|
|
what a pity
Last post 09-25-2007, 07:32 PM by OanaC. 71 replies.
-
09-12-2007, 01:24 AM |
-
xmas
-
-

-
Joined on 09-19-2006
-
Maryland
-
Posts 80
-
Points 0
-
|
cali girl: spun "maseuza", si nu intr-un sens derogatoriu, ci pt. ca nu stiu cum altfel se traduce. Lumineaza-ma si pe mine ............. To make you happy, here's a drink: 
@cali girl, mai, mai ce ti-e si cu ... derogarile astea. cine o mai fi inventat si dictionarele ? e prima data cand aud de .... sens derogatoriu. m-a lovit un ras sa cad de pe scaun. mai citisem candva de sens ... giratoriu, dar na, in fine, cat traieste, omu' .... invata. http://derogare.vocabular.ro/wordSearch.php?view=views/wordSearch.xsl&PHPSESSID=8917e792f138fec7994197322f4650e0 http://derogatoriu.vocabular.ro/wordSearch.php?view=views/wordSearch.xsl&PHPSESSID=09dc70f007428f02c2f01f7d65a387e1 daca esti romanca nascuta in america, e oarecum de inteles, (desi exista google) dar pana atunci ..... sa ne traiesti si .... la mai mare !! 
In rest la multe vise placute, si fie ca simplitatea fericirii tale sa nu se complice niciodata.
|
|
-
09-12-2007, 02:29 AM |
-
09-12-2007, 05:38 AM |
-
Girbova
-
-
-
Joined on 12-07-2005
-
-
Posts 2,193
-
Points 2,075
-
|
Tot nu pricep ce aveti cu "sens derogatoriu". Daca in vocabularul unora nu a fost inclus, nu cred ca putem cere cuiva sa foloseasca doar cele 300 de cuvinte uzuale. Acum hai legati-va de "uzual". Nu ma apuc la ora asta sa caut in DEX, va dau doar citeva exemple gasite la intimplare: "Pentru ca te referi la tigani in mod derogatoriu, preluand in mod inconstient si ... moldova.net/archive/index.php/t-1255.html - 106k - Cached - Similar pages" " Ca adverb, "tiganesc" are de asemenea un sens negativ: "casa tiganeasca". ... scos din vocabularul uzual ca un cuvant derogatoriu si cu conotatii rasiste. ... forum.softpedia.com/index.php?showtopic=110043 - 224k - Cached - Similar pages [ More results from forum.softpedia.com ]" Cu certitudine ca vocabularul nostru-i influentat de mediul in care traim, de profesie. |
Si Paula, tu esti o scumpa, dar nu mai crede tot ce ti se spune. Sint convinsa ca vi s-a spus ca sint cursuri de la medical school, dar nu vi s-a spus la ce nivel sint cursurile in MS. Si nu te supara ca cineva te combate. Tu compari un curs, care poate-i chiar de 3 ani, de therapy massage cu medical school. Paula, e ridicol, nu exista nici un termen de comparatie, si te rog nu te supara ca ti-o spun verde in fata. Iti spun si de ce: sa nu cumva sa faci greseala asta si altadata ca vor ride si gistele. Probabil ca tu ai ales asta pt ca a fost o pasiune, probabil n-ai avut destula incredere in fortele proprii,( sint convinsa ca ai face fata cu succes in colegiu), dar 90% din colegele tale sint acolo pt ca probabil nici macar n-au dat SAT-ul. Tu stii prin ce trec candidatii la graduate schools? Si stii citi undergraduate students, poate cu gpa 3.5 nu-s acceptati in Medical School, ori Law School? Gindeste. Si ca sa te ajut, de ce crezi tu ca un proaspat absolvent de med school (dupa rezidentiat) are in jur ce $50k, pe cind massage therapist.....Ca sa nu spun la cit ajung in doar citiva ani. Cit despre scoala din Romania, cred ca nu mai e necesar sa adaug decit un lucru. In afara de ambitie (care nu am invatat-o in scoala, ci mai degraba e un atribut personal) ceea ce i-a condus pe unii spre cariere de succes, au fost parintii. Da, parintii care au cerut mai mult si mai mult, unii doar asa ca fiul/fiica lor sa fie mai bun decit a vecinului, ori constient. Si nu intrebati citi bani am dat pe ore de engleza, incepind de la 5 ani, si apoi mate si romana pt admiterea in liceu. Multumesc lui Dumnezeu ca n-am mai avut de trecut prin marea gluma numita bacalaureat, unde ca si admiterea la facultate se platea, pt multi. Calitatea colegiilor in Ro? Nu stiu sigur, dar gindindu-ma citi fac simultan Fizica si Drept, si nu au fost somitati, ma gindesc ca sistemul functioneaza pe acelasi principiu, plus mediocritate. Cineva a spus aici ca daca cei din jurul tau sint sub nivelul tau, e simplu de tras concluzia ca trebuie sa iesi din mediul ala inainte de a te aduce si pe tine la nivelul lor. Stiu si aici scoli si elevi care sint sub orice critica, dar cei pe care-i cunosc imi inspira respect. Poate asta ar fi raspunsul de ce intr-o arie mai mare, pretul caselor din anumite districte scolare sint duble fata de altele, desi casele nu-s cu nimic mai bune. Avantajele se platesc. SI multi parinti aici aleg sa plateasca mai mult pt o casa intr-un district scolar competitiv.
