Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

o stire interesanta :)))

Last post 09-27-2005, 11:12 AM by Eastbam. 6 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  09-20-2005, 02:48 AM 19104

Indifferent [:|] o stire interesanta :)))

Pierzand pariul, un parlamentar neozeelandez va alerga gol pe strada

Romania Libera, 20 Septembrie 2005

Un parlamentar al partidului ecologistilor promisese ca va alerga gol pe strada daca liderul unui partid rival va fi reales.

Keith Locke si-a motivat decizia afirmand ca nu nu vrea sa incalce o promisiune facuta electoratului. Parlamentarul neozeelandez declarase ca va alerga gol daca liderul partidului de dreapta "Act Party", Rodney Hide, va castiga un loc de parlamentar in suburbia Epsom din Auckland. Desi cotat cu putine sanse, Hide a obtinut totusi sambata majoritatea voturilor.

"Nu am stabilit inca o data precisa, trebuie sa facem pregatiri pentru a fi ceva coregrafic. Va fi artistic si va implica "body painting", a declarat Locke dupa aflarea rezultatelor alegerilor.

Forward ever, backward never
  •  09-20-2005, 03:33 AM 19106 in reply to 19104

Re: o stire interesanta :)))

Big Smile [:D]Big Smile [:D] asa-i mai, locke asta e din partidul verzilor (ecologistii). ce ti-e si cu hipiotii cind li se urca guvernarea la cap... de 6 ani de cind e in guvern i s-or fi statut conexiunile neuronale Big Smile [:D]. da' cel putin bravo lui ca macar se tine de cuvintYes [Y]
    Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
  •  09-21-2005, 05:17 AM 19327 in reply to 19106

Macar politicienii vostrii se tin de cuvant! Sa postezi neshte poze cu dumnealui!

•  09-21-2005, 05:19 AM 19328 in reply to 19327

Abia acum am observat ca am postat mesajul pe forumul australian! Ce zapacit!

•  09-22-2005, 01:27 AM 19489 in reply to 19328

aiurea! doar ametitii astia de verzi ce se mai tin de cuvint... uneori! restul, nu-s chiar asa, ca doar nu degeaba or fi ajuns politicieniWink [;)]. da acuma si cu locke asta, stai asa ca e vorba de un pariu care nu-l deranjeaza prea tare sa-l tina, ca la o adica daca era sa promita ca se da de partea nationalului deci sa inceapa sa promoveze scoaterea carbon tax si abolirea legislatiei "nuclear free" si alte alea ca sint total opusul ideologiei verzilor... apai nu cred ca se mai tinea nici asta de cuvint. dar asa... mare lucru, parca vad ca abia asteapta sa iasa in odrajdiile goale pe strada. deh, promoveaza nudismul, nu? curat ecologist.Big Smile [:D]Big Smile [:D] ete si poza lui pe linkul:

http://www.greens.org.nz/people/locke_k.asp

Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
  •  09-26-2005, 04:50 PM 20026 in reply to 19489

Keith Locke walks almost naked, wearing body paint and a G-string, down Broadway in Newmarket, as he promised he'd do if Rodney Hide won the Epsom electorate. Picture / Martin Sykes

ete ca s-o tinut de cuvint pin' la urmaBig Smile [:D]Big Smile [:D] nu chiar naked, ca avea pantofi si s-o mazgalit din cap pina-n picioare cu body paintingBig Smile [:D]Big Smile [:D]

•  09-27-2005, 11:12 AM 20092 in reply to 20026

Da! Totusi, s-a tinut de cuvant! Are pictata pana si o cravata :) . Vorba aia : Seful isi tine mainile in buzunar si cand e in pielea goala!

O zi buna.

View as RSS news feed in XML