|
|
Restaurante si magazine romanesti in New York
Last post 12-03-2007, 04:30 PM by vpdana. 92 replies.
-
03-14-2006, 01:28 PM |
-
din_ab
-
-

-
Joined on 01-19-2006
-
alba iulia
-
Posts 97
-
Points 0
-
|
Re: Restaurante si magazine romanesti in New York
noi suntem la pasul cu medicalele ( sapt viit cred ca mergem la buc ). Tu la ce pas esti ?
viseaza si traieste-ti visele !
|
|
-
03-14-2006, 01:32 PM |
-
Diandra
-
-
-
Joined on 05-30-2005
-
-
Posts 605
-
Points 3,990
-
|
marioana: Diandra:
Aradeanca? ..oricum pacat ca a plecat...nu mai exista alta voce ca a lui in Romania....
Inca!!!!![LOL [:))]](/emoticons/emotion-63.gif)
Lasa ca mai vine el la o beuta pe strand!!!!![Rolling Laugh [=))]](/emoticons/emotion-62.gif) ![Rolling Laugh [=))]](/emoticons/emotion-62.gif)
Diandra
|
|
-
03-14-2006, 01:35 PM |
-
Girbova
-
-
-
Joined on 12-07-2005
-
-
Posts 2,193
-
Points 2,075
-
|
TheAlien, singur printre atitea domisoare? Si ce-ti facura?!?![Oh my gosh [omg]](/emoticons/emotion-70.gif) ![Yeah yeah [:-@]](/emoticons/emotion-69.gif) ![Oh my gosh [omg]](/emoticons/emotion-70.gif)
Glumesc desigur. M-am abtiunut, sa nu influentez "dusmanul". Oricum stiati deja parerea mea. Manele? Nu-mi plac deloc. Muzica, nu suna bine-n urechile mele, daca asta-i muzica. Versuri-care versuri? Astia-s agramati. Si mai si repeta aceeasi poveste cu bani, santaj, aur, inselat,etc.
Cit despre sondaj, vorba lui Din_ab, hai, te rog pune din nou polul, si ai grija sa nu voteze de 2 , 5, 10 ori aceleasi persoane.![praying [[-O<]](/emoticons/emotion-75.gif) SI nu vreau sa te supar, dar tu chiar crezi ca 3075 "diferite" persoane au votat? Eu nu cred. Imi pare rau ca te-au indus in eroare. Si pe mine era sa ma induca in eroare muzichia asta acum 2 ani, ca la mare era peste tot. Cind i-am cerut gazdei sa inchida aparatul, mi-a spus ca se teme ca-i supara pe altii. Ce crezi? Dupa ce a inchis-o, toti au fost multumiti. Gazda credea ca noua ne place, clientii nu prea indrazneau.
|
|
-
03-14-2006, 01:38 PM |
-
Diandra
-
-
-
Joined on 05-30-2005
-
-
Posts 605
-
Points 3,990
-
|
din_ab:noi suntem la pasul cu medicalele ( sapt viit cred ca mergem la buc ). Tu la ce pas esti ?
Eu nu sunt castigatoare de DV! Astept 1 Aprilie ca sa imi trimita firma actele la INS pentru viza H1B!Deci sunt aproape de primul pas!!!![Stick out tongue [:P]](/emoticons/emotion-4.gif)
Bafta multa va doresc!!!!![Yes [Y]](/emoticons/emotion-21.gif) ![Beer [B]](/emoticons/emotion-22.gif) ![Party!!! [<:o)]](/emoticons/emotion-19.gif) ![Yes [Y]](/emoticons/emotion-21.gif) ![Beer [B]](/emoticons/emotion-22.gif) ![Party!!! [<:o)]](/emoticons/emotion-19.gif)
Diandra
Alien, ne poti muta pe alt topic,please?![Stick out tongue [:P]](/emoticons/emotion-4.gif)
|
|
-
03-14-2006, 01:41 PM |
-
din_ab
-
-