|
|
-
09-12-2007, 08:42 AM |
-
OanaC
-
-

-
Joined on 09-06-2005
-
Philadelphia/Constanta
-
Posts 620
-
Points 980
-
|
Paula in nici un caz nu ma refeream la faptul ca faci si "altfel" de masaj asa cum ai spus chiar tu mai spus. Ma refeream la faptul ca faci masaj si atat! Terapie, neterapie , mi se pare o aberatie sa spui ca ce cursuri ai facut tu sunt cele de la medicina. Sa faci Medicina deja e cu totul alta Marie cu alta palarie. Deja profesorii nu mai sunt asa de draguti cand vine vorba de note, iar quizz-urile sunt teste in toata regula la care se invata cu zilele ( ca sa nu zic mai mult) nu 10 minute. Eu sunt la Farmacie si chiar fac multe cursuri care se fac si in Pre-Med si crede-ma ca nu-s floare la ureche - cu toata pregatirea mea "stralucita" din Romania. Hai sa nu inducem lumea in "oroare". Cat despre faptul ca te simti jignita de denumirea de maseuza, imi pare rau dar nu stiu de ce ? Doar asta faci nu? Ca si cum ai spune ca un frizer e jignit de titlul de frizer, ca vrea sa fie numit "hair stylist" ( cum sunt mai toti numiti in Romania acum)... Sau cum eu m-as simtii jignita ca sunt numita farmacista si nu Doctor in farmacie asa cum va spune diploma mea... Apropo de "what a pitty" si viitorul stralucit al Romaniei - astia-s elevii : http://www.youtube.com/watch?v=7w09JhZ0WxA&mode=related&search=
|
|
-
09-12-2007, 09:00 AM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,771
-
Points 20,300
-
|
Fetele, mai spun o data ....eu nu am facut nici o comparatie. Nu sunt idioata ! Nu ma compar cu un doctor sau cu orice alta persoana care a terminat o facultate. Am spus "materii de la medicina" ca sa se inteleaga ca materiile mele nu erau numai masaj. Si putini sunt cei care stiu asta.La o adica sunt constienta ca oricine poate invata sa faca un masaj, dar nu oricine ar putea accepta sa invete oase si muschi si altele, daca nu este ceea ce il intereseaza. Nu am spus ca am facut toata medicina intr-un an si am terminat prima. Nu am spus ca ma cred doctor. Si NU vreau sa duc pe nimeni in eroare. Si daca altii se cred doctori, e numai vina lor. Eu imi stiu limita. Si gata...am incheiat subiectul. Ma simt doar putin ciudat...ca in loc sa aud "felicitari Paula !"(asa cum m-au felicitat americanii), aud "haha ai fost prima ca erau toti prosti"
Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
|
|
-
09-12-2007, 10:15 AM |
-
javacool
-
-

-
Joined on 04-22-2007
-
-
Posts 821
-
Points 0
-
|
