to 38225

Anouk, tu asa crezi? Eu cred ca sintem zapacitzi, dar ne doare de altzii.
  •  03-13-2006, 02:04 PM 38234 in reply to 38228

Eu, mai cu motz! Sunt si Gemeni si Taur, si, asa cum ti-am spus,  mi se potrivesc amandoua profilurile ...de aceea sunt confuza rau! Big Smile [:D]Big Smile [:D]

Taurii `ma gonesc`` din zodia lor - sa merg la Gemeni ca am caracteristicile lor-, iar Gemenii `ma trimit` inapoi la Taur!!

Si uite asha, de o viata intreaga, fug de la unii la altii!!!clipind [;;)]

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  03-13-2006, 02:06 PM 38237 in reply to 38228

Girbova:
    Anouk, tu asa crezi? Eu cred ca sintem zapacitzi, dar ne doare de altzii.

Smile [:)]si zapaciti,si rabdatori si  mai ales tacuti ,oneori ....Oh my gosh [omg]( aici vb de mama ,ti-ai dat seama, da?LOL [:))])

si  da ,ai dreptate ,va doare mult de cei din jurul vostru ,respect pt astaSmile [:)]

•  03-13-2006, 02:08 PM 38240 in reply to 38234

Justinia:

Eu, mai cu motz! Sunt si Gemeni si Taur, si, asa cum ti-am spus,  mi se potrivesc amandoua profilurile ...de aceea sunt confuza rau! Big Smile [:D]Big Smile [:D]

Taurii `ma gonesc`` din zodia lor - sa merg la Gemeni ca am caracteristicile lor-, iar Gemenii `ma trimit` inapoi la Taur!!

Si uite asha, de o viata intreaga, fug de la unii la altii!!!clipind [;;)]

Esti cumva nascuta pe 21 Mai? Mami e nascuta atunci si tot asa...are caracteristici de la amandoua zodiile Smile [:)]

Fiecare om poseda un anumit orizont. Cand se ingusteaza si devine infinit de mic, el se transforma in punct si atunci omul zice: "Acesta este punctul meu de vedere".
  •  03-13-2006, 02:10 PM 38242 in reply to 38237

Anouk, poti spune orice, dar nu "tacutzi". Eu una nu-s deloc tacuta. Potzi vedea de pe rp, nu? LOL [:))]LOL [:))]LOL [:))]LOL [:))]LOL [:))]Yeah yeah [:-@]Yeah yeah [:-@]
  •  03-13-2006, 02:14 PM 38247 in reply to 38242

Girbova:
    Anouk, poti spune orice, dar nu "tacutzi". Eu una nu-s deloc tacuta. Potzi vedea de pe rp, nu? LOL [:))]LOL [:))]LOL [:))]LOL [:))]LOL [:))]Yeah yeah [:-@]Yeah yeah [:-@]

hahahaa,nu se pune RP-ul Stick out tongue [:P]..aici e loc publicLOL [:))],nu ma pacaliLOL [:))]LOL [:))]

Smile [:)]ma rog ,scuze daca m-am inselat in privinta ta ...Stick out tongue [:P]

•  03-13-2006, 02:16 PM 38248 in reply to 38242

Da, Marioana, 21 Mai...zi de mare  sarbatoare in famiile romanilor si in familia mea!

Imi place ziua asta, ca deh! e ziua mea Stick out tongue [:P], mai ales ca nu am numele nici unui sfant din ziua respectiva...dar e tare derutant sa nu stii carei zodii ii apartii!Oh my gosh [omg]Oh my gosh [omg]

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  03-13-2006, 02:18 PM 38249 in reply to 38247

anouk:

Girbova:

hahahaa,nu se pune RP-ul Stick out tongue [:P]..aici e loc publicLOL [:))],nu ma pacaliLOL [:))]LOL [:))]

Smile [:)]ma rog ,scuze daca m-am inselat in privinta ta ...Stick out tongue [:P]

De ce te-ai inselat? Cum, cu ce?Surprise [:O]

•  03-13-2006, 02:21 PM 38253 in reply to 38249

Girbova:
    anouk:

Girbova:

De ce te-ai inselat? Cum, cu ce?Surprise [:O]

ca am zis ca esti tacuta !Stick out tongue [:P].la asta m-am referit !

de la mama nu scoti nimik daca o deranjeaza ceva ,sau daca i-am gresit cu ceva tace ,refuza comunicarea Stick out tongue [:P]

•  03-13-2006, 04:03 PM 38294 in reply to 38207

Leona:

Capricorn - Limitare de viteza.

Hihihi! Tocmai am luat un speed ticket azi. LOL [:))]

Alea iacta est.
  •  03-13-2006, 04:31 PM 38301 in reply to 38206

Leona, eu nu ma recunosc in zodia mea...pt ca nu ma rog la nimeni, nu sforai si nu ma scuz chiar daca am gresit (dau vina pe vecin). LOL [:))] Rolling Laugh [=))]

Oricum amuzanta lista. Big Smile [:D]

"You don't stop riding because you get old, you get old because you stop riding."
  •  03-14-2006, 12:21 AM 38332 in reply to 38206