Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Bancuri II

Last post 10-29-2005, 03:53 PM by CRISSSSSS. 5 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  10-06-2005, 01:18 PM 20990

Big Smile [:D] Bancuri II

George Phillips of Meridian, Mississippi was going up to bed when his wife told him that he'd left the light on in the garden shed, which she could see from the bedroom window.

George opened the back door to go turn off the light, but saw that there were people in the shed stealing things.

He phoned the police, who asked "Is someone in your house?" and he said "no". Then they said that all patrols were busy, and that he should simply lock his door and an officer would be along when available.

George said, "Okay," hung up, counted to 30, and phoned the police again.

"Hello, I just called you a few seconds ago because there were people in my shed. Well, you don't have to worry about them now cause I've just shot them all." Then he hung up.

Within five minutes three police cars, an Armed Response unit, and an ambulance showed up at the Phillips residence and caught the burglars red-handed.

One of the Policemen said to George: "I thought you said that you'd shot them!"

George said, "I thought you said there was nobody available!"

(True Story) I LOVE IT...

Nu sunt avocat si nu am dreptul de a da sfaturi legale in cazuri de emigrare sau orice alte probleme legale.
    Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
  •  10-06-2005, 02:59 PM 20998 in reply to 20990

Re: Bancuri II

Francezii au facut niste sapaturi arheologice si au gasit la vreo 50 m adancime resturi de fire de cupru. Dupa ce au fost cercetate cu atentie de oameni de stiinta, s-a tras concluzia ca stramosii francezilor, galii, pusesera la punct o retea de telefonie subterana.

La aceasta neasteptata veste, nemtii, ca sa nu ramana mai prejos, au inceput si ei sa sape. Si pe la 70 m adancime au gasit niste resturi de sticla de unde, dupa alte cercetari, au ajuns la concluzia ca stramosii lor, gotii, pusesera la punct o retea subterana de fibre optice.

Romanii au inceput si ei sa sape, pana la 100 m nu au gasit nimic si au ajuns la concluzia ca dacii comunicau wireless.
    Nu sunt avocat si nu am dreptul de a da sfaturi legale in cazuri de emigrare sau orice alte probleme legale.
    Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
  •  10-06-2005, 06:51 PM 21039 in reply to 20998

Big Smile [:D]Big Smile [:D]Big Smile [:D]Big Smile [:D] sa mai zica unii si altii ceva despre tehnologia din RO....
  •  10-26-2005, 02:13 PM 23647 in reply to 21039

Citind bancul lui Osiria despre comunicatii, mi-am adus aminte de un banc ce m-a facut sa rad tot de fiecare data:

Intrebare: cum s-a inventat firul de cupru?

Raspuns: doi evrei impartind o moneda de 1 penny

Nota: nu sunt anti-semit, nationalist sau alte prostii din astea, si nici nu am absolut nimic nu numai cu evreii dar cu nici una din natiile pamantului!

When I was young I believed that money and power will make me happy. I was right (Bill Gates)
    Do not argue with me; I'm always right! (Gheorghe007)
  •  10-28-2005, 12:05 PM 23902 in reply to 23647

Bancuri II

El si ea.
    Ea: Dragul meu, stii ce citesc in ochii tai?
    El: Ce iubito?
    Ea: Ca vrei sa te casatoresti cu mine.
    El: Analfabeto !Big Smile [:D]
  •  10-29-2005, 03:53 PM 23985 in reply to 23902

Bancuri II

- Cum se conjuga mamaia?
    - Eu m-am aia, tu te-ai aia, ei s-au aia...

Un tragic incendiu a distrus, luni dimineata, biblioteca personala a presedintelui George W. Bush. Ambele sale carti au fost mistuite de flacari. Purtatorul de cuvint al
    Presedintiei, Ari Fleischer, a declarat ca presedintele este cu atit mai afectat, cu cit nici nu apucase s-o coloreze pe cea de-a doua....

2 macaroane merg pe strada; care-i barbatul??
    Ala cu oua.

Cum se numeste mama Irinei Loghin?
    - Irina Logoff

Doctorul catre proaspatul amputat:
    - Domnule am pt. dv. o stire buna si una rea.
    - Care-i aia rea?
    - Ti-am amputat piciorul sanatos...
    - ...si aia buna?
    - Piciorul bolnav se vindeca!

Un schelet merge la doctor. La care doctorul:
    - Acuma vii ??

Un tip merge pe autostrada 57 cu masina si asculta radioul.
    La un moment dat, la radio, crainica anunta:?
    - Pe autostrada 57, un nebun merge pe contrasens.?
    Tipul, foarte enervat: - Nu unul, sute, sute !

Un orb freca o razatoare. La un moment dat se opreste si intreaba:
    -Cine dreacu' a scris porcaria asta?

Cugetarea zilei:
    "Mama tampitzilor e mereu gravida"

Singurul martor la accident este un copil. Un politist vine si-l intreaba:
    -Ma copile de ce a cazut omul ala de pe schela?
    -Pai l-a batut D-zeu. -
    De ce l-a batut D-zeu?
    -Ca a injurat..
    -Si cum a injurat?
    -Futu-ti Dumnezeii *** de copil, nu mai scutura schela!!!

Sectoristul comunica, prin statie, sefului: "Domnule comandant,
    in zona mea de responsabilitate este violata o fata de 16 ani!"
    "De 16 ani!?!
    Si tu n-ai luat nici o masura in toata
    aceasta perioada????"

Ardelenii se hotarasc sa declare razboi Chinei.?
    La un moment dat unul dintre ei ii atentioneaza pe ceilalti:
    - Ba, da'-s milioane!
    - Da' chiar, ba, unde-i ingropam?

Merge un tip la o covrigarie:
    - Buna ziua
    - Mdea ( sictirita )
    - Aveti covrigi mici si tari?
    - Mdea.
    - Si cine dreacu' vi-i cumpara?

Cea mai inversunata lupta este cu tine insuti. Te afli in ambele tabere.(VOLTAIRE)
View as RSS news feed in XML