bonepaula: Fetele, mai spun o data ....eu nu am facut nici o comparatie. Nu sunt idioata ! Nu ma compar cu un doctor sau cu orice alta persoana care a terminat o facultate. Am spus "materii de la medicina" ca sa se inteleaga ca materiile mele nu erau numai masaj. Si putini sunt cei care stiu asta.La o adica sunt constienta ca oricine poate invata sa faca un masaj, dar nu oricine ar putea accepta sa invete oase si muschi si altele, daca nu este ceea ce il intereseaza. Nu am spus ca am facut toata medicina intr-un an si am terminat prima. Nu am spus ca ma cred doctor. Si NU vreau sa duc pe nimeni in eroare. Si daca altii se cred doctori, e numai vina lor. Eu imi stiu limita. Si gata...am incheiat subiectul. Ma simt doar putin ciudat...ca in loc sa aud "felicitari Paula !"(asa cum m-au felicitat americanii), aud "haha ai fost prima ca erau toti prosti"
...congratulation Paula....you shouldn't care what people say at all,as long as you like what you do and you make decent money who cares about the title...i know many people that have prestigious "title" but they hate their job and make very little money... ...call me by my name Daniel and let me make some money with as little work as possible 
"there is NO woman out there that is worth the trouble that she brings" by Daniel
|
|
-
09-12-2007, 11:03 AM |
-
09-12-2007, 11:08 AM |
-
LEXA
-
-

-
Joined on 06-08-2007
-
Virginia Beach
-
Posts 176
-
Points 0
-
|
Frumos Raspuns si frumoasa incheiere! Mai bine asa....mult mai bine asa! Paula, realizarile tale sunt ceea ce ti-ai propus si mai ales ceea ce iti place tie sa faci; stii bine ca cine trebuie sa fie langa tine, este si va fi bucuros cu/langa tine, no matter what! Chiar nu vad de ce te-ai simtii tu aiurea....Girlllllllllllllllllll you're the one!
A.A.M.
|
|
-
09-12-2007, 10:21 PM |
-
xmas
-
-

-
Joined on 09-19-2006
-
Maryland
-
Posts 80
-
Points 0
-
|
cali girl: xmas, din tot ce am scris te-ai luat de semantica. Nu vorbesc romaneste aproape deloc de mai multi ani, ....... ma exprim la un nivel foarte academic in engleza si nu cred ca romana mea e chiar precara. Dar ma rog...daca atat ai de spus pentru avansarea discutiei, you're off topic buddy! 
@cali girl esti o .... bomb(a)oana de fata ! nu te lasa !!! da-i tare si cu ... fortza' aia cu sensul .... a fost amuzanta, dar asta, citez: ......." nivelul foarte academic" .... m-ai facut ... praf. btw se vorbea in topic de nivelul de instruire si educatie din romania (sic!) sau de scolile americane, topic fain, pareri diverse, ce mai la deal la vale, mai lipsea Marian Vanghelie, primarele care este, ala ce studiaze .... almanahe. :) mi-ai facut seara frumoasa, am ras de unu' singur, si printre altele mi-ai adus aminte de traducerea unui serial american ce se numea "Saved by the bell" a fost difuzat in Romania, cat si in Republica Moldova. In programul Televiziunii Romane aparea "Salvati de clopotel" iar cei de la Chisinau au pus in ziar "Izbavitzi de ta'la'ncutza' ". Am ras zile la rand, ca o cunostinta imi aratase ziarul. In fine, e tarziu, ma duc sa-mi vad de ale mele, sigur voi dormi ca un prunc. 
In rest la multe vise placute, si fie ca simplitatea fericirii tale sa nu se complice niciodata.
