Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Am luat viza K1 :)

Last post 03-29-2008, 12:33 PM by ile. 56 replies.
Page 2 of 2 (57 items)   < Previous 1 2
Sort Posts: Previous Next
  •  02-25-2008, 02:31 AM 70894 in reply to 70883

Re: Am luat viza K1 :)

Alegeti si voi cateva emailuri din perioade diferite si din partea lui, si a ta si restul cum ai spus si tu, printati doar data si subiectul sa se vada cat de des comunicati. Si scrisorile sa le aveti la voi dar cu cartelele telefonice nu cred ca poti face ceva, ca doar nu o sa le scoti sa i le trantesti in fata, nu ai nici o dovada ca le-ai folosit sa vorbesti cu el. El nu te-a sunat? Poate face rost de facturile detaliate...
    Inelul de logodna nu-ti face griji ca o sa ti-l vada daca o sa fi prezenta la interviu, iar bonul de la verighete va dovedi ca sunteti hotarati sa va casatoriti :)
    Si poze sa aveti din perioade diferite, in cazul vostru din ani diferiti daca se poate, inclusiv din ultimele 5 luni.
    Eu zic ca aveti destule dovezi iar faptul ca o sa fi cu el la interviu reprezinta un punct in plus pentru voi.
    Multa bafta si asteptam vesti bune:)

"For the world you may be one person but for one person you may be the world..."

•  02-25-2008, 03:55 AM 70895 in reply to 70894

Mersi pentru raspuns LV Goe. Big Kiss El nu prea are facturi de telefon.. Mai am cateva bonuri de la posta ca i-am trimis niste pachete... Noua nici prin gand nu ne trecea ca o sa trebuiasca atatea dovezi si hartiute si bonuri pt ca el sa ajunga in SUA unde locuiesc eu... de stiam din inainte cred`ca aveam un geamantan de foi. Asta este sper sa fie de ajuns tot ce avem.. deocamdata petitia inca nu a ajuns la NVC.. sper sa ajunga saptamana asta ca deja avem vreo 18 zile decand am primit NOA2..

Va pup Kiss

•  02-25-2008, 05:20 PM 70914 in reply to 70895

In orice moment asteptati-va sa treaca petitia si prin NVC, si de acolo nu mai e mult si o sa va treziti cu viza in pasaport, nici nu o sa va dati seama cand. Eu nu mi-as face griji in locul vostru, dovezile ce le aveti sunt mai mult decat suficiente.

"For the world you may be one person but for one person you may be the world..."

•  02-25-2008, 09:49 PM 70917 in reply to 70883

Geostefan:

LV GOV Mersi mult pentru lista!

Eu am o intrebare.. Eu si logodnicul meu suntem impreuna de aproape 4 ani si avem  peste 500 de email-uri de fiecare si ne gandeam sa scoatem cateva(10-20) emailuri de pe net si restul sa scoatem doar data cand au fost trimise, de la cine si subiectul. Credeti ca este bine asa? Noi mai avem multe scrisori trimise prin posta unele chiar si cu plic cu tot... poze avem peste 3000 si ne este ff greu sa alegem.. :)) si inel de logodna am dar nu am bonul ca lui iubi nici nu ia dat bon cand la luat..(era in perioada cand nu prea se dadeau bonuri... )Bilete de avion am vreo 6 parca... Curand ne-am cumparat si verighetele din Romania ca am gasit un model ff frumos. Credeti ca e bine daca includem bonul de la verighete? A cu telefonul.. Eu il sunam ff des pe iubi meu dar acasa nu aveam LONG DISTANCE si foloseam mereu cartele de 5$...$10.. am la mine vreo 15 cartele folosite dar nu stiu cat de mult ajuta...A si pe net am ff multe in email ca le comandam pe net si imi dadea pin-ul... Eu decand am aplicat pentru visa lui iubi am venit in Romania si am stat cu iubi meu si o sa merg cu el la interviu..In 5 luni am facut iar multe poze care nu le am scoase pe hartie... Oare sa scoatem si cateva decand am venit eu in Romania si pana acum?

Astept raspuns.

Va multumesc. 

Eu am avut un dosar separat cu 500 de emailuri, pe care nu stiu daca s-a uitat cineva ca am predat dosarele si dupa 10 minute m-a strigat.Am mai avut niste facturi telefonice de la vodafone unde se vedea numarul lui, am folosit si cartele telefonice dar nu le-am dus ca era imposibil sa dovedesc ca am vorbit cu el.El cand ma suna folosea tot cartele telefonice de pe net dar nu toate ofereau history call si imi amintesc ca in final doar o pagina am dus la interviu.In rest am printat arhiva de pe yahoo messenger si skype unde se vedea clar data si ora si cat timp am vorbit, cred ca am avut vreo 50 de pagini.Eu zic ca asta e o dovada foarte buna, e ca si cum vorbesti la telefon.

Am mai dus vreo 20 de scrisori si felicitari dar cu plic cu tot cu data postei sa se vada, vreo 30 de poze, niste facturi de la hoteluri, un bilet de schimb valutar, biletele lui de avion si stampila in pasaport de la intrare in  Romania.Duceti si dovezi din ultimile 5 luni, de pe unde ati fost voi.Faptul ca mergi cu el la interviu e cea mai importanta dovada.Pune si bonul de la verighete bineinteles ca e o dovada chiar foarte buna.

Inca o sugetie: nu distrugeti dovezile dupa interviuBig Smile poate o sa va mai trebuiasca poate mai incolo.

La mine a durat aproape 2 luni de la NOA2 si pana la data interviului.

Bafta si asteptam vesti bune!

•  02-28-2008, 07:11 AM 70979 in reply to 70883

Mersi pt raspuns Doamnelor Kiss

Am fost zilele astea si am scos si vreo 20 de poze decand am venit in Romania si pana acum..In total o sa luam vreo 75 de poze cu noi.. Eu ma gandeam sa le pun intrun album. Voi cum ati procedat? Petitia noastra tocmai a ajuns la ambasada in Bucuresti azi :) . Acum asteptam plicul galben. Cate plicuri trebuie sa primesc? 1 sau 2? Despre pozele lui iubi meu alea tip pasaport care ii trebuie la ambasada cu cat timp inainte le putem face? Putem sa mergem sa le faca chiar zilele astea or sa asteptam plicul galben? Va pup Kiss

•  03-22-2008, 04:08 AM 71482 in reply to 70979

AM LUAT VIZA JOI!!!!! A fost fff usor!
  •  03-29-2008, 12:33 PM 71679 in reply to 71482

helloooo

Va multumesc tuturor pentru informatiile pe care le postati, sunt realmente folositoare si totusi n-am reusit sa gasesc nimic despre ce este I-797 . Puteti sa ma lamuriti si pe mine ce trebuie facut dupa ce I-797 a fost aprobat? Salut

Sunt foarte derutata pentru ca dosarul nostru a fost expediat la USCIS in 26 februarie si acum am primit de la avocat un email cu respectivul formular aprobat, insotit de felicitari si nimic mai mult si e week-end si nu ne putem suna avocatul sa-i cerem lamuriri. Poate ma ajutati voi. Smile

Va multumesc anticipat si va doresc o zi insorita.

ile

Page 2 of 2 (57 items)   < Previous 1 2
View as RSS news feed in XML