|
|
Despartire
Last post 11-13-2007, 02:51 PM by Crystal. 61 replies.
-
04-28-2007, 01:52 AM |
-
Leona
-
-

-
Joined on 01-04-2004
-
Michigan
-
Posts 1,845
-
Points 20,660
-
|
Este un cuvant greu , un sentiment extrem de apasator, golul lasat in sufletul si mintea ta de un astfel de eveniment lasa uneori rani extrem de adanci, care cu timpul sunt sau nu cicatrizate. In clipa in care o persoana intra in viatza ta pentru o perioada , in clipa in care dispare, lasa in urma ei durere, amintiri placute sau nu, depinde de la relatzie la relatzie, cert este ca timpul trait alaturi de acea persoana itzi adauga un plus in asa numita "experientza a vietzii". Am observat si am auzit ca intr-un cuplu, un barbat "nu se va despartzi niciodata de ea", ma refer la casnicii in mare parte , relatzii de durata bazate pe sentimente pure si sincere. Motivele??? Hmm.... sincera sa fiu nu stiu exact , obisnuintza, dorintza de sigurantza, comoditatea, ...... . Un barbat sufera mult mai tare cand realtzia ia sfarsit , cand este ea cea care pune punct, de ce? Oare pentru faptul ca femeile sunt mai obisnuite cu suferintza, fiind mai sentimentale ????
"What nerv's me also destroy me!"
|
|
-
04-28-2007, 02:46 AM |
-
04-28-2007, 03:13 AM |
-
04-28-2007, 03:42 AM |
-
karla
-
-

-
Joined on 01-11-2007
-
Colorado
-
Posts 316
-
Points 0
-
|
Leona:Este un cuvant greu , un sentiment extrem de apasator, golul lasat in sufletul si mintea ta de un astfel de eveniment lasa uneori rani extrem de adanci, care cu timpul sunt sau nu cicatrizate. In clipa in care o persoana intra in viatza ta pentru o perioada , in clipa in care dispare, lasa in urma ei durere, amintiri placute sau nu, depinde de la relatzie la relatzie, cert este ca timpul trait alaturi de acea persoana itzi adauga un plus in asa numita "experientza a vietzii". Am observat si am auzit ca intr-un cuplu, un barbat "nu se va despartzi niciodata de ea", ma refer la casnicii in mare parte , relatzii de durata bazate pe sentimente pure si sincere. Motivele??? Hmm.... sincera sa fiu nu stiu exact , obisnuintza, dorintza de sigurantza, comoditatea, ...... . Un barbat sufera mult mai tare cand realtzia ia sfarsit , cand este ea cea care pune punct, de ce? Oare pentru faptul ca femeile sunt mai obisnuite cu suferintza, fiind mai sentimentale ????
Barbatii nu se exteriorizeaza asa de mult ca femeile, iar atunci cand intervine o despartire bineinteles ca si ei sufera dar tin totul in suflet si in felul asta sufera mai mult.O femeie cand se desparte plange in primul rand,se exteriorizeaza.Plansul face bine uneori, te descarca...Se spune ca prin plans se elimina toxinele, de aici concluzia ca femeile traiesc mai mult decat barbatii, ele eliminand mai multe toxine
|
|
-
04-28-2007, 03:47 AM |
-
04-28-2007, 03:52 AM |
-
04-28-2007, 03:56 AM |
-
javacool
-
-

-
Joined on 04-22-2007
-
-
Posts 821
-
Points 0
-
|
karla: javacool: ...almost 3 years later here i am at 43 still alone si m-a indoiesc ca as mai avea incredere in vreo femeie again...
la 43 de ani ai toata viata inainte, un barbat isi poate reface viata si la 90 de ani, pe cand o femeie nu prea.Am citit eu cu ochii mei de un caz, era unu' de 90 de ani si s-a casatorit cu una de 30.Poate nu stii tu unde sa cauti exact si ceea ce ti se potriveste.
. ..inteleg ce vrei sa spui zici si-ti multumesc,problema este ca nu stiu cum sa-mi recapat increderea in femei again
"there is NO woman out there that is worth the trouble that she brings" by Daniel
|
|
-
04-28-2007, 05:54 AM |
-
Justinia
-
-

