|
|
Viza turist pentru parinti???
Last post 11-05-2007, 04:19 AM by spera70. 151 replies.
-
07-01-2006, 05:23 AM |
-
andreyutza
-
-
-
Joined on 07-01-2006
-
-
Posts 12
-
Points 0
-
|
Viza turist pentru parinti???
Buna tuturor!....Ma numesc Andreea si am o intrebare...dar mai intai sa va povestesc pe scurt situarua mea: Am venit in SUA cu viza J1 si am stat peste viza cam 10 luni dupa care m-am casatorit cu roman cetatean american. Dupa ce am depus actele sotul meu a facut chemare parintilor mei ca sa vina la nunta religioasa si ....i-au respins pe amandoi pentru ca m-au gasit in calculator ca am ramas peste viza ![Crying [:'(]](/emoticons/emotion-9.gif) . Acum am primit Green Cardul temporar pe 2 ani de zile si vreau sa merg in tara vara asta. Intrebarea mea este daca pot sa le fac din nou chemare dupa ce reintru in SUA( ma gandesc ca apoi ma vor avea in calculator ca resident america, desi nu sunt sigura daca e bine pentru ca sunt numai temporar deocamdata). Va rog frumos daca stiti vreun caz sau daca puteti sa imi dati un sfat cum ar fi cel mai bine sa procedez ca sa imi pot aduce parintii in vizita inainte de a primi rezidenta permanenta sau cetatenie. Va multumesc anticipat, Andreea
|
|
-
07-01-2006, 09:18 AM |
-
ami
-
-
-
Joined on 08-27-2003
-
NYC
-
Posts 1,999
-
Points 11,645
-
|
Re: Viza turist pentru parinti???
Either way ... nu ai nimic de pierdut (in afara de taxei de viza) daca ei mai incearca.
Nu stiu cat de mult ajuta faptul ca esti rezident acum ... daca intr-adevar i-au respins pe parintii tai pentru ca tu ai stat peste viza probabil ca se gandesc ca daca tu ai stat ilegal, e probabil ca si ei sa faca acest lucru (desi mie personal mi se pare aiurea chestia asta). Asta li s-a spus lor la interviu cand au fost refuzati sau asta ai dedus tu?
Eu in locul tau as mai incerca o data. Daca nu merge nici a doua oara, probabil ca as astepta sa devin cetatean american.
|
|
-
07-01-2006, 11:23 AM |
-
andreyutza
-
-
-
Joined on 07-01-2006
-
-
Posts 12
-
Points 0
-
|
Multumesc pentru raspuns. Situatia este urmatoarea: la ambasada au pus-o pe mama sa scrie numele meu pe hartie si au cautat in calculator si i-au zis ca am depasit viza si ca deocamdata nu le poate da viza. Acum eu nu stiu daca sa ii mai chem tot prin mine, adica sa le spuna ca vine la fata sau pur si simplu sa le dau o chemare cum ca vin sa viziteze o ruda. Intrebarea e daca in calculator in momentul in care au avut o respingere, se poate vedea de catre cei de la ambadasa si motivul respingerii? Asta in cazul in care ei neaga ca au familie in Romania la ambasada mi-e frica sa nu ii prinda si sa le dea interdictie ![Crying [:'(]](/emoticons/emotion-9.gif) Daca stiti mai bine cum stau lucrurile pe la ambasada americana din Bucuresti ![Confused [*-)]](/emoticons/emotion-42.gif) Va multumesc
|
|
-
07-01-2006, 11:32 AM |
-
TheAlien
-
-

-
Joined on 08-15-2002
-
-
Posts 4,910
-
Points 22,445
-
|
Pe formularul de viza ii intreaba clar daca au copii in State, asa ca nu vor putea sa nu spuna de tine.
Asa cum ti-a spus si Ami nu prea au mult de pierdut ca sa mearga sa solicite viza din nou (exceptand bani si timpul de mers la ambasada si poate nervi).
The only real security in life is to be very good at what you do.
|
|
-
07-01-2006, 12:15 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,818
-
Points 20,300
-
|
Dar tu ai aplicat in numele tau sau in numele sotului, cetatean american ?
Eu stiam ca un Affidavit of Support al unui cetatean american cantareste destul de mult in fatza ambasadei.
Cel putin , eu , cand am adus-o pe mama, cu Affidavit de la parintii sotului, nici macar GC nu aveam, eram inainte de nunta, nu aveam decat pasaportul romanesc si I-94. Nu am stat ilegal.
Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
|
|
-
07-01-2006, 12:50 PM |
-
TheAlien
-
-