|
|
-
09-13-2007, 12:03 AM |
-
cali girl
-
-
-
Joined on 05-04-2006
-
San Diego, CA
-
Posts 157
-
Points 0
-
|
xmas, scumpule, ce bucurii simple trebuie ca ai de dormi ca un prunc, amuzat, atunci cand ti se pare ca le stii pe toate. Ce griji marete trebuie ca nu colcaie in primitivitatea mintii tale de imi vanezi mie exprimarea. Ce viata trebuie ca nu ai de arunci disperat cu pietre cand nici macar dreptatea nu e de partea ta. Nu reproduc decat un pasaj de pe un forum unde George Pruteanu corecteaza exprimarea "doctilor" din categoria ta. In rest, la multe vise placute, si fie ca simplitatea fericirii tale sa nu se complice niciodata. Domnule Ochi Critic, Ma bucur de faptul ca sunteti asa [CORECT: aşa] de ..., ma [CORECT: mă] rog, simplu. V-a tradat subconstientul imediat: Politistul si [CORECT: şi] Arestatul. Evident ca domnia voastra sunteti Politistul... Nu v-am vazut niciodata la fata reala. Dar, un al saselea simt imi [CORECT: îmi] spune ca va incadrati prefect in definitia lui Rodica Ojog Brasoveanu despre politisti: cand [CORECT: cînd] privesc, parca bat cuie... Incolo, toate propozitiile domniei voastre despre bun simt si [CORECT: şi] discutie argumentata sunt de o enorma inconsistenta. Va promit ca am sa va raspund detaliat si [CORECT: şi] foarte academic in viitorul apropiat. Acum am treaba si [CORECT: şi] sincer ma [CORECT: mă] bucur ca am adus eu (la fel ca De Gaulle cu refrendumul din 1969) lucrurile la incandescenta, tocmai pentru a ma [CORECT: mă] putea retrage. Va fi una din ultimele postari. fdcritc 
|
|
-
09-13-2007, 12:41 AM |
-
arissa
-
-
-
Joined on 01-17-2004
-
-
Posts 1,346
-
Points 6,995
-
|
OanaC:
Oana, cu video-ul ala mi-ai adus aminte de niste secvente petrecute la liceul meu, cand in ultimul an de liceu (un liceu chiar respectabil in orasul meu) baietii mai ca n-au bagat-o in terapie pe profa de fizica (o tipa tare draguta abia iesita de la facultate). Cum diferenta de ani era destul de mica, ce batjocora si-a inghitit fata aia de la niste scursuri de oameni din clasa cu mine, de n-am crezut ca e posibil pt o profa sa reziste inca in atmosfera aia. De fapt, in ultimele luni de scoala, venea la clasa din cand in cand facea prezenta si pleca...abia daca am vazut-o de cateva ori predand in ultimul trimestru ( no wonder I'm a genius in physics! ). Pe de alta parte, si profii din Romania abia asteapta un prilej sa te umileasca, sa te aduca la stadiu de pupincurist..sa le faci favouri, sa te duci la meditatii la ei...iar dupa parerea mea relatia profesor-student e una tare slaba acolo. Pe cand aici se schimba un pic ecuatia, am mai vazut si badarani pe la clase, dar nu vorbeste nici unul fara respect profului, si pe partea cealalta profu nu-si permite sa te umileasca cum o fac cei din Romania. O chestie ma enerveaza la culme...cand vad studenti intrand in clasa pe la mijlocul orei...cred ca am ramas cu sechele din Romania, mai bine nu intru decat sa intru in timp ce ala explica lectia. Fetelor, care sunteti/ati fost pe la college pe aici lamuriti-ma si pe mine cu ceva: ce faceti cand e vorba de collaborative assignments??? Mie imi vine sa ma urc pe pereti cand ne dau profii group homeworks, group papers...nu stiu cum se intampla ca eu cad in grupa intotdeauna cu niste zapaciti carora le fac eu homeworkul ca pe mine inca ma doare ce grade iau, pe cand pe ei .. ca e B ca e C ori D, cam aceeasi mancare de peste. Si ma uit la celelalte grupe cum se intalnesc, fac assignments impreuna...pe cand la mine...fara cuvinte, abia daca se urnesc sa-mi raspunda la emails cand le zic ca am luat toate punctele posibile pt assignment.
"You don't stop riding because you get old, you get old because you stop riding."
|
|
-
09-13-2007, 09:03 AM |
-
OanaC
-
-

-
Joined on 09-06-2005
-
Philadelphia/Constanta
-
Posts 620
-
Points 980
-
|
arissa:[ Fetelor, care sunteti/ati fost pe la college pe aici lamuriti-ma si pe mine cu ceva: ce faceti cand e vorba de collaborative assignments??? Mie imi vine sa ma urc pe pereti cand ne dau profii group homeworks, group papers...nu stiu cum se intampla ca eu cad in grupa intotdeauna cu niste zapaciti carora le fac eu homeworkul ca pe mine inca ma doare ce grade iau, pe cand pe ei .. ca e B ca e C ori D, cam aceeasi mancare de peste. Si ma uit la celelalte grupe cum se intalnesc, fac assignments impreuna...pe cand la mine...fara cuvinte, abia daca se urnesc sa-mi raspunda la emails cand le zic ca am luat toate punctele posibile pt assignment.