-
Joined on 01-19-2006
-
alba iulia
-
Posts 97
-
Points 0
-
|
Girbova:TheAlien, singur printre atitea domisoare? Si ce-ti facura?!?![Oh my gosh [omg]](/emoticons/emotion-70.gif) ![Yeah yeah [:-@]](/emoticons/emotion-69.gif) ![Oh my gosh [omg]](/emoticons/emotion-70.gif)
Glumesc desigur. M-am abtiunut, sa nu influentez "dusmanul". Oricum stiati deja parerea mea. Manele? Nu-mi plac deloc. Muzica, nu suna bine-n urechile mele, daca asta-i muzica. Versuri-care versuri? Astia-s agramati. Si mai si repeta aceeasi poveste cu bani, santaj, aur, inselat,etc.
Cit despre sondaj, vorba lui Din_ab, hai, te rog pune din nou polul, si ai grija sa nu voteze de 2 , 5, 10 ori aceleasi persoane.![praying [[-O<]](/emoticons/emotion-75.gif) SI nu vreau sa te supar, dar tu chiar crezi ca 3075 "diferite" persoane au votat? Eu nu cred. Imi pare rau ca te-au indus in eroare. Si pe mine era sa ma induca in eroare muzichia asta acum 2 ani, ca la mare era peste tot. Cind i-am cerut gazdei sa inchida aparatul, mi-a spus ca se teme ca-i supara pe altii. Ce crezi? Dupa ce a inchis-o, toti au fost multumiti. Gazda credea ca noua ne place, clientii nu prea indrazneau.
Y E S !!!!!!!
|
|
-
03-14-2006, 01:45 PM |
-
din_ab
-
-

-
Joined on 01-19-2006
-
alba iulia
-
Posts 97
-
Points 0
-
|
Diandra: din_ab:noi suntem la pasul cu medicalele ( sapt viit cred ca mergem la buc ). Tu la ce pas esti ?
Eu nu sunt castigatoare de DV! Astept 1 Aprilie ca sa imi trimita firma actele la INS pentru viza H1B!Deci sunt aproape de primul pas!!!![Stick out tongue [:P]](/emoticons/emotion-4.gif)
Bafta multa va doresc!!!!![Yes [Y]](/emoticons/emotion-21.gif) ![Beer [B]](/emoticons/emotion-22.gif) ![Party!!! [<:o)]](/emoticons/emotion-19.gif) ![Yes [Y]](/emoticons/emotion-21.gif) ![Beer [B]](/emoticons/emotion-22.gif) ![Party!!! [<:o)]](/emoticons/emotion-19.gif)
Diandra
Alien, ne poti muta pe alt topic,please?![Stick out tongue [:P]](/emoticons/emotion-4.gif)
Bafta multa si tie DIANDRA !
|
|
-
03-14-2006, 01:59 PM |
-
Di_di
-
-

-
Joined on 03-03-2006
-
-
Posts 354
-
Points 0
-
|
Mi-am instalat si eu posturile romanesti mai mult din curiozitate. Vrand nevrand urmaresc si manele. Sunt de cele mai mult eori asociate cu etnia rroma poate doar pentru ca interpretii apartin acesteia? Imi place ce mishto fac carcotasii de la prima tv de fenomen.
Eu cred ca acest gen muzical se adreseaza unui target sau segment de public precis. Asa cum si unora le place muzica clasica sau altora cea populara. Nu cred ca sunt manelisti care sa indrageasca si muzica clasica. iar textele, sunt execrabile dar cu toate astea unora le plac.
|
|
-
03-14-2006, 02:17 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,771
-
Points 20,300
-
|
Di_di:
Nu cred ca sunt manelisti care sa indrageasca si muzica clasica.
Ador muzica clasica pe care o consider singura muzica adevarata !
Formatiile mele preferate sunt Vama Veche, Holograf, Directia 5.
Imi place house-ul, imi place hip-hop, muzica irlandeza, apreciez muzica veche-veche, ador rock-ul.
Muzica populara romaneasca e muzica pe care as asculta-o la orice ora, in orice zi.Imi curge in sange si mi se face pielea gaina cand o ascult.
Si cu toate astea...imi plac manelele si le dansez cu placere.
Asa ca.....
Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
|
|
-
03-14-2006, 02:22 PM |
-
Di_di
-
-