-
Joined on 08-15-2002
-
-
Posts 4,910
-
Points 22,445
-
|
Paula, ea spune ca sotul a facut chemarea (probabil affidavitul ca asta e chemarea).
Oricum, eu unul nu cred ca in cazul in care in casatorie exista un cetatean american si un rezident permanent (chiar daca are cardul temporar, asta nu conteaza), ca affidavitul cetateanului american ar cantarii mai mult, DOAR pt ca este cetatean american.
Eu cred ca cel mai important este continutul affidavitului (si este posibil ca rezidentul sa aibe o situatie financiara chiar mai buna decat cea a cetateanului american, am vazut destule cazuri asa), pe de o parte si pe de alta parte pe cine chemi. In cazul de fata (ca si in cazul tau Paula) daca amandoi aveati joburi cu venituri suficiente pt a completa un AOS, putea apare intrebarea la ambasada, de ce nu ai facut tu AOSul fiind vorba de parintii tai?
Logic ca daca tu esti la inceput si nu ai un job cu venit suficient nu ai cum sa faci AOS, dar ideea mea de mai sus este in cazul in care rezidentul ar avea un astfel de venit.
|
|
-
07-01-2006, 02:00 PM |
-
andreyutza
-
-
-
Joined on 07-01-2006
-
-
Posts 12
-
Points 0
-
|
Va multumesc pentru raspuns, chiar mi s-a clarificat si o alta nelamurire ![Smile [:)]](/emoticons/emotion-1.gif) pentru ca ma gandeam acum sa fac AOS pe numele meu avand alien number dar nu eram sigura daca merge avand doar GC temporar. Prima data a facut AOS sotul meu dar poate ca ar fi bine sa incerc acum pe numele meu. Va multumesc inca o data pentru sfaturi!
|
|
-
07-02-2006, 11:11 AM |
-
sotoloredana
-
-

-
Joined on 10-30-2004
-
new york
-
Posts 135
-
Points 230
-
|
stiu pe cineva caruia abia la a sasea incercare le-a dat viza parintilor ,el avea 65 ani ,iar d-na avea 63ani,ii refuza pt ca erau inca "apti de munca"...desi pensionati in tara!
in alta ordine de idei ,eu am adus-o pe sora-mea printr-o prietena...i-am spus sa completeze formularul acolo ca nu are rude in State ,si i-au dat-o pe 10 ani cu multiple intrari,fara sa vorbeasca engleza sau un milion de intrebari,eu aveam B1-B2,si I-94 expirat ....![Yes [Y]](/emoticons/emotion-21.gif)
alt tip ,in ajunul Craciunului sunt mai BLANZI!
Ary
|
|
-
07-02-2006, 07:45 PM |
-
andreyutza
-
-
-
Joined on 07-01-2006
-
-
Posts 12
-
Points 0
-
|
Perntru Loredana: cati ani avea sora ta cand s-a dus la interviul pentru viza? Tocmai ce mi-ai spus am mai auzit de la o fata care era in state de 3 ani ilegal si si-a adus mama printr-o cunostina fara sa spuna la ambasada ca are fata in America. Ce ma nelamureste pe mine este daca in calculator se pastreaza si motivul primei respingeri ? Multumesc pentru informatie
|
|
-
07-02-2006, 08:06 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,818
-
Points 20,300
-
|
Eu banuiesc ca detin ei toate datele unei vize refuzate. Sfatul meu e sa spui adevarul. Viza de turist e loterie curata...asa ca orice deductii nu au valoare.
Precum am spus mai sus...mama a primit viza de turist, fara ca eu sa am vreun act de America, ma rog...doar viza...Avea la ea doar fluturasul cu salariul si certificatul de nastere al sorei mele . Motivul a fost unul temeinic "singurul membru al familiei mele care ar fi putut fi prezent la nunta mea." I-au dat viza pe 3 luni, dar dreptul de sedere exact atat cat a solicitat :o saptamana.
Sunt o groaza de cazuri . Doar pt ca cineva a reusit sa-i minta nu inseamna ca altcineva va reusi fara probleme. Plus...daca ei se prind de minciunica e mai nasol.
Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
|
|
-
07-03-2006, 05:15 AM |
-
AlinaB
-
-