Eu am scapat de group homework intodeauna. M-am dus la prof si i-am explicat ca muncesc full time si am si un copil si pentru mine e aproape imposibil sa mai imi fac programul dupa alti colegi, pentru ca de abia reusesc sa plec de la munca sa ajung la scoala si ca am timp de lectii doar seara tarziu. Intodeauna au fost intelegatori si m-au lasat sa imi fac tema singura. S-a mai intamplat in clasa sa ne puna in grupulete sa muncim si aia a fost ok. Arissa pe mine ma enerveaza cel mai tare aia care intarzie, intra si nu zic nici "Hi" nici "i'm sorry i am late" nici du-te naiba", intra ca marlanii si nici macar nu incearca sa pastreze linistea cat de cat. Intra, isi taraie picioarele de zici ca ii duci la ghilotina, trag scaunul zgomots, isi deschid punga de chips, isi inchid telefonul ( daca avem noroc) , isi scot jacheta de fas cu cat mai multe manevre posibile ca sa faca zgomot cat mai mult ...si nimeni nu le zice nimic. Da ce zici de aia care raspund la telefon si ies prin fata profesorului cu telefonul la ureche?! Referitor la profii din Romania.... aia care te umileau de obiceu erau niste zbiri si nimeni nu se urca in capul lui .Astia mancau bataie de obicei de la "necunoscuti" prin parcari seara. In schimb , cu cat erau mai draguti profii si mai fara experienta si nu stiau cum sa ii ia toti se urcau in capul lor. Am avut multi profesori tineri si toti faceau misto de ei de sarmanii nici nu reuseau sa isi duca ora la bun sfarsit. De cele mai multe ori plecau aproape plangand sau rusinati de comentariile porcoase ale elvilor si elevelor. Sau am avut o profa de Italiana de vreo 23 de ani care a plecat in tabara iarna cu clasele mari, ca supraveghetor si s-a cuplat cu tip de la a XII a. Ala s-a culcat cu ea si dupa aia a dat-o afara din camera ca cica il plictisea... Iti dai seama cum a fost privita tipa prin liceu dupa aia, ca toti o stiam ca pe un cal breaz.
|
|
-
09-13-2007, 11:50 AM |
-
arissa
-
-
-
Joined on 01-17-2004
-
-
Posts 1,346
-
Points 6,995
-
|
Oana, lol i-ai descris pe intarziatii aia de parca ai fi la mine in clasa...hm, am sa studiez mai bine clasa, ca cine stie poate esti pe acolo undeva. ...eu in ultimul timp intarzii la o clasa vreo 4-5 minute dimineata (conduc vreo ora pana la scoala so depinde de trafic), si cand intru in clasa mi se face o rusine de sa intru in pamant, ma pun in primul scaun care-l gasesc liber, nici jacheta nu mi-o dau jos, abia daca respir ( ca mai alerg si ca nebuna de la parcare pana la cladire)... si mai zic si 'sorry I'm late' profului cand se uita la mine....si dupa mine mai intra vreo 5 cum ii descrii tu.... apoi mai vin vreo 1-2 tocmai in ultimele 10 minute...eu stau si ma intreb, la ce naiba mai intra in clasa in ultimele minute??? ca si asa au pierdut toata lectia, si in ultimele minute de obicei ne intreaba profii daca avem intrebari referitor la lectie.... Am sa-i zic sotului sa facem vreun copil doi daca asa scap de group homeworks ...lasand gluma la o parte, n-am cum sa scap de ea ca sunt full time student...si pe de alta parte nici nu vreau sa ma plang profilor ca ala si alalalt sunt niste zapaciti si eu le fac temele...vad si ei singuri cand ne da quiz din homework material. E doar frustranta situatia doar atat. Recent am avut un group homework, vreo 10 probleme, si le zic celor 2 aiuriti din grupa mea sa faca probleme toate si dupa aia share cu restul si sa ne intalnim sa le vedem toti. Eu termin vreo 4 la inceput si le trimit in email la astia 2 sa-si faca desteptii o idee de cum ar trebui rezolvate, si dupa vreo 2 zile imi scrie unu cica ' le-am rezolvat si eu pe alea 4 si am ajuns cam la acelasi rezultat cu tine, restul n-am idee cum sa le rezolv' speechless ce sa mai...