-
Joined on 02-08-2004
-
-
Posts 3,555
-
Points 24,250
-
|
Eh nu stii, ba stii. Dar trebuie sa `let go`.Javacool. La varsta asta, esti tocmai bun.  Despartirea...suferinta, lacrimi, toxine, mortalitate...viata insasi e un lant continuu de despartiri.
Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me. Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai: La Citta degli Angeli
|
|
-
04-28-2007, 10:04 AM |
-
karla
-
-

-
Joined on 01-11-2007
-
Colorado
-
Posts 316
-
Points 0
-
|
javacool: karla: javacool: ...almost 3 years later here i am at 43 still alone si m-a indoiesc ca as mai avea incredere in vreo femeie again...
la 43 de ani ai toata viata inainte, un barbat isi poate reface viata si la 90 de ani, pe cand o femeie nu prea.Am citit eu cu ochii mei de un caz, era unu' de 90 de ani si s-a casatorit cu una de 30.Poate nu stii tu unde sa cauti exact si ceea ce ti se potriveste.
. ..inteleg ce vrei sa spui zici si-ti multumesc,problema este ca nu stiu cum sa-mi recapat increderea in femei again
Draga javacool, tot ce trebuie sa faci e sa o "mirosi".Miroase-o tu vreo 3,4 luni intruna si o sa iti dai singur vei gasi raspunsul.Daca nici dupa 4 luni nu poti avea incredere atunci... next... si tot asa.
|
|
-
04-28-2007, 01:25 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,771
-
Points 20,300
-
|
Leona: Am observat si am auzit ca intr-un cuplu, un barbat "nu se va despartzi niciodata de ea", ma refer la casnicii in mare parte , relatzii de durata bazate pe sentimente pure si sincere. Motivele???
Am patit-o. Eram impreuna de mai bine de doi ani, toate bune si frumoase, cand deodata parca a inceput sa scartaie din ce in ce mai tare. Mi s-a pus pata si i-am zis "It's over", iar el a primit vestea foarte usurat. Dupa ceva timp, a recunoscut ca a facut in asa fel incat sa fiu eu cea care doreste despartirea, pt ca el n-ar fi putut niciodata sa-mi zica asta. Cand l-am intrebat de ce, a spus ca as fi suferit mai mult daca ar fi fost el cel care venea cu "vestea". I-am zis ca a gresit, pt ca am suferit mult mai mult in lunile in care el se comporta in ultimul hal, si ca ar fi fost mult mai bine sa nu ma lase sa ma chinui atatea luni incercand sa-i inteleg actiunile, ca in final tot la suferinta sa ajung. Tot raul spre bine, si la scurt timp l-am cunoscut pe actualul sot. Dar n-am sa uit clipele acelea. Sunt intr-adevar parte a vietii noastre si fac parte din procesul de maturizare. Cred ca multi au trecut prin asa ceva la un moment dat.
Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
|
|
-
04-28-2007, 11:02 PM |
-
javacool
-
-

-
Joined on 04-22-2007
-
-
Posts 821
-
Points 0
-
|
Justinia: Eh nu stii, ba stii. Dar trebuie sa `let go`.Javacool. La varsta asta, esti tocmai bun.  Despartirea...suferinta, lacrimi, toxine, mortalitate...viata insasi e un lant continuu de despartiri.
Thank you Justinia but is not that easy,in the last 3 years i failed a marriage,my dog died (i had him for 12 years,cancer in the mouth ) and i "lost" my girls (they moved out i mean)...damn,whats next?...i wish i could [:'(]...nuh....but nonetheless thank you for your kind words
"there is NO woman out there that is worth the trouble that she brings" by Daniel
|
|
-
04-28-2007, 11:07 PM |
-
javacool
-
-

-
Joined on 04-22-2007
-
-
Posts 821
-
Points 0
-
|
karla: javacool: karla: javacool: ...almost 3 years later here i am at 43 still alone si m-a indoiesc ca as mai avea incredere in vreo femeie again...
Draga javacool, tot ce trebuie sa faci e sa o "mirosi".Miroase-o tu vreo 3,4 luni intruna si o sa iti dai singur vei gasi raspunsul.Daca nici dupa 4 luni nu poti avea incredere atunci... next... si tot asa.
...lol Karla,i would rather be lonely alone than lonely with someone else
|
|
-
04-29-2007, 03:49 AM |
-
04-30-2007, 04:41 PM |
-
04-30-2007, 05:23 PM |
-
Dell
-
-