-
Joined on 03-03-2006
-
-
Posts 354
-
Points 0
-
|
bonepaula:
Si cu toate astea...imi plac manelele si le dansez cu placere.
Asa ca.....
Si eu ascult toate genurile de muzica de la manele pana la cea clasica. Dar nu pot spune ca tot ce ascult imi si place. Muzica populara si eu am ascultat aici in America dar in Romania cand eram mai deloc. Cred ca ascultam muzica populara in America mai mult pentru ca ne reamineste de locurile si limba de bastina.
Am vazut o multime de tineri romani ascultand manele cu placere. M-am simtit dintrodata un pic mai in varsta pentru ca mie nu imi place acel gen.
Am observat ca in Romania a declara ca esti manelist mai ales in medii mai ridicate e o rusine. De ce oare? Poate cineva sa explice
|
|
-
03-14-2006, 02:26 PM |
-
Zaza
-
-
-
Joined on 07-24-2003
-
NYC
-
Posts 433
-
Points 4,515
-
|
TheAlien:
Argh...eu n-am votat ptc n-am stiut de sondaj..nush de ce....asadar...mai sunt si altii care ar vrea sa voteze? ..poate mai punem de-un sondaj mic....![Stick out tongue [:P]](/emoticons/emotion-4.gif)
Does God play dice?
|
|
-
03-14-2006, 02:30 PM |
-
ami
-
-
-
Joined on 08-27-2003
-
NYC
-
Posts 1,999
-
Points 11,645
-
|
Si pana la urma care e legatura intre restaurantele si magazinele romanesti din NY si manelele ? ... again, manelele astea![Oh my gosh [omg]](/emoticons/emotion-70.gif)
|
|
-
-
03-14-2006, 02:36 PM |
-
Zaza
-
-
-
Joined on 07-24-2003
-
NYC
-
Posts 433
-
Points 4,515
-
|
Asa e, Ami, scuze...cineva sa ne mute cu discutia de aici, va rog...!!
Does God play dice?
|
|
-
03-14-2006, 02:40 PM |
-
din_ab
-
-

-
Joined on 01-19-2006
-
alba iulia
-
Posts 97
-
Points 0
-
|
Nu e o rusine sa asculti manele , chiar daca si cei din Guvern asculta pe la chefuri si se destrabaleaza . Dar asta dovedeste nivelul lor de (in)cultura . Dar ce poti sa le ceri cand ei sunt oglinda societatii . Stiati ca unii parlamentari de abia pot sa se exprime ?????? Ce mai poti sa ii ceri aluia de pe strada ? Pe de alta parte nu trebuie sa fim toti la fel - unora le place , unora nu . Dar io daca ascult alt gen nu dau muzica la max in masina si nici nu fredonez in gura mare pe strada ultimul hit , ca sa vada toti ce smecher sunt . Manelistii se manifesta intr-adevar galagios , dar nu cred ca sunt majoritari in RO . N-am vazut niciodata in Ro o masina in care se asculta muzica populara data la max. De ce oare ?
|
|
-
03-14-2006, 02:41 PM |
-
Girbova
-
-
-
Joined on 12-07-2005
-
-
Posts 2,193
-
Points 2,075
-
|
raduxxl:Deocamdata nu mai am secrete,dar fiti sigur ca o dau de veste daca aud ceva nou.In orice caz ceva lipseste cu desavarsire in NY: o discoteca romaneasca.Este ceva pe 46 st cu QB dar e doar vinerea si lunea seara si nu sunt manele deloc.A trebuit sa merg cale lunga pana la detroit pt o seara de manele.Ar fii o idee de afacere pt cineva cu ceva potential
Uite, ami, asta-i "legatura" dintre manele si magazinele din NY. Nu stiu cum de n-a observat TheAlien, cred ca era prea "ocupat" cu don'soarele.
|
|
-
03-14-2006, 02:41 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,771
-
Points 20,300
-
|
Di_di:
Am observat ca in Romania a declara ca esti manelist mai ales in medii mai ridicate e o rusine. De ce oare? Poate cineva sa explice
Mie nu mi-e rusine absolut deloc . De ce mi-ar fi rusine?
Exista o asemanare intre muzica populara romaneasca, muzica lautareasca si manele. In multe din melodiile populare si muzica de petrecere romaneasca se canta despre bani, bautura, "mandrute" , dorul de tzara, familie (frati , surori, parinti), noroc, batranete...teme prezente si in manele...
Muzica populara ascult de cand ma stiu. E muzica de petrecere, muzica pe care se danseaza...asa cum sunt si manelele.
Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
|
|
-
03-14-2006, 02:55 PM |
-
din_ab
-
-

