|
|
Bancuri...
Last post 12-21-2007, 02:13 AM by Justinia. 467 replies.
-
03-15-2005, 07:05 PM |
-
Priscila
-
-
-
Joined on 01-14-2005
-
-
Posts 790
-
Points 11,090
-
|
M-am gandit sa ne mai si distram un pic, asa ca am deschis acest topic.Am primit de la niste prieteni acest banc ( eu una m-am distrat copios) asa ca a sa-l postez:
Un domn foarte bine imbracat, cu o pasarica pe umar intra in restaurantVine chelnerul si il intreaba ce doreste? O ciorba pentru mine si 2 ciorbe pentru pasarica mea,o friptura pentru mine si 2 cotlete pentru pasaricamea, o baterie de vin pentru mine si 1 sticla de Gin pentru pasarica mea iar la desert, clatite cuciocolata pentru mine si 2 Kg de inghetata pentrupasarica mea ... Chelnerul se duce la seful de sala si spune:"Shefu' ..am un nebun care a comandat ...."Sheful de sala se duce, la client, spune ca chelnerul nu a inteles bine si mai ia o data ... aceeasicomanda.I se aduc domnului cele comandate si dupa jumatate deora domnul cheama chelnerul sa plateasca .... Totul era mancat si farfuriile goale.Domnul plateste, iar chelnerul isi cere scuze si intreaba: - Nu va suparati, dar ... ce e cu pasarica asta aDumneavoastra? Domnul zambeste si ii spune: eu sunt pescar ...Si ? intreaba chelnerul .. Pai am prins pestisorul de aur si a spus ca imiindeplineste 3 dorinte daca ii dau drumul.Prima dorinta a fost sa fiu foarte bogat ... si sunt.A doua dorinta a fost sa fiu un barbat foarte frumossi potent si ... suntsi a treia dorinta a fost sa am permanent langa mine o"pasarica" miica, miica si nesatula SI UITE CE A INTELES PROSTUL ALA DE PESTE !!!!!!!!!!![Smile [:)]](/emoticons/emotion-1.gif)
PS: Alien, cred ca e permis nu ?
www.sdphotoartgallery.com
|
|
-
03-17-2005, 12:33 PM |
-
Furios
-
-
-
Joined on 12-26-2003
-
LA, CA
-
Posts 892
-
Points 8,305
-
|
A Marine saw a nice looking girl in a bar, went up to her and
> started some small talk. Seeing that she didn't back off he
> asked her name.
> "Carmen", she replied.
> "That's a nice name", he said.
> "Who named you - your mother?"
> "No, I named myself", she answered.
> "Oh, that's interesting, why Carmen?"
> "Because I like cars, and I like men," she said, looking > directly into his eyes.
> "What's your name?", she asked?
> "Beerfuck".
Daca se considera vulgar va rog a-mi accepta scuzele de rigoare
Never hold your farts in. They travel up your spine, into your brain, and that is where chitty ideas come from!!!!
|
|
-
03-18-2005, 06:15 AM |
-
03-18-2005, 03:02 PM |
-
Leona
-
-

-
Joined on 01-04-2004
-
Michigan
-
Posts 1,845
-
Points 20,660
-
|
Un om de afaceri ii trimite un fax sotiei sale: "Draga mea sotie, o sa intelegi ca acum cand tu ai 54 de ani, eu am anumite nevoi pe care tu nu mi le mai poti satisface. Sunt f. fericit alaturi de tine, te consider o sotie minunata si, sincer, sper ca nu te vei simti ranita sau jignita cand vei afla ca in momentul in care tu primesti acest fax, eu fac sex in hotelul Camino Real cu Nicole, secretara mea, care are 18 ani. Totusi, voi ajunge acasa inainte de miezul noptii." Cand se intoarce tipul acasa, gaseste pe masa din sufragerie un biletel in care scria: "Dragul meu sot, am primit faxul tau si nu pot decit sa-ti multumesc ca m-ai anuntat. Profit de aceasta ocazie sa iti reamintesc ca si tu ai tot 54 de ani. In acelasi timp, te anunt ca atunci cand vei citi acest mesaj, eu voi fi in mijlocul unei partide de sex la Grand Hotel cu John, profesorul meu de tenis care, la fel ca si secretara ta, are tot 18 ani. Si cum, pe langa faptul ca esti un om de afaceri de succes esti si licentiat in matematica, vei intelege cu usurinta ca ne aflam in aceleasi imprejurari, dar... cu o mica diferenta: 18 intra de mai multe ori in 54 decit 54 in 18. Deci nu ma astepta in aceasta seara, ma voi intoarce maine. Te saruta sotia ta care te intelege cu adevarat."