"You don't stop riding because you get old, you get old because you stop riding."
|
|
-
09-13-2007, 10:50 PM |
-
xmas
-
-

-
Joined on 09-19-2006
-
Maryland
-
Posts 80
-
Points 0
-
|
cali girl: xmas, scumpule, ce bucurii simple trebuie ca ai de dormi ca un prunc .... Ce griji marete trebuie ca nu colcaie in primitivitatea mintii tale de imi vanezi mie exprimarea. Ce viata trebuie ca nu ai de arunci disperat cu pietre cand nici macar dreptatea nu e de partea ta. In rest, la multe vise placute, si fie ca simplitatea fericirii tale sa nu se complice niciodata.
@cali girl, inainte de toate, remarcile mele sunt scrise cu blandetze si simtul umorului (apropo' niscaiva ... zambaretzi ai vazut in ceea ce ti-am scris ?) cu nivelul secretiei de serotonina sunt ok, iar exprimarile tale in .... dulcele grai i-au facut si pe alti useri sa se amuze copios. (stii, cu cei care ma cunosc vorbesc la telefon in loc sa ne scriem pe forumuri). eu sunt omul dialogului, am simtul umorului bine dezvoltat, si nu ma bag intr-o discutie doar asa ca atza-n ... fund, sa fiu si eu p-acolo. nu vanez pe nimeni, seara cand am timp mai citesc diverse pe net, asa ca nu te victimiza. cand ti se pare ca cineva ar avea treaba cu tine, bea o cana de apa rece (ca asta da putere boului ce trage-n jug si minte celui care n-are). te-ai gasit pe cine sa citezi: George Pruteanu, ca barbat, gurile rele spun ca aprecia studentele in fuste plisate, si bluzite cu decolteuri. de aici probabil sensul derogatoriu, din care iesi la un nivel ... foarte academic, banuiesc. sper ca nu esti vreuna din studentele marelui profesor, nu de altceva, la Iasi sunt diferente intre studente si ... absolvente. parerea mea personala despre studentele de la Iasi e ca sunt precum nucile. adica se coc in moldova, si apoi se ... sparg (in figuri) pe unde apuca. revenind la topic ti-o spun de-a dreptul, sa intelegi, in topic se vorbea de nivelul educatiei la diversi indivizi, din america, si printre altele venise vorba si de romani. scoala in mod normal iti da o cultura generala medie, iar frazeologia implica folosirea propozitiilor cu subiect si predicat, din care sa reiasa clar si limpede o idee. (cel putin asta m-au invatat la scolile la care am umblat) la tine nu e cazul, asta-i tot. ca sa nu mai zic de folosirea dublei negatii, ca la prima citire nu se intelege ce vrei sa spui. ai o doza de umor involuntar, ce-mi aminteste de Vanghelie, Becali, si altii din aceeasi tagma, de ...(foarte) academicieni de renume mondial, gen .... Elena Ceausescu. ti-am subliniat in quote exprimarile...cristaline ,(ca apa de izvor). ultima propozite e atat de ... haios alambicata, incat am sa mi-o pun motto in profil.
|
|
-
09-14-2007, 01:49 AM |
-
cali girl
-
-
-
Joined on 05-04-2006
-
San Diego, CA
-
Posts 157
-
Points 0
-
|
Ti-a luat mult sa scrii tampeniile astea??!! LOL! N-are sens sa ma cert cu toti neadaptatii care inca mai cred ca mai are vreo bruma de valoare expresivitatea exprimarii in romaneste in tara asta...poate doar pe forumul asta, si chiar si aici, Javacool se descurca de minune. Post-ul tau imi dovedeste inca o data ca nu ai altceva mai bun de facut si ca iti versi aici, mai mult ca sigur, toate frustrarile pe care exprimarea in tara asta ti le provoaca. Si cum eu am altceva mult mai bun de facut, ca de exemplu bani, te las in prostia ta si nu-ti mai fac jocul. Iti multumesc pentru ca ma citezi, pt. ca asa cum spun americanii "there's no such thing as bad publicity", si ma intorc la ale mele. Tare iti doresc ca si engleza din care presupun ca te "hranesti" zi de zi, sa iti fie atat expresiva...dar ma indoiesc. Iti sugerez sa lucrezi la ea (limba adica.... ) si sa lasi himerele trecutului tau socialist in spate. K?
|
|
-
09-14-2007, 03:07 PM |
-
09-15-2007, 12:31 AM |
-
xmas
-
-

-
Joined on 09-19-2006
-
Maryland
-
Posts 80
-
Points 0
-
|
cali girl: Ti-a luat mult sa scrii tampeniile astea??!! LOL! ..... neadaptatii care inca mai cred ca mai are vreo bruma de valoare expresivitatea exprimarii in romaneste in tara asta... .... eu am altceva mult mai bun de facut, ca de exemplu bani, te las in prostia ta si nu-ti mai fac jocul. Iti multumesc pentru ca ma citezi, pt. ca asa cum ...... Tare iti doresc ca si engleza din care presupun ca te "hranesti" zi de zi, sa iti fie atat expresiva...dar ma indoiesc. Iti sugerez sa lucrezi la ea (limba adica.... ) si sa lasi himerele trecutului tau socialist in spate. K?
