|
|
am luat viza K3!!!!!!!
Last post 08-27-2008, 03:21 PM by Kama. 771 replies.
-
05-25-2008, 11:58 PM |
-
Rodic
-
-
-
Joined on 10-31-2007
-
-
Posts 139
-
Points 0
-
|
Buna ! Daniela, este o idee extraordinara cu DHL, sunt sigura ca veti gasi intelegere. Eu inteleg perfect de ce nu a venit sotul tau timp de un an. Sotul meu printr-un mare noroc (ca a avut vacanta mai mare la facultate) si ajutor financiar de la ai lui a putut veni de sarbatori. Tu ai stat cu actele la USCIS un an de zile, iar toata lumea stie ca de la USCIS nu poti obtine nici o informatie in ce stadiu se afla dosarul tau. De fiecare data cand suni acolo, spun sa astepti si nu poti sa iti faci nici un plan. Noi am asteptat 4 luni sa avem un nr de dosar si pana in momentul in care ni s-a aprobat, n-am putut afla nimic si tot speram ca va fi gata de la o zi la alta si au trecut asa sapte luni. Mai amintesc si ghinionul pe care l-am avut noi cei care am depus dosare intre mai si septembrie anul trecut. Acum USCIS aproba mai repede, dar noi am nimerit chiar perioada neagra, cand au fost debordati si au fst nevoiti sa ia masuri ptr a face fata volumului de dosare. Dar noi am suferit: dosare mutate de la un centru la altul, luni de asteptare pana a fost introdus in sistem dosarul etc. Va pup, Rodic
|
|
-
-
05-26-2008, 12:33 PM |
-
Rodic
-
-
-
Joined on 10-31-2007
-
-
Posts 139
-
Points 0
-
|
Buna Mariana, Felicitari ! Ma bucur ca a ajuns repede. Sper sa fie la fel si ptr noi. Apropo de vaccin, tu faci in State urmatoarele doze de Gardasil ? Cat costa acolo ? Trebuie sa ai reteta ptr a-l cumpara din farmacii ? SI mai sper ca vom posta vesti bune curand atat eu, cat si Daniela, Laura, Madie... Bafta multa fetelor si curaj ! Pupici Rodic
|
|
-
05-27-2008, 11:39 AM |
-
MarianaNik
-
-
-
Joined on 12-02-2007
-
Macungie,PA
-
Posts 181
-
Points 0
-
|
Rodic:Buna Mariana, Felicitari ! Ma bucur ca a ajuns repede. Sper sa fie la fel si ptr noi. Apropo de vaccin, tu faci in State urmatoarele doze de Gardasil ? Cat costa acolo ? Trebuie sa ai reteta ptr a-l cumpara din farmacii ? SI mai sper ca vom posta vesti bune curand atat eu, cat si Daniela, Laura, Madie... Bafta multa fetelor si curaj ! Pupici Rodic
Buna,Rodica. In primul rand iti multumesc de felicitari! De vaccin nu stiu ce sa iti zic,ca inca nu m-am interesat de el...Aici banuiesc ca e foarte scump,ca si toate serviciile medicale.Iar un gand de al meu a fost sa o rog pe mama din Romania sa mi-l cumpere si sa mi-l trimita prin cineva (am muuulte cunostinte care vin frecvent in SUA).Acum nu stiu daca va ramane varianta asta sau nu...oricum vreau sa ma interesez de al aici,poate ca e ok si asa... Doar atat stiu sa iti zic deocamdata.Cum aflu ceva de el,voi scrie. Bafta multa la toti/toate. P.S. tu mai ai mult pana la interviu?In ce faza esti?...stiu ca ai scris,dar acum sincer nu mai retin cat are fiecare. Poooop
|
|
-
05-27-2008, 12:28 PM |
-
Rodic
-
-
-
Joined on 10-31-2007
-
-
Posts 139
-
Points 0
-
|
Buna Mariana, L-am pus pe sotior de s-a uitat in farmacii si costa intre 100-150$ dar iti trebuie reteta de la doctor, alti 30$... Tocmai am sunat la NVC: m-au programat pe 28 iulie !!! Sper sa modificam data totusi altfel ajung chiar de aniversarea unui an de la casatorie. 1 an de casatorie=1 an de being apart :-)) Pupici, Rodic