-
Joined on 05-31-2006
-
Ohio
-
Posts 83
-
Points 0
-
|
andreyutza dc nu depui tu actele pt SSN,cu green card pasaport si itzi va fi mai usor apoi in multe privintze.In nici 2 saptamani itzi vine SSN CARD prin posta.
|
|
-
07-03-2006, 05:57 AM |
-
milvioara
-
-
-
Joined on 04-04-2006
-
-
Posts 229
-
Points 0
-
|
andreyutza, imi pare rau sa te dezamagesc, dar indiferent cine face cererea (tu sau sotul tau), e acelasi lucru. Venitul cu care garantati ca veti sustine parintii tai, in eventualuitatea ca vor ramine, e acelasi, si probabil nu-i suficient pt a sponsoriza 3 persoane. Nu uita ca el te sopnsorizeaza pe tine inca pt o perioada (40 de credite). Daca ati completa I-134 in numele sotului tau, trebuie sa declare pe cine a mai sponsorizat. Daca, il faci in numele tau, trebuie sa spui de cind esti in usa. Deci in final tot acolo ajung. Sincer nu cred ca tu ai mai multe sanse, nu numai pt ca ai ramas peste viza. Ti-as sugeara ca socrii tai sa-i cheme, au un motiv foarte bine justificat: sa cunoasca familia ta, si banuiesc ca fiind mai invirsta au si mai multe resurse. Si mai vreau sa-ti spun ceva: nu uita ca tu esti conditional resident. Nu cu mult inainte am venit din tara, si am cunoscut o tinara cu care am stat de vorba nu numai in avion, dar mai ales cele 4 ore in Heathrow. Povestea ei era putin asemanatoare cu a ta, si cel putin din spusele ei, nu avea nici o alta tinichea. Pt ca locuia destul de aproape de mine, i-am promis sa o ducem noi acasa. La iesirea din aeroport a fost oprita si a "petrecut" 2 ore cu cei de la ins. Ne-a spus ca nu i s-a reprosat nimic altceva decit faptul ca a stat ilegal inainte cu 3 ani, si au intors-o pe toate partile, i-au controlat bagajul. Inainte am mai auzit de altele ca ar fi avut probleme la intrare desi erau conditional resident, dar nu am crezut. Personal am calatorit de cel putin 5-6 ori in perioada aia, fara nici o problema, ba mai aveam si pasaportul pe un nume, iar GC si biletul de avion pe noul nume. E drept, am avut certificatul de casatorie, si nu aveam nici un fel de probleme. Succes.
|
|
-
07-03-2006, 01:41 PM |
-
andreyutza
-
-
-
Joined on 07-01-2006
-
-
Posts 12
-
Points 0
-
|
Pentru AlinaB: ce legatura are SSN cu viza? Eu am SSN de cand am ajuns in tara pentru ca am venit cu viza J1 dar nu vad cum ma poate ajuta in cazul asta?
P.S: Va multumesc tuturor pentru sfaturile date!
|
|
-
07-04-2006, 05:27 AM |
-
AlinaB
-
-

-
Joined on 05-31-2006
-
Ohio
-
Posts 83
-
Points 0
-
|
si eu am venit cu green card si casatorie facuta in Romania ca asa am crezut noi ca iesim mai ieftin cu toate actele desi eu am fost in usa inainte cu viza F de student,ne-am inselat asta e alta problema,am crezut ca nu ai Ssn si stiu ca pe mine m-a ajutat dupa ce l-am luat la vre-o 7-8 luni dupa ce am intrat in usa ca temp rezident.
Eu nu stiu dc nu itzi aproba ambasada ..din proprie experientza amfacut chemare sorei mele pt vizita si au aprobat-o pt 3 luni cat avea vacantza.
Ambasada e aiurea cateodata ..dau vize cand vor si dupa criterii pe care de multe ori nu le intzeleg.Dar asta e ..Bafta,sper sa ii potzi aduce pe ai tai langa tine si casa de piatra.![Big Kiss [:k]](/emoticons/emotion-65.gif)
|
|
-
07-10-2006, 02:56 PM |
-
spera70
-
-