-
Joined on 08-12-2006
-
London
-
Posts 1,552
-
Points 0
-
|
Leona:Hei nu uita de legile lui Murphy  . Cu cat cautzi mai mult cu atat nu vei gasi.
Asta e Zen. Optimismul n-are loc, decat in masura in care corespunde realitatii. Adica rareori. Murphy n-are nici o legatura, e entertainment for the masses ("conceput" de indivizi prin copiere creatoare repetata), bun de sectia ce vraji a mai facut nevasta-mea etc. Java, fii realist si persista in realism. Alternativa inseamna iluzii, desarte.
The infinite is in the finite of every instant. (Zen)
|
|
-
04-30-2007, 08:02 PM |
-
javacool
-
-

-
Joined on 04-22-2007
-
-
Posts 821
-
Points 0
-
|
Dell: Leona:Hei nu uita de legile lui Murphy  . Cu cat cautzi mai mult cu atat nu vei gasi.
Asta e Zen. Optimismul n-are loc, decat in masura in care corespunde realitatii. Adica rareori. Murphy n-are nici o legatura, e entertainment for the masses ("conceput" de indivizi prin copiere creatoare repetata), bun de sectia ce vraji a mai facut nevasta-mea etc. Java, fii realist si persista in realism. Alternativa inseamna iluzii, desarte.
..eh...dont worry Dell ,i'm an optimist with a reality chaser
|
|
-
05-28-2007, 05:45 PM |
-
05-28-2007, 09:57 PM |
-
Justinia
-
-

-
Joined on 02-08-2004
-
-
Posts 3,555
-
Points 24,250
-
|
George, George...vine o vreme in viata fiecaruia cand trebuie sa astepte. Sa nu ma intrebi ce trebuie sa astepte, pentru ca nu-ti voi da un raspuns satisfacator. Inteleg ca simti ca innebunesti. Cand e vorba de iubire, asa se intampla. Unul iubeste si altul iubeste ..mai putin. Se inclina balanta cand intr-o parte cand in cealalta parte. Femeile sunt greu de inteles, e greu de inteles ce anume initiaza declicul care duce la astfel de ..intamplari . Astazi totul poate sa fie frumos si maine sa simti ca se naruie lumea in jurul tau. Iti doresc sa se rezolve ce se intampla intre voi, te-as sfatui chiar sa insisti sa discuti cu ea desi in majoritatea cazurilor insistenta conduce, si mai mult, catre despartire. Poate nu e cazul vostru.
Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me. Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai: La Citta degli Angeli
|
|
-
05-28-2007, 11:41 PM |
-
javacool
-
-

-
Joined on 04-22-2007
-
-
Posts 821
-
Points 0
-
|
george62ro: Am 45 de ani si traiesc impreuna cu partenera mea de 9 ani. Ea are 36 ani. De 3 ani avem impreuna un baiat, fiecare avind cite un copil din casatoria anterioara. Dupa ce a intrerupt concediul ingrijire copil (nul trecut in februarie) si si-a schimbat serviciul s-au schimbat si alte lucruri. Relatia noastra a inceput sa scairtiie. Din cee in ce mai putin timp petrecut numai noi doi (ba copilul, ba prietenele etc). Anul acesta prin februarie am avut o discutie si ea a recunoscut racire arelatiei. A spus ca are nevoie sa petreaca mai mult timp cu baiatul nostru, cu fata ei, cu prietenele. Ca nu vrea sa ne despartim si crede ca putem sa reinviem relatia. M-a mintit ca nu are pe nimeni si nici nu cauta . DUpa pasti la vreo 3 saptamini am mai avut o discutie si a recunoscut ca re pe cineva (mai tinar cu 6 ani). CA re nevoie sa se gindeascam, ca vrea sa raminem impreuna dar eu sa astept, Sa nu o pisez la cap, sa nu cer mai mult decit am primit in ultimele 6 luni sa satau si sa astept. AM inregistrat o singura imbunatatire: cind iese cu prietenele (zice ca nu cu el) nu mai petrece noaptea in afara casei noastre, Vine tirziu dar vine acasa. SImt ca innebunesc. Eu vreau sa discutam sa vedem unde am gresit amindoi dar ea vrea sa rezolve totul singura - adica fara mine. Ce sa ma fac?
...sorry about that George,i been there,done that (i have been married for 19 years)...once a woman has someone else its a lost case and why would you be with someone that broke the TRUST,is not even about sex...if i were you i would do my best to gather evidence so she cant hit you financially ....i DO believe that whomever makes the FIRSTstep outside of mariage should pay and lose everything) ... many will say to work it out for the kids,not a good idea (my kids told me that they are better off now without the fights and stuff) ,kids suffer more seeing you fighting than a divorce...but you do whatever you think its right for yourself...im just giving you my opinion because i was on that road... ...I dont HATE anything more than LIERS  Sincerelly Daniel Good luck
|
|
-
05-29-2007, 12:19 AM |
-
thana
-
-