"What nerv's me also destroy me!"
|
|
-
03-22-2005, 01:12 PM |
-
Hellena
-
-
-
Joined on 03-07-2005
-
California
-
Posts 572
-
Points 9,390
-
|
Sotul
O gospodina intalneste o amica la cumparaturi si i se confeseaza: - Stii, nu pot spune ca o duc rau cu sotul meu, dar e mereu fara chef si nu se mai uita la mine aproape deloc.. Tot ce e in stare sa-mi spuna cand se intoarce seara acasa, e: "Ce-i de mancare in seara asta?"... - Stii, draga mea, toti barbatii sunt la fel, atat de infantili si previzibili. Si eu am avut problema ta, dar am rezolvat-o destul de simplu.. - Intr-adevar? Si cum ai facut? Spune-mi tot, te rog, vreau sa incerc si eu! - Uite: cumpara-ti lenjerie neagra, agresiva si in plus si o masca neagra, sexy ... Ii deschizi imbracata asa si efectul este asigurat! - Nu mai spune ! e suficient atat de putin ? eh... voi incerca si eu. Cele doua femei se intalnesc o saptamana mai tarziu, in acelasi loc. - Ei, cum e draga? cum a fost?.. - Chiar vrei sa stii? ... Deci, s-a intors acasa ... eu i-am deschis usa imbracata cum m-ai sfatuit , iar el mi-a zis: "Hei, Zorro... ce-i de mancare in seara asta?"
Singura prietenie de pret este cea care s-a nascut fara motiv.
|
|
-
-
03-24-2005, 06:18 AM |
-
spera70
-
-

-
Joined on 03-01-2005
-
Chicago
-
Posts 388
-
Points 2,975
-
|
<TBODY>
|
"Doua blonde intr-un compartiment de tren vad un batran cu barba si una zice: "uita-l pe Mircea cel Batran", cealalta replica:" cum sa fie Mircea cel batran ca ala a murit de cateva sute de ani".
In acel moment intra in compartiment un domn care vazandu-l pe batran zice:"Buna Mircea... ce mai faci batrane... nu te-am mai vazut de sute de ani."
Atunci prima blonda se uita la cealalta si spune: "Na...cine-i cea proasta dintre noi!?"
|
|
| </TBODY>
|
|
-
03-24-2005, 12:49 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,775
-
Points 20,300
-
|
<TBODY>
|
l-am gasit pe undeva pe net ![Stick out tongue [:P]](/emoticons/emotion-4.gif)
Micul secret Intr-o zi, in gradina Eden, Eva ii spune lui Dumnezeu: - Doamne, am o problema! - Care e problema ta, Eva? - Doamne, stiu ca tu m-ai creat, mi-ai dat aceasta minunata gradina si toate aceste animale fantastice si mi l-ai pus si pe acest sarpe groaznic de hazliu langa mine, dar pur si simplu nu sunt fericita. - De ce nu esti fericita, Eva? veni intrebarea de sus. - Doamne, sunt singura, si m-am si saturat sa tot mananc mere. - Bine, Eva, in acest caz am gasit o solutie la problema ta. Voi crea pentru tine barbatul, si ti-l voi pune alaturi. - Dar ce este acela, un barbat? - Acest barbat este o creatura ratata, cu multe greseli si trasaturi urate de caracter. O sa te minta, o sa te insele si o sa fie incredibil de vanitos si increzut. Intr-un cuvant, iti va face viata un calvar. Dar va fi mai mare, mai puternic si mai rapid, si va avea placerea de a vana si ucide lucruri. Va arata comic atunci cand se excita, dar fiindca te-ai plans il voi crea astfel incat sa iti satisfaca nevoile carnale. Va fi lispit de umor si va iubi mai mult decat orice altceva luptele sau joaca cu mingea. Nu va avea nici prea multa minte, astfel ca va avea nevoie de sfatul tau pentru a putea gandi corect. - Pai suna fantastic, spuse Eva ridicand din spranceana. Unde-i buba? intreba ea. - Ei bine, il poti avea cu o singura conditie. - Si care e aceasta, o Doamne? - Dupa cum am spus, va fi mandru si arogant si se va admira mai tot timpul pe sine. Va trebui sa il lasi sa creada ca el a fost primul creat. Nu uita, acesta trebuie sa ramana micul nostru secret. Stii tu...ca de la femeie la femeie."
|
|
| </TBODY>
Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
|
|
-
03-25-2005, 07:48 AM |
-
-
-
04-07-2005, 11:50 PM |
-
Justinia
-
-

-
Joined on 02-08-2004
-
-
Posts 3,555
-
Points 24,250
-
|
HEAVEN AND HELL
HEAVEN is when you: have an AMERICAN salary, have a BRITISH home, have CHINESE food, have a GERMAN car and a LATIN lover...