-
Joined on 01-19-2006
-
alba iulia
-
Posts 97
-
Points 0
-
|
Zaza:Asa e, Ami, scuze...cineva sa ne mute cu discutia de aici, va rog...!!
E nevoie de un nou topic
|
|
-
03-14-2006, 03:03 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,771
-
Points 20,300
-
|
|
-
03-14-2006, 03:12 PM |
-
ami
-
-
-
Joined on 08-27-2003
-
NYC
-
Posts 1,999
-
Points 11,645
-
|
|
-
03-14-2006, 03:28 PM |
-
Zaza
-
-
-
Joined on 07-24-2003
-
NYC
-
Posts 433
-
Points 4,515
-
|
Girbova:
raduxxl:Deocamdata nu mai am secrete,dar fiti sigur ca o dau de veste daca aud ceva nou.In orice caz ceva lipseste cu desavarsire in NY: o discoteca romaneasca.Este ceva pe 46 st cu QB dar e doar vinerea si lunea seara si nu sunt manele deloc.A trebuit sa merg cale lunga pana la detroit pt o seara de manele.Ar fii o idee de afacere pt cineva cu ceva potential
Uite, ami, asta-i "legatura" dintre manele si magazinele din NY. Nu stiu cum de n-a observat TheAlien, cred ca era prea "ocupat" cu don'soarele.
Sigur ca legatura exista, problema e ca asta e un thread specializat pt a da info si feedback in privinta magazinelor/restaurantelor romanesti din NY. Si e bine sa nu fie intercalat cu discutii de principiu. Altfel informatia devine greu de gasit. Iar parca pe topicul ala vechi nu mai "merge" sa scriem...ca si acolo a curs multa cerneala.. ...si deja uscata rau de tot...a expirat![Smile [:)]](/emoticons/emotion-1.gif)
Asa, si pana ne mutam de aici (sper!) sa zic si eu ce cred:
1.sondajul de pe Romportal e reprezentativ pt utilizatorii lui din 2004. Intrebarea e: sunt ei reprezentativi pt Ro?
2.un sondaj ca sa fie reprezentativ(cu adevarat) trebuie realizat profi si costa..mult. Adica nu e de ajuns sa le ceri oamenilor prin nush ce mijloc de comunicare sa voteze prin sms sau internet. Va garantez ca in felul asta raman multe categorii de populatie nereprezentate si deci rezultatul e alterat.
3.reprezentativ pt muzica romaneasca (acu nu mai includ cluburi...ca astea reprezinta momentul) inseamna muzica cu istorie romaneasca...si de aia e foarte interesanta Romania: e tara din Europa (fara nici o gluma) cu cel mai interesant amestec de muzici (si ajungem la folclor). Orice inafara de muzica cu istorie e doar un trend de moment: in anii 60 s-au copiat diverse muzici de "afara", si tot asa pana azi (cu "vedetele" copiate la greu).
Manelele insa, se inscriu in folclorul muzical tiganesc. Totul e frumos, n-am nimic cu asta. Dar si in folclorul tiganesc exista valoare si non-valoare. Printre muzicantii tigani cu valoare: Taraful Ciocarlia, Taraful Haiducilor, (mai erau unii care chiar locuiesc in US) Astia sunt fabulosi!!! Printre non-valori: Guta, Copilu...etc etc...stiti voi... Din pacate, ca in multe alte societati, non-valorea "prinde" mai usor..pt ca e gand la gand cu non-valorea umana care predomina in cele mai multe societati ale secoului in care traim (putem fi sinceri,nu?).
Acum despre muzica: sincer, mi se pare foarte interesant fondul ei...dar urasc efectiv prost-gustul din orchestratii si mai ales din text. Asa ca muzica in sine as asculta-o daca ar fi orchestrata traditional si daca textul ar avea bun-simt.Inteleg ca nu toata lumea isi da seama de treaba cu orchestratia, dar, oameni buni, voi nu auziti ce spun aia acolo????
Does God play dice?
|
|
-
03-14-2006, 03:42 PM |
-
din_ab
-
-