|
|
-
05-27-2008, 09:49 PM |
-
Daniela_40
-
-
-
Joined on 01-14-2008
-
-
Posts 151
-
Points 0
-
|
Buna Mariana, .... FELICITARI!!! nu-ti fa griji ca nimeni nu se gandeste ca " ne faci in ciuda" Ma bucur pentru tine si desigur asteptam sa ne spui si pe mai departe tot ceea ce tine de acomodarea ta si pasii pe care ii mai faci. ..eu tocmai am vorbit cu sotul meu si am primit azi de la NVC formularul in care trebuie sa-mi numesc agentul pentru I 130. .. maine probabil ca-l voi trimite cu prima posta iar sotul meu v-a trimite un cec cu 70 USD. ca si el a primit un astfel de plic. Nu stiu de ce a primit si el formularul ce trebuie completat de mine ???? .. o sa mergem in continuare si cu I 130 ...nu stim ce va fi pe viitor si nu am vrea sa ne para rau ca nu am facut-o. Am stat acum si am scris o scrisoare catre consulat in care am explicat cateva lucruri, scrisoare pe care o va trimite sotul meu la ei, dupa ce vor avea joi o convorbire telefonica. O sa revin si o sa va mai spun ce am mai rezolvat. Speram ca toate sa-si intre in normal!!. Pupici
|
|
-
05-27-2008, 09:51 PM |
-
Daniela_40
-
-
-
Joined on 01-14-2008
-
-
Posts 151
-
Points 0
-
|
Buna Rodic, ... GATA!! esti ca si plecata  Sigur poti sa modifici data interviului, asa ca multa bafta!!!!! pupici
|
|
-
05-27-2008, 11:05 PM |
-
Rodic
-
-
-
Joined on 10-31-2007
-
-
Posts 139
-
Points 0
-
|
Buna Daniela, Multumesc de urari si sper sa putem schimba cu ajutorul lui Dumnezeu si noroc sa dam peste cineva dragut la ambasada. Sa stii ca poti trimite raspunsul si prin email ptr numire agent. Eu nu eram sigura ca va merge si varianta asta si am trimis si prin posta dupa. Dar la 5 zile dupa trimiterea mailului la NVC mi-au raspuns ca au inregistrat cererea mea. Am facut un thread special cu Numire agent prin email pe acest forum. Merge varianta asta si e si mai ieftina. Dar cum vrei tu ! Sotul tau a primit o copie a acestui formular si tu originalul. Asa trimit ca in cazul in care se pierde originalul (sunt unele tari in care posta nu "exista") sotul sa iti poata trimita prin fax sau scanata copia ca tu sa o trimiti la NVC, contand sa fie semnata de tine. Dar cum ziceam si varianta email e posibila. Si sotul poate plati online fee-ul cu numarul care se gaseste pe formularul primit. Dar iti tin pumnii sa se rezolve joi sa nu mai fie nevoiti sa treceti prin tot procesul de la NVC. Te pup, multa bafta Daniela !
|
|
-
05-28-2008, 06:30 AM |
-
hondo1z
-
-
-
Joined on 04-10-2007
-
-
Posts 18
-
Points 0
-
|
Damiela, ti-am trimis un mesaj pe privat. te pup, gabriela
|
|
-
05-28-2008, 06:32 AM |
-
05-28-2008, 06:56 AM |
-
Laura6999
-
-

-
Joined on 05-11-2008
-
Romania
-
Posts 46
-
Points 0
-
|
Vesti,vesti,vesti!! A primit sotul meu scrisoare de la nvc,cu data de 14 mai...inca nu am inteles exact ce-i cu 14 mai asta.Ca intr-o saptamane trimit la Bucuresti si din zi in zi trebuie sa-mi apara plicul galben. Trebuie sa recitesc mail ca de emotie nu am inteles nimic. Va puuup pe toate!!!!