HELL is when you: have an AMERICAN car, have a BRITISH lover, have a CHINESE home have GERMAN food and a LATIN salary...
Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me. Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai: La Citta degli Angeli
|
|
-
04-07-2005, 11:57 PM |
-
Justinia
-
-

-
Joined on 02-08-2004
-
-
Posts 3,555
-
Points 24,250
-
|
There are only ten times in history where the "F" word has been considered acceptable for use.
They are as follows:
10. "What the @#$% do you mean we are sinking?" Capt. E.J. Smith of RMS Titanic, 1912
9. "What the @#$% was that?" Mayor Of Hiroshima, 1945
8. "Where did all those @#$%ing Indians come from?" Custer, 1877
7. "Any @#$%ing idiot could understand that." Einstein, 1938
6. "It does so @#$%ing look like her!" Picasso, 1926
5. "How the @#$% did you work that out?" Pythagoras, 126 BC
4. "You want WHAT on the @#$%ing ceiling?" Michelangelo, 1566
3. "Where the @#$% are we?" Amelia Earhart, 1937
2. "Scattered @#$%ing showers,my ass!" Noah, 4314 BC
and a drum roll............! ....
1. "Aw c'mon. Who the @#$% is going to find out?" Bill Clinton, 1999
PS: Sper ca mi-e permis, Alien!
Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me. Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai: La Citta degli Angeli
|
|
-
04-08-2005, 02:59 PM |
-
Karina
-
-
-
Joined on 03-12-2005
-
-
Posts 28
-
Points 625
-
|
Un tata scapa de la serviciu un pic mai tarziu si pe drumul spre casa, isi aduce aminte ca e ziua fiicei sale. Opreste masina in fata unui magazin de jucarii si o intreaba pe vanzatoare: - Cat costa papusa Barbie din vitrina? Vanzatoarea ii raspunde: - Care Barbie? Avem: Barbie la gimnastica - 19,95 euro Barbie jucand volei - 19,95 euro Barbie la cumparaturi - 19,95 euro Barbie la plaja - 19,95 euro Barbie la dans - 19,95 euro Barbie divortata - 265,95 euro ![Surprise [:O]](/emoticons/emotion-3.gif) Barbatul, uimit, intreaba: - Si de ce costa fiecare cate 19,95 euro, iar Barbie divortata costa 265,95 euro? Vanzatoarea, cu un aer foarte natural, ii raspunde: - "Barbie divortata" are si: Masina lui Ken Casa lui Ken Undita lui Ken Mobila lui Ken Calculatorul lui Ken...
"Naturii nu-i place sa-i fie dezvaluite tainele si pedepseste pe cei curiosi" Vinogradov
|
|
-
04-10-2005, 08:35 PM |
-
osiria
-
-
-
Joined on 11-24-2003
-
Michigan
-
Posts 2,162
-
Points 33,065
-
|
A police officer pulls over a speeding car.
The officer says, "I clocked you at 80 miles per hour, sir."
The driver says, "Gee, officer I had it on cruise control at 60, perhaps your radar gun needs calibrating."
Not looking up from her knitting the wife says: "Now don't be silly dear, you know that this car doesn't have cruise control."
As the officer writes out the ticket, the driver looks over at his wife and growls, "Can't you please keep your mouth shut for once?"
The wife smiles demurely and says, "You should be thankful your radar detector went off when it did."
As the officer makes out the second ticket for the illegal radar detector unit, the man glowers at his wife and says through clenched teeth, "Darn it, woman, can't you keep your mouth shut?"
The officer frowns and says, "And I notice that you're not wearing your seat belt, sir. That's an automatic $75 fine."
The driver says, "Yeah, well, you see officer, I had it on, but took it off when you pulled me over so that I could get my license out of my back pocket."
The wife says, "Now, dear, you know very well that you didn't have your seat belt on. You never wear your seat belt when you're driving."
And as the police officer is writing out the third ticket the driver turns to his wife and barks, "WHY DON'T YOU PLEASE SHUUUUUUUUUUT UPPPPPPPPPPPP??!"
The officer looks over at the woman and asks: "Does your husband always talk to you this way, Ma'am?"
She answers, "Only When He's Drinking !!"
