Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Iarna lu` 2005-2006

Last post 12-09-2005, 01:48 PM by Crystal. 1 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  12-09-2005, 01:29 PM 27957

Iarna lu` 2005-2006

Ce mai chicago-ienilor cu iarna asta la voi? ce a cazut pe capul vostru,ma,acolo? si ce s-a intamplat pana la urma cu avionul ala care a aterizat pe autostrada? stiti mai  multe? in sensul ca din cauza viscolului si a zapazii a intrat pe autostrada, sau a avut probleme cu aterizarea?

Au anuntat azi la stiri toata ziua si seara, de zici ca cine stie ce s-a intamplat, dar din ce am inteles, cei din avion nu au patit nimic, numa` ( numa`!) cateva mashini au fost zdrobite pe autostrada si cativa oameni ucisi?Super Angry [8o|]

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  12-09-2005, 01:48 PM 27961 in reply to 27957

Re: Iarna lu` 2005-2006

Nu sunt din Chicago, dar am auzit ca a murit un baietel de 6 ani. S-a nimerit sa fie intr-o masina exact sub avion. Cica pista de aterizare s-ar fi curatat cu mult timp inainte de aterizarea avionului si ar fi inghetat, chestia asta este sub investigatie. De asemenea acel aeroport are pistele scurte si nu e facut pt avioanele mari. Dupa parerea mea, atunci cand sunt ninsori sau cazuri de vreme mai speciale ar trebui sa trimita avioanele sa aterizeze in aeroporturi mai mari unde sunt permise mai multe manevre.
View as RSS news feed in XML