|
|
-
05-28-2008, 09:25 AM |
-
05-28-2008, 10:45 AM |
-
05-28-2008, 11:00 AM |
-
Rodic
-
-
-
Joined on 10-31-2007
-
-
Posts 139
-
Points 0
-
|
Luckylord, buna ! Nu te-am mai "vazut" de mult :-)) Profit de ocazie sa te intreb in cate zile a fost transferat dosarul tau si daca a fost usor ptr sotia ta sa obtina reprogramarea la interview ? Ce argument a folosit ? Laura, felicitari si bafta multa la pregatiri si interview ! Seara placuta tuturor, Rodic
|
|
-
05-28-2008, 11:13 AM |
-
MarianaNik
-
-
-
Joined on 12-02-2007
-
Macungie,PA
-
Posts 181
-
Points 0
-
|
luckylord:Felicitari Mariana....ieri mi-a ajuns si mie cardul....eu tot astept cu sufletul la gura SSN si pe cand colo imi vine green card`ul la care nici nu visam 
Felicitari si tie,luckylord...Vad ca si la tine e la fel,a ajuns GC-ul,dar nu si SSN...Poate ca ajunge el,iar daca nu,se rezolva repede daca mergem la ei.Eu am mai fost o data si imediat am "rezolvat" treaba...Adica imediat am ajuns la rand si am vb cu ei,dar mi-au zis sa mai astept pana imi vine GC-ul,ca sa nu imi faca SSN de 2 ori... Oricum,multa bafta in noua ta viata si poate mai vb pe mess! (ca de cand esti american,esti cam scump la vedere)
|
|
-
05-28-2008, 11:28 AM |
-
Daniela_40
-
-
-
Joined on 01-14-2008
-
-
Posts 151
-
Points 0
-
|
Felicitari Laura, ... bafta multa si nu mai e mult pana cand vei fi chemata la interviu... putin.. pupici
|
|
-
05-28-2008, 11:32 AM |
-
Daniela_40
-
-
-
Joined on 01-14-2008
-
-
Posts 151
-
Points 0
-
|
draga Rodic, ..si noi asteptam ziua de maine sa sune sotul meu..dar intre timp am trimis deja formularul in care-mi numesc sotul ca agent in SUA. .. Am pregatit impreuna cu sotul meu o scrisoare pe careurmeaza sa o trimita sotul meu de acolo pentru Consulat, si amandoi am rugat prietenii prietenii comuni sa ne fac declaratii care sa spuna despre relatia noastra. Am strans deja 6 astfel de scrisori, 4 la mine si doua la el... o sa vedem in ce masura o sa ne ajute asta.. Iti multumesc mult pentru sfaturi si ca esti alaturi de noi.. pupici si BAFTA MULTA sa-ti programezi interviul cat de repede si sa te vezi cu viza in mana. pup
|
|
-
05-28-2008, 11:33 AM |
-
05-28-2008, 12:41 PM |
-
05-29-2008, 07:27 AM |
-
luckylord
-
-
-
Joined on 07-17-2007
-
Seattle
-
Posts 101
-
Points 0
-
|
Rodic:Luckylord, buna ! Nu te-am mai "vazut" de mult :-)) Profit de ocazie sa te intreb in cate zile a fost transferat dosarul tau si daca a fost usor ptr sotia ta sa obtina reprogramarea la interview ? Ce argument a folosit ? Laura, felicitari si bafta multa la pregatiri si interview ! Seara placuta tuturor, Rodic
Salut tuturor...... Rodic,nu am fost reprogramat la interviu...ci doar la telefon i s`a spus sotiei o data si pe cand a sosit plicul era de fapt cu 2 sapt mai repede interviul......despre transferat nu inteleg la ce te referi
|
|
-
05-29-2008, 09:29 AM |
-
MarianaNik
-
-
-
Joined on 12-02-2007
-
Macungie,PA
-
Posts 181
-
Points 0
-
|
Luckylord,cred ca Rodica te-a confundat cu Dani.El de fapt s-a reprogramat...Inainte era programat prin luna aprilie (daca imi amintesc bine),iar dupa ce a sunat sotia lui la Bucuresti,l-au reprogramat peste 2 zile,in februarie,parca... Iar la transferat,banuiesc ca se refera la dosar...in cate zile a ajuns dosarul tau din SUA la Bucuresti.... Asta inteleg din mesajul ei,daca am gresit imi cer scuze.Dar nu e prea concret mesajul.... O zi frumoasa!
|
|
-
05-29-2008, 11:28 AM |
-
Rodic
-
-
-
Joined on 10-31-2007
-
-
Posts 139
-
Points 0
-
|
Buna ! Da, Mariana, asta vroiam sa spun: cate zile ia de cand NVC spune ca trimite dosarul pana cand dosarul ajunge efectiv la ambasada in Bucuresti. O sa incerc sa ma reprogramez dar trebuie sa sun dupa ce dosarul meu ajunge la ambasada. Sper sa am norocul lui Dani :-) Multumesc de raspunsuri ! Seara placuta !!! Rodic
|
|
-
05-30-2008, 11:51 AM |
-
05-30-2008, 02:09 PM |
-
MarianaNik
-
-
-
Joined on 12-02-2007
-
Macungie,PA
-
Posts 181
-
Points 0
-
|
Laura6999:Veselie si emotii maaaari! Mi-a sosit plicul galbeeeeen!Sigur o sa revin cu intrebari.Va pup!!
Felicitari pt pasul facut! Mai putin si vei avea interviul...Apropo,pe ce data e?Poate ai mai scris,dar nu mai retin sunteti cateva mai nou-venite si nu mai stiu in ce stadiu sunteti fiecare :)...Oricum,iti doresc mult succes si sa fi cat mai repede cu sotul tau!
|
|
-
05-30-2008, 02:31 PM |
-
05-31-2008, 01:00 AM |
-
|
|