As I told you before, (Ms. Bigmouth) I'm O.K., even if you suggest I could have some problems like .... frustration or inadaptability. C'mon ! I assume you talking from your experience. Virtually speaking we are .... users, so don't try to estimate how good is my real life, or my job, or anything else. For your curiosity, indeed I work every day (not daily) believe or not, it's my choice, and I'm feeling so good and very proud about that. I repet I'm an open mind guy, I'm not hunting people, as you sugest. I'm concerned and scared only about idiots, (unfortunately are so many in this country) especially those who pretend they are smart because they make .... money.  In my intention was to write in french too (because in school they teach me), but I have a better thing to do (Mind of Mencia show is on tv) instead of read your ....  All I wanna' say, you don't know what are you talking about, your are totally clueless. My sugestion is to use your brain all the time, even when you make .... money. That's what americans call ... ingenuity, and give us a brake with your ..... very academic bullshit. Good night, wherever you are !
|
|
-
09-15-2007, 12:44 PM |
-
cali girl
-
-
-
Joined on 05-04-2006
-
San Diego, CA
-
Posts 157
-
Points 0
-
|
xmas: As I told you before, (Ms. Bigmouth) I'm O.K., even if you suggest I could have some problems like .... frustration or inadaptability. C'mon ! I assume you (ARE) talking from your experience. Virtually speaking we are .... users, so don't try to estimate how good is my real life, or my job, or anything else. For your curiosity, indeed I work every day (not daily) believe or not, it's my choice, and I'm feeling so good and very proud about (OF)that. I repet (REPEAT, COMMA) I'm an open mind (ED) guy, I'm not hunting ("DON'T HUNT"...HAVE YOU EVER HEARD OF SEQUENCE OF TENSES????)people, as you sugest. I'm concerned and scared only about (WITH IS THE CORRECT PREPOSITION HERE, but I guess you're just using "about for everything...it makes it easier doesn't it...hahahahaha) idiots, (unfortunately THERE are so many in this country), COMMA, especially those who pretend they are smart because they make .... money.  In my intention (IT WAS MY INTENTION) was to write in french too (because in school they teach me THEY TEACH ME IN SCHOOL, HAVE YOU EVER, EVER, BEEN TAUGHT HOW TO ORDER WORDS IN A SENTENCE), but I have a better thing to do (Mind of Mencia show is on tv) instead of read (READING....CONTINUOUS) your ....  All I wanna' say (I DON'T KNOW WHERE YOU LEARNED ENGLISH, BUT "WANNA" IS NOT A VERB FORM THEY TEACH YOU IN SCHOOL), you don't know what are you talking about, your are totally clueless. My sugestion is to use your brain all the time, even when you make .... money. That's what americans (CAPITALIZE, PLEASE!!)call ... ingenuity, and give us a brake (HOW ABOUT A "BREAK"????HAHAHAHAHA)with your ..... very academic bullshit. Good night, wherever you are !
Xmas, I was dead right about you. I suggest that if you can't take the heat to get the hell out of the kitchen. I assume that you fine combed your message in English, and you still came up short. Dude, are you kidding me with what you're doing here? I'm absolutely amazed that anyone is taking all this time to try to embarass someone else, and when they can't, they are starting a personal attack. If you ever went to school and took a Logic class, they would teach you that's a fallacy, a big NO-NO in the American environment where you so "proudly" work. I also suggest that instead of French you took LOTS AND LOTS of English classes. That will take care of the frustrations a little bit, I assure you. I'm not even going to dignify anything you write with an answer, because I can't believe you're expecting to be taken seriously. I wasted 15 minutes of my life editing your message...that's just way too much!!!!
|
|
-
09-16-2007, 03:44 AM |
-
09-20-2007, 02:04 PM |
|
|