-
Joined on 01-19-2006
-
alba iulia
-
Posts 97
-
Points 0
-
|
TheAlien , daca nu-ti este cu suparare , mai da drumul la un sondaj te rog , sa vedem pulsul pietei de pe RP .
|
|
-
03-14-2006, 04:44 PM |
-
TheAlien
-
-

-
Joined on 08-15-2002
-
-
Posts 4,800
-
Points 22,445
-
|
Girbova:
Cit despre sondaj, vorba lui Din_ab, hai, te rog pune din nou polul, si ai grija sa nu voteze de 2 , 5, 10 ori aceleasi persoane.![praying [[-O<]](/emoticons/emotion-75.gif) SI nu vreau sa te supar, dar tu chiar crezi ca 3075 "diferite" persoane au votat? Eu nu cred.
Sondajul este realizat in mod tehnic sa nu accepte mai mult de un vot de la un calculator. Imi vine greu sa cred ca acelasi utilizator s-a dus la N calculatoare doar de dragul de a vota pe RP pt manele sa arate aici ca manelele sunt pe primul loc in preferintele publicului. Si apoi sa ma mai gandesc ca acest lucru s-a repetat de N ori.
Chiar au votat mii de oameni atunci in primul rand pt ca sondajul a stat foarte mult timp pe site si in al doilea rand pt ca nu trebuia sa fi utilizator inregistrat ca sa votezi. O sa refac sondajul sa luam pulsul si in 2006.
The only real security in life is to be very good at what you do.
|
|
-
03-14-2006, 04:50 PM |
-
raduxxl
-
-

-
Joined on 10-22-2005
-
Sunnyside,NY
-
Posts 152
-
Points 255
-
|
nu imi vine sa cred ce discutie aprinsa am generat cu ideea de a avea o discoteca in ny cu manele.nu sunt un fan al manelelor,dar imi plac.si aici ar trebuie sa deschidem cu toti ochii: asta e realitatea-manelele sunt nr 1 .asta inseamna migratia culturilor si pacat ca sa ajuns ca jumatate din romania sa fie inebunita dupa asa ceva.sincer aia nu e muzica!!! imi place muzica de orice fel dar manelele sunt efectiv ceva comercial care a prins la populatia mai putin educata.nu vreau sa jignesc pe nimeni dar asta e realitatea.inca odata: imi plac manelele, pt ca fostul meu prof de muzica zicea odata ca "daca iti place muzica ,trebuie sa iti placa orice gen de muzica" si cred ca alien trebuia sa deschide un topic nou pe tema asta si sa lase restaurantele din ny...in ny!!!
numa bine!!!
http://www.rodiscony.com
|
|
-
03-14-2006, 05:03 PM |
|
|