-
Joined on 03-01-2005
-
Chicago
-
Posts 401
-
Points 2,975
-
|
Na, hai ca a venit vremea sa am si eu intrebari pe tema asta.
Initial voiam sa plec eu in tara dar pentru ca sunt insarcinata si doctorul nu ma lasa o vreau pe mama aici in decembrie pe cand ar trebui sa vina bebele. Pentru ca mama e un pic catastrofa la capitolul orientare si schimbat avioane mai vreau sa-mi aduc o verisoara. Mentionez ca mama nu mai are pe nimeni in tara, adica nu sot si nici alti copii, doar parinti si frate; inca mai lucreaza si are doar 56 de ani.
Intrebari:
- credeti ca e bine sa se prezinte amandoua in aceeasi zi la ambasada pentru viza (daca au aceeasi invitatie si acelasi affidavit de la sotul meu, cetatean american);
- credeti ca e bine sa mentioneze de ce vine aici sau mai bine sa taca chitic despre copil ca din cate am auzit domnii nu suporta sa auda cuvantul ajutor.
- cam ce a cuprins invitatia pe care at-i scris-o voi;
- ce alte acte mai sunt cerute sau ce e bine sa mai aiba la ele.
- ce alte sfaturi mai imi puteti da. Multumesc anticipat pentru orice fel de raspunsuri si daca mai am nelamuriri o sa mai intreb.
|
|
-
07-10-2006, 03:13 PM |
-
TheAlien
-
-

-
Joined on 08-15-2002
-
-
Posts 4,910
-
Points 22,445
-
|
Spera, stii cum este cu viza asta: loterie curata. Dar ca sa fi un pic mai linistita iti spun ca invitatie propriuzisa nu este necesara (in plus de AOS).
Nu, nu este bine sa mentioneze de copil. Daca va spune asta se vor gandi ca vine sa aibe grija de copil, ceea ce inseamna babysitting, ceea ce inseamna munca. Nu incerca sa explici varianta cu ajutorul ca nu tine.
E greu de spus daca e bine sau nu sa mearga impreuna, dar eu poate as inclina sa mearga in zile diferite, nefiind vorba de sot-sotie, sau mama-copil.
Acte poate sa aibe o multime, de la actele de casa pana la masina si cont in banca, adeverinta de la munca sau cupon de pensie, dar nu exista nici-o garantie ca se vor uita pe ele sau nu.
|
|
-
07-10-2006, 03:24 PM |
-
spera70
-
-