-
Joined on 03-05-2005
-
Clinton Twp, Mi
-
Posts 831
-
Points 8,360
-
|
Eu zic sa o crezi si sa ai incredere in ea (!!!) Daca spune ca rezolva singura, poate ca asa trebuie sa faca. In definitiv ce sa faci tu?!? In ceea ce priveste relatia ei cu el. Timpul le va rezolva pe toate. Intr-un fel sau altul. Sper unul bun pentru tine. De ce ti s-a intamplat tie? Pot sa pun pariu ca te intrebi... Pai ea nu a iesit suficient in lume cand a trebuit si acum simte nevoia sa o faca. Am inteles ca a avut un copil mai inainte , cu tine inca unul... nu a avut timp de ea. Relatia cu el a fost ca o refulare. Se poate sa fi fost singura si ultima. Ce poti sa faci in timpul asta? Pai sa fii un sot si un tata perfect. Sa o faci sa se simta prost (vinovata) ca nu esti tu singurul din viatza ei (oricum femeile se simt vinovate din orice). Ai un atu in fata lui oricum - femeile au sentimente deosebite pentru tatal copiilor lor. Incerca sa folosesti lucrurile astea in avantajul tau. Incearca sa-l discreditezi prin comportamentul tau perfect. Nu spune nimic rau de el, dar manipuleaz-o pe ea in asa fel incat ea sa va compare tocmai acolo unde tu ii esti superior lui. Incearca sa-ti aduci aminte ce-i place ei. O anumita floare, o anumita mancare si da-i-le. Sigur el nu-i stie toate micile secrete. Fa-o sa se simta comfortabil cu tine. Si nici prin cap sa nu-ti treaca sa-i spui ca nu poti trai fara ea si ca vrei sa te omori. Asta chiar ca o s-o indeparteze definitiv.
Alea iacta est.
|
|
-
05-29-2007, 12:44 AM |
-
javacool
-
-

-
Joined on 04-22-2007
-
-
Posts 821
-
Points 0
-
|
thana: Nu spune nimic rau de el, dar manipuleaz-o pe ea in asa fel incat ea sa va compare tocmai acolo unde tu ii esti superior lui. Incearca sa-ti aduci aminte ce-i place ei. O anumita floare, o anumita mancare si da-i-le. Sigur el nu-i stie toate micile secrete. Fa-o sa se simta comfortabil cu tine.
...Thana,no disrespect but i hope you are kidding...shes the one messing around and you want HIM to "manipulate" her?....you want the marriage to survive thru MANIPULATION?..... "Eu zic sa o crezi si sa ai incredere in ea"....SHE JUST BROKE THAT "Relatia cu el a fost ca o refulare"...AREN'T THEY ALL "oricum femeile se simt vinovate din orice"....BUT THEY KEEP MESSING AROUND ....pretty much thats why sociaty today is the way it is....THE VICTIM SUFFERS AND WE PAMPER THE GUILTY ....you know what Thana?...i have no words to describe my disbelief in what you wrote,but i dont wanna start anything so i rather shut up  PS. i DO believe that everything in a marriage could be worked out but NOT INFIDELITY
|
|
-
-
05-29-2007, 06:19 AM |
|
|