|
|
Bancuri
Last post 01-04-2006, 10:22 AM by Mireille. 13 replies.
-
12-30-2005, 01:06 PM |
-
Mireille
-
-
-
Joined on 12-15-2005
-
-
Posts 618
-
Points 4,605
-
|
degeaba ma uit eu de topice interesante ca, pe oricare ai intra, numai despre tema aia nu se vorbeste... tema generala e ca i se pune la un moment dar pata unuia/uneia pe unu'/una, se ia la-ncaiereala, sar oamenii, ba in ajutorul unuia, ba in al celuilalt si uite-asa, se alege prafu' de orice topic in cele din urma...
si placuta rau tre' sa fie starea asta de "cearta", ca si ingerashii din bancu' meu au ajuns la concluzia asta dupa ce s-au intors ei dintr-o croaziera subventzionata de RAI pe pamant, sa mai vada si ei una-alta...
si ma gandii, daca tot va zic un banc, poate mai au si altzii cate unu-doua, si om vedea daca si pe topicu' asta se mai lasa cu paruiala...
(mai am nitel pana ajung la banc)... ma gandii ca pana intru pe internet si-l caut si nu-l gasesc, mai bine-l scriu frumos de mana, deci rabdare!
|
|
-
12-30-2005, 01:33 PM |
-
Mireille
-
-
-
Joined on 12-15-2005
-
-
Posts 618
-
Points 4,605
-
|
cei doi ingerashi erau Ingerashul nr. 1 si Ingerashul nr. 2, iar dupa croaziera, poarta urmatorul dialog:
Ingerashul nr. 1: Ingerashul nr. 2, ai vazut tu ca pe Pamant, peste tot unde te duci, toata lumea se cearta... ce-ar fi sa ne certam si noi? poate-o sa ne placa...
Ingerashul nr. 2: Da' noi nu ne putem certa, ca suntem ingerashi...
Ingerashul nr. 1: Uite, am o idee...io merg in coltzul camerei, tu in cel opus...io iti zic sa vii la mine, tu nu vrei, io ma supar si...ne certam! ![Smile [:)]](/emoticons/emotion-1.gif)
Si se pun pe treaba...
Ingerashul nr. 1 merge-n coltzisor, il striga pe prietenul lui cel diafan:
- Ingerash nr. 2, vino putzin pana la mine
Ingerashul nr. 2 raspunde grabit: Imediat, Ingerash nr. 1... si vine ingrijorat sa vada ce s-a intamplat...
Ingerashul nr. 1 ii spune zambind... Ingerash nr. 2, pai n-am vorbit ca eu sa te kem, tu sa nu vii si astfel sa ne putem certa? Hai sa mai incercam inca o data...
Ingerashul nr. 2 isi reia locul in coltzishorul lui, iar Ingerashul nr. 1 il striga iar:
Ingerash nr. 2, vino putzin pana la mine...
Si Ingerashul nr. 2 se grabeste sa ajunga...
(va urma)
|
|
-
12-30-2005, 01:38 PM |
-
12-30-2005, 01:38 PM |
-
Mireille
-
-
-
Joined on 12-15-2005
-
-
Posts 618
-
Points 4,605
-
|
... Ingerashul nr. 1 incearca sa-i reaminteasca iar Ingerashului nr.2 despre intelegerea lor, insa de data asta pe un ton usssssoooooor iritat...
A treia incercare:
Ingerashul nr. 1 il striga pe Ingerashul nr. 2:
Ingerash nr. 2, vino putzin pana la mine...
la care Ingerashul nr. 2 ii zice ussoooooor suparat: "Nu vreau!"![Sad [:(]](/emoticons/emotion-6.gif)
Auzind acestea, Ingerashul nr. 1 ii raspunde conciliant:
"Bine, hai ca vin io..."
|
|
-
12-30-2005, 01:41 PM |
-
01-03-2006, 12:20 PM |
-
01-03-2006, 01:31 PM |
-
01-03-2006, 01:43 PM |
-
01-03-2006, 02:41 PM |
-
MAN
-
-
-
Joined on 03-04-2004
-
-
Posts 406
-
Points 3,875
-
|
Uite cateva scurte, dedicatie pentru 100 de postari are lui Mireille.
Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data!
Sloganul zilei : "Mama tampitzilor e tot timpul gravida"
E-mail de la sotie catre sot: "Trimite-mi bani, ca altfel incep sa calc stramb!"E-mail de raspuns: "Calca stramb, si trimite-mi si mie niste bani!"
- Care e diferenta dintre vina si pacat? - E o vina sa te culci cu nevasta altuia, dar e pacat sa ratezi ocazia.
Exista 70 de metode de a face o femeie fericita. Una este de a o lua la cumparaturi. Cealalta este 69.
Culmea virilitatii: - Cand nu mai poti, faci playback.
|
|
-
01-03-2006, 04:34 PM |
-
01-03-2006, 04:38 PM |
-
01-03-2006, 05:01 PM |
-
Mireille
-
-
-
Joined on 12-15-2005
-
-
Posts 618
-
Points 4,605
-
|
cica fiintza umana e o impletire fantastica de iad si rai...imi plac oamenii care se supun acestei reguli... de altfel, ca sa deviem nitel, sa ni se atraga atentzia ca nu ne supunem topicului, am asa...o secreta slabiciune pentru acei "renegatzi" de societate, la care aparent nu potzi gasi nimic bun, si care kiar n-au....sunt cei mai pervershi, cei mai dezgustatori dar, totusi, au o kestie sfanta...undeva in strafundurile sufletului lor...
si, ca sa exemplific nitel, sa te lamuresc... era odinioara un tip, un zabauc, cre'ca facuse si puscarie la un moment dat...nu era femeie din orashul respectiv sa nu grabeasca pasul cand il vedea (in directzie opusa adica), tatuaje obscene pe el, kestii....lantzuri, nebuneli... da' nu stiu cum s-a facut, ca nenea ala, cand ma vedea pe mine devenea cu totul alta persoana... eram cu o tipa la plimbare, ne-am intalnit intamplator cu el, ne-am salutat cordial, am skimbat ceva amabilitatzi, iar dupa ce am ramas cu prietena mea, m-a intreabat halucinata "da'....de unde il stii? si cum de...vorbesti cu el?!!!!" astfel am aflat eu ce fel de faima avea micutzul meu prieten ne-am intalnit deseori...niciodata nu mi-a facut vreo aluzie stupida, niciodata nu m-a facut sa ma simt asaltata... dimpotriva, eu tip cat se poate de agreabil... mi-a zis la un moment dat dupa ce lipsisem multzi ani din orash.... "pai...daca tot nu ti-ai gasit pe nimeni si nici io... zi-mi cand vrei sa ne casatorim!" haha...imi plac mie micutzii astia, da' nici kiar asa ![Big Smile [:D]](/emoticons/emotion-2.gif) ![Big Smile [:D]](/emoticons/emotion-2.gif) ![Big Smile [:D]](/emoticons/emotion-2.gif)
mda, exista iar in orice rai si rai in orice iad... depinde ce vrei sa vezi... cere ce vrei si...ti se va arata
|
|
-
01-03-2006, 05:21 PM |
-
MAN
-
-
-
Joined on 03-04-2004
-
-
Posts 406
-
Points 3,875
-
|
Mireille wrote:
cica fiintza umana e o impletire fantastica de iad si