-
Joined on 03-01-2005
-
Chicago
-
Posts 401
-
Points 2,975
-
|
asa e; ai dreptate. stiu si eu ca e o loterie, de aia aveam nevoie si de alte pareri. in legatura cu ajutorul stiam de aia m-am gandit sa-i spun sa nu pomeneasca de copil.
|
|
-
07-10-2006, 03:27 PM |
-
ami
-
-
-
Joined on 08-27-2003
-
NYC
-
Posts 1,999
-
Points 11,645
-
|
Spera, eu iti spun de la inceput ca mama ta se poate descurca si singura daca nu ia verisoara ta viza.
Cand a venit mama mea aici am avut la griji ... ma gandeam ca o pierd undeva pe drum Pe bune ! Cate griji mi-am facut si cate nu i-am explicat! I-am trimis poze cu semne care arata "gates" "departures", i-am trimis planul aeroportului unde schimba, un posibil dialog bilingv pentru cazul in care s-ar fi ratacit , hartiuta cu telefoane in caz de urgenta, exemplu de fomular I-94 completat , etc, etc .... am innebunit-o de cap dar s-a descurcat si a fost tare mandra de ea la final.
A ajutat-o mult primul zbor ... i-am luat Tarom pana la Viena (un aeroport foarte mic cu schimbarea avionului in acelasi terminal, deci imposibil sa te ratacesti). M-am gandit ca e bine sa inceapa drumul cu romanii, in felul asta sa se documenteze si sa fie pregatita pentru celalalt zbor sper NY. Iar escala am ales-o sa fie de la 2 ore in sus ca sa aiba timp sa se dezemticeasca![Wink [;)]](/emoticons/emotion-5.gif)
Referitor la un din intrebarile tale credeti ca e bine sa mentioneze de ce vine aici sau mai bine sa taca chitic despre copil ca din cate am auzit domnii nu suporta sa auda cuvantul ajutor . Intr-adevar am auzit si eu asta; unii nici nu mentioneaza la intreviu ca au nepoti mici in US. Insa eu personal nu cred ca are vreo importanta; intr-adevar n-ar fi cazul sa spuna, "fata mea naste vreau sa o ajut " pentru ca din punctul lor de vedere e ilegal. Cand mama mea a fost intrebata de ce vrea sa vina in America ea a spus ca vrea sa-si vada nepotul si vrea sa fie cu el cand implineste un an. Si fara alte intrebari a luat viza pe 10 ani iar la intrare in JFK i-au dat drept de sedere 6 luni.
Actele pe care le-a avut la ea la interviu : affidavit of support I-134 completat de sotul meu , invitatia oficiala din partea familiei mele de aici, contractul ei pe casa din RO si atat. Ea job nu avea atunci iar tot ceea ce o lega de Romania era doar sotul. Din toate actele ei s-au uitat doar pe invitatie ... au vazut ca are Affidavit dar nu s-au uitat pe el![Hmm [^o)]](/emoticons/emotion-40.gif)
Invitatia pe care am compus-o si care s-a vrut oficiala e o chestie tare hazlie ... daca te intereseaza modelul iti dau un copy/paste ca inca o mai am.
Referitor la daca sa se prezinte amandoua in aceeasi zi... nu stiu ce sa zic, mie mi se pare riscant ... personal as incerca doar cu mama .
|
|
-
07-10-2006, 03:42 PM |
-
milvioara
-
-
-
Joined on 04-04-2006
-
-
Posts 229
-
Points 0
-
|
Sint de acord cu voi ca acordarea vizei e loterie, dar noi am facut chemare verisoarei mele si desi am instruit-o sa spuna ca vine doar in vizita, sa nu spuna nimic de copil, cind a fost intrebata de ce vine, ea le-a spus ca are o singura fata si-i departe de casa si va naste printre straini. Au glumit cu ea, dar au intrebat-o cit va sta. Le-a spus ca o luna, ca nu poate sta mai mult ca era de lucru acasa. I-au dat viza pt exact o luna. Dupa ce s-a intors, spre iarna a mers din nou la ambasada, doar cu o scrisoare de la fiica sa, cu poze, in care-i spunea cit de de dragut copilul si cit de mult s-ar bucura s-o aiba cu ei. Ma credeti ori nu, aprimit viza pe 10 ani fara I134, ori orice invitatie. Personal cred ca verisoara ar complica si mai mult lucrurile. Ca sa eviti stresul, i-ai bilet direct. Succes.
|
|
-
07-10-2006, 03:47 PM |
-
spera70
-
-

-
Joined on 03-01-2005
-
Chicago
-
Posts 401
-
Points 2,975
-
|
Mai ami tu ma omori. esti o scumpa de zile mari. cand am citit faza cu pozele de prin aerogari mi-am dat seama ca-mi dai clasa, eu nu m-am gandit la asta.hehehe.
da, vreau un copy/paste dupa invitatie. pupici.
ar fi tare usor daca ar exista un avion direct dar din pacate nu este iar pentru mine faza cu viena nu e de nici un ajutor ca ajunge in NY si nu aici. Acuma cum zici si tu, important e sa primeasca viza si apoi om recupera-o noi de prin lumea asta.
In ceea ce priveste verisoara ea are sanse mai mari teoretic sa primeasca desi e tanara si necasatorita dar are super job in Romania si super stampile in pasaport. dar pana la urma nimic nu e sigur.
Oricum sfaturile voastre sunt pretioase ca intotdeauna.
|
|
-
07-10-2006, 04:03 PM |
-
ami
-
-
-
Joined on 08-27-2003
-
NYC
-
Posts 1,999
-
Points 11,645
-
|
spera70:
Mai ami tu ma omori. esti o scumpa de zile mari. cand am citit faza cu pozele de prin aerogari mi-am dat seama ca-mi dai clasa, eu nu m-am gandit la asta.hehehe.
Eu stiu ca suna aiurea ce-am facut eu Pai iti dai seama ce era in sufletul meu ... mama nu fusese niciodata cu avionul, niciodata iesita din tara , ce mai, cred ca eram eu mai stresata decat ea.
Cand a ajuns aici mi-a spus ca am innebunit-o de cap dar ca toate pozele si prostiile pe care i le-am trimis au ajutat-o; stia la ce sa se astepte si avea senzatia ca detine controlul situatiei.
Anyway ... revenind la invitatie; uite-o aici. Mie mi s-a parut ca nu ar avea nici o importanta pentru ei dar ca sa fiu eu 100% impacata i-am trimis-o; si culmea e ca au si citit-o.
"Dear Mom
We would like to invite you to US for a month. It will be very nice that we'll get to spend your birthday together and that you'll be here for your grandchild's first birthday, too. Z will be very happy to have his grandma from Romania. During your stay here we'll go to Florida to meet your in-laws and we'll also visit the tourist attractions in NYC : Empire States Building, Statue of Liberty, Central Park , etc etc
During your stay in US we will bear all of your responsabillities, including, but not limited to, financial responsibilities, air ticket fare to travel from Romania to New York and back, travel expenses within USA and room and board.
While being here you will get an opportunity to see where your daughter lives now, to see and experience the western culture, to meet different kind of people from different cultures and taste a very wide variety of food.
We will have a very nice time together. We are looking forward to seeing you.
Love,
X, Y and Z
|
|
-
09-06-2006, 03:04 PM |
-
spera70
-
-

-
Joined on 03-01-2005
-
Chicago
-
Posts 401
-
Points 2,975
-
|
Am vrut sa va tin la curent cu povestea... si va anunt ca si mama si verisoara mea au interviul la ambasada pe 5 octombrie. au incercat ele sa le puna in zile diferite dar nu au vrut cei din ambasada. verisoara mea a zis ca o sa mai incerce sa sune si sa obtina o zi de amanare dar eu nu stiu ce sa zic. poate asa a fost sa fie. de acuma e cum o vrea dumnezeu. o sa va anunt despre evolutia povestii.
|
|
-
10-04-2006, 04:33 PM |
-
spera70
-
-

-
Joined on 03-01-2005
-
Chicago
-
Posts 401
-
Points 2,975
-
|
V-am dezinformat ca nu stiu ce naiba am inteles dar interviul a fost azi. sunt inca in starea in care as bate pe cineva deci imi cer scuze daca sar calul pe ici pe colo. mama nu a primit viza iar verisoara mea a primit. dupa cum v-am spus au fost in aceeasi iz si culmea au picat la aceeasi persoana. mama a fost prima. s-au uitat pe de la mine, adica invitatie+affidavit insotite de scrisoare de la banca cu contul si de la serviciul sotului cu salariul si apoi pe mama a intrebat-o cati bani are in banca. Nu are saraca mai mult de vreo 10 milioane lei (bani vechi) ca sincera sa fiu nu ne-am gandit sa-i trimitem sa-l facem barosan. ne-am gandit ca le-o fi suficient contul nostru sa fie ok. a mai intrebat-o daca a mai fost afara si ea a zis ca in europa dar nu i-au cerut vechiul pasaport sa verifice. au refuzat-o. a urmat vara mea, care a avut aceleasi acte cu doar invitatia putin modificata. au intrebat-o cu ce fel de viza am venit eu aici. ea nu a stiut cum se numeste dar le-a explicat. a intrebat-o ce legatura e intre noi si atat. ea a cerut viza doar pe o luna ca nu poate sta mai mult si le-a si spus cand au intrebat-o. inca nu stiu cat ia dat pana primeste maine pasaportul. Eu ce concluzie sa trag?! Ca mama e mai apta de munca decat verisoara mea care are 38 de ani. O fi. Probabil ca-s eu nebuna. Oricum asa e, loterie curata. Depinde cum s-o sculat p...... aia dimineata si asa e. Problema e ca si daca ii va mai da vreodata viza nu va mai fi ca acum cand ar fi asistat la nasterea primului si probabil ultimului ei nepot. Bravo America! Multumim pentru vizele pe care le dai teroristilor!
|
|
-
10-04-2006, 04:49 PM |
-
ami
-
-
-
Joined on 08-27-2003
-
NYC
-
Posts 1,999
-
Points 11,645
-
|
Offf Spera, imi pare asa rau !  Inteleg foarte bine ce ar fi insemnat prezenta mamei tale la nasterea copilului tau. Dar poate mai e o sansa ... la noi ar fi fost planul B dar nu a fost nevoie pana la urma. Daca sotul tau e american, spune-i sa sune la ambsada din Bucuresti si sa ceara sa vorbeasca cu consulul lu' peste. Efectiv sa conteste decizia ofiterului ... sa-i povesteasca de copilul care urmeaza sa se nasca, de importanta vizitei mamei tale pentru familia v | | |
|