Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Stop smoking

Last post 05-30-2008, 11:54 PM by Eris. 55 replies.
Page 2 of 2 (56 items)   < Previous 1 2
Sort Posts: Previous Next
  •  05-19-2008, 11:30 AM 73028 in reply to 73018

Re: Stop smoking

Crisstian si Ami, ma faceti sa nu mai savurez tigara cu placere ...Super Angry

Vine el momentul ala cand voi scrie aici ca am reusit sa arunc pachetul de tigari ...praying

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  05-19-2008, 07:33 PM 73043 in reply to 73028

Justinia:

Crisstian si Ami, ma faceti sa nu mai savurez tigara cu placere ...Super Angry

Da stiu ... si eu cand fumam eram asa defensiva de numa' numa' ... ma enervam cumplit pe cei ce incercau sa-mi povesteasca ce rau e fumatul.

P.S. azi am plecat de la servici cu o migrena ingrozitoare si am zis sa o iau pe jos spre casa - poate aerul curat imi face bine --- parca a fost un facut ca numai fumatori aveam in preajma si imi venea cate un fum in nas si mi se facea asa o Ick!  in combinatie cu migrena. .. daca nu i-am injurat !!!Big Smile Pana la urma am luat metroul ...

•  05-19-2008, 11:37 PM 73046 in reply to 73043

Nu-s defensiva Smile. Si nu-s nici in faza de negare.Stick out tongue

Uite astazi nu mi-au placut deloc tigarile. Mi-e chiar greata de la ele.

Sunt pe calea cea buna Super Angry 

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  05-20-2008, 11:17 AM 73053 in reply to 73043

ami:
    Da stiu ... si eu cand fumam eram asa defensiva de numa' numa' ... ma enervam cumplit pe cei ce incercau sa-mi povesteasca ce rau e fumatul.

Ami, dupa ce fumezi ani de zile si auzi mereu acelasi lucru in ce privesc tzigarile, deja .... e ca o placa care merge acolo undeva iar tu deja devii imun la zgomotele ei. Wink Foarte rar se intampla sa te mai afecteze, depinde de situatie si de persoana care o face.

J. cat te tzine? :))) Surioara mea mereu zicea dupa ce fuma vre-o 10 tzigari, si era satula.... gata ma las de fumat. Rolling Laugh Dar dupa nici o ora, lua iar tigara.(Gemenii astia Stick out tongue).

"What nerv's me also destroy me!"
  •  05-20-2008, 11:22 AM 73054 in reply to 73018

Eris:
    Ce guma de mestecat cu nicotina e buna la gust? Tocmai ce am cumparat Nicorette si impricinatul mestecator si (inca) fumator se plange ca nu are gust bun.  Si mai e si scumpaaaa.....

Cred ca toate au un gust ciudat, daca contin nicotina, e si normal. De ce nu incearca plasturii. "Tratamentul" e de 10 saptamani si cu putina vointa (mai multa in anumite momente :))) ).... se va lasa.

"What nerv's me also destroy me!"
  •  05-30-2008, 11:54 PM 73332 in reply to 73054

Page 2 of 2 (56 items)   < Previous 1 2
View as RSS news feed in XML