Nu sunt avocat si nu am dreptul de a da sfaturi legale in cazuri de emigrare sau orice alte probleme legale. Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
|
|
-
04-13-2005, 09:22 PM |
-
laminat
-
-

-
Joined on 02-19-2005
-
AKL
-
Posts 507
-
Points 6,080
-
|
Francezii au facut niste sapaturi arheologice si au gasit la vreo 50 m adancime resturi de fire de cupru. Dupa ce au fost cercetate cu atentie de oameni de stiinta, s-a tras concluzia ca stramosii francezilor, Galii, pusesera la punct o retea de telefonie subterana.
La aceasta neasteptata veste, nemtii, ca sa nu ramana mai prejos, au inceput si ei sa sape. Si pe la 70 m adancime au gasit niste resturi de sticla de unde, dupa alte cercetari, au ajuns la concluzia ca stramosii lor, Gotii, pusesera la punct o retea subterana de fibre optice.
Romanii au inceput si ei sa sape. Au sapat, au sapat, pana la 100 m adancime si n-au gasit nimic. Dupa o indelunga chibzuinta, oamenii nostri de stiinta au ajuns la concluzia ca stramosii nostri, Dacii, aveau deja retele "wireless"....
Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
|
|
-
04-13-2005, 09:45 PM |
-
04-14-2005, 03:07 AM |
-
Fuzzy
-
-

-
Joined on 10-20-2004
-
Austin, TX
-
Posts 1,060
-
Points 11,560
-
|
Era odata un pirat. Si acest pirat se distra punand intrebari incuietoare capitanilor de pe vasele cucerite. Intr-o zi cucereste o nava franceza si il intreaba pe capitan: -Auzi capitane, daca-ti dau doua pachete de tigari tu cate poti fuma? -Unul, raspunse acesta inspaimantat. -Maine vei fi decapitat. A doua oara cucereste o nava britanica si povestea se repeta: -Capitane daca-ti 2 sticle de whisky tu cate poti sa bei? -Doua, raspunse acesta! -Vei fi decappitat. A treia oara intalneste o nava fara pavilion, si dupa ce o cucereste intreaba de capitan care nu luase parte la lupta. Un prizonier ii spune ca se sta beat in magazie. Ducandu-se pana la el ii spune: -Mai capitane, sa stii ca ti-am cucerit corabia, ti-am luat comorile, oamenii tai sunt prizonieri acum... Dar capitanul zice: -Hic, hai ca-mi esti simpatic1 -Uite capitane eu am aici un pachet de tigari, daca ti le dau tu cate poti fuma? -Hic, doua ca mai am si eu unul! -Bravo capitane! Dar daca-ti dau doua sticle de whisky tu cate bei? -Trei, ca mai am si eu io una! zice capitanul. -Da uite ca am si trei neveste, cu cate ai fi putea face dragoste? Dar capitanul raspunde tacticos: -Patru. -Cum patru, capitane ca sunt numai trei? -PAI NU TI-AM SPUS CA-MI ESTI SIMPATIC?!
Failure is Never quite as frightening as Regret!
|
|
-
04-14-2005, 09:41 AM |
-
Karina
-
-
-
Joined on 03-12-2005
-
-
Posts 28
-
Points 625
-
|
4 prieteni se reintalnesc dupa multi ani. Incep sa vorbeasca de una, de alta, iar cand unul dintre ei se duce sa comande de baut, se apuca sa povesteasca despre fiii lor.
Primul zice: sunt f mandru de fiul meu,la inceput a fost curier, s-a inscris la seral, a terminat cu brio, iar dupa cativa ani a devenit director, iar de curand patronul companiei unde lucra. A devenit asa de bogat ca nu demult, unui prieten i-a facut cadou de ziua lui un mercedes ultraluxos. ![Smile [:)]](/emoticons/emotion-1.gif)
Al doilea zice: si eu sunt tare mandru de al meu: a inceput ca steward pe avion, apoi a ajuns pilot. S-a asociat cu niste amici si au fondat o companie aviatica. Astazi e asa de bogat ca unui amic, de ziua lui, i-a facut cadou un avion de agrement. ![Smile [:)]](/emoticons/emotion-1.gif)
Al treilea povesteste apoi: nici nu pot sa va zic ce mandru sunt eu de al meu. A facut politehnica. A deschis o firma de constructii si a devenit miliardar. EL i-a facut cadou unui amic de ziua lui o casa de 1500 m2. ![Smile [:)]](/emoticons/emotion-1.gif)
Intre timp se intoarce al patrlea prieten si ii intreaba ce subiect abordeaza. Ii spun si il intreaba de fiul sau. El le raspunde: ei, fiul meu e un gigolo gay. Asa isi duce existenta. Si atunci prietenii, incercand sa-l compatimeasca ii spun ca asa a fost sa fie. Dar el, riposteaza imediat: Nu, nu. Sunt tare mandru de el. Sa stiti ca traieste ca un patron. E asa de baftos ca anul asta, de ziua lui a primit de la 3 clienti un mercedes superfain, un avion de agrement si o vila de 1500 m2. ![Cool [H]](/emoticons/emotion-11.gif) Dar povestiti-mi si voi despre ai vostri!!! <!--IBF.ATTACHMENT_2014-->
"Naturii nu-i place sa-i fie dezvaluite tainele si pedepseste pe cei curiosi" Vinogradov
|
|
-
04-14-2005, 10:01 AM |
-
Karina
-
-
-
Joined on 03-12-2005
-
-
Posts 28
-
Points 625
-
|
= O doamna intra la farmacie si ii cere farmacistului arsenic. Farmacistul o intreaba:
- Doamna, la ce va trebuie arsenicul?![Surprise [:O]](/emoticons/emotion-3.gif)
-Pentru ca sa-l omor pe sotul meu !![Angry [:@]](/emoticons/emotion-12.gif)
Doamna, nu va pot vinde arsenic pentru acest motiv, imi pare rau, spune farmacistul. Atunci doamna scoate din poseta o fotografie cu sotul ei care facea dragoste cu sotia farmacistului. Acesta se uita la fotografie si spune :
- Ah, scuzati-ma, nu am stiut ca aveti reteta.![Devil [6]](/emoticons/emotion-14.gif)
= Moare un programator si dupa moarte , ajunge in Iad. Dupa o saptamana, suna Satana la Dumnezeu:
- Doamne, ce nebun mi-ai trimis, a distrus toate cazanele, a ucis toti dracii, alearga prin tot Iadul si striga in gura mare : "Unde-i iesirea spre nivelul 2 ???
= Un tip vine pe la 5 dimineata acasa. Intra tiptil in camera unde dormea sotia si da sa isi scoata pantalonii.
-Betivanule, iar vii la ora asta acasa ????![Super Angry [8o|]](/emoticons/emotion-39.gif)
-Nu ,draga, zice omu' , tragandu-si pantalonii la loc, acuma plec.
|
|
-
04-14-2005, 12:30 PM |
-
Leona
-
-

-
Joined on 01-04-2004
-
Michigan
-
Posts 1,845
-
Points 20,660
-
|
Dictzionar vesel ![Wink [;)]](/emoticons/emotion-5.gif)
~amor = Scurt atac de nebunie ce poate fi vindecat fie prin casatorie, fie prin indepartarea pacientului de cauza care i-a produs-o;
~arhitect = cineva care n-a fost destul de barbat ca sa devina inginer, dar nici destul de gay ca sa se faca designer vestimentar;
~bancher = cineva care iti imprumuta umbrela lui cand afara e soare si apoi ti-o cere cand incepe sa ploua;
~consultant =cineva care foloseste ceasul sotiei tale, iti spune cat e ceasul si apoi iti cere bani pentru asta;
~dans = frustrarea verticala a unei dorinte orizontale;
~diplomat =cineva care-ti spune sa te duci dracului intr-un fel care te face sa-ti incepi ziua cu dreptul;
~dragoste (love)= cuvant din 4 litere, 2 vocale, 2 consoane si 2 idioti;
~durere de cap = metoda contraceptiva cea mai des folosita de femei;
~economist = un expert care va sti maine de ce ceea ce a prezis ca se va intampla ieri nu s-a intamplat azi;
~intelectual = cineva capabil sa se gandeasca mai mult de 2 ore si la altceva decat la sex;
~munca in echipa = posibilitatea de a da vina pe altii;
~nevasta = femeia care te incanta o luna si te descanta toata viata;
~nimfomana = termen aplicat de fiecare barbat oricarei femei careia ii place mai mult sexul decat lui;
~prieten = definitia unei persoane de sex opus care are acel 'Nu stiu-ce' care elimina orice dorinta de a incerca vreodata sa te culci cu el/ea;
~programator = cineva care rezolva o problema pe care nu stiai ca o ai intr-un fel pe care nu-l intelegi;
~psiholog = cineva care se uita la oricine altcineva cand o femeie frumoasa intra in incapere;
~statistician = cineva care e bun la cifre dar nu are pic de personalitate ca sa fie inginer;
~usoara = termen aplicat oricarei femei care are aceeasi morala sexuala ca a unui barbat;
"What nerv's me also destroy me!"
|
|
-
04-14-2005, 02:07 PM |
-
04-14-2005, 07:01 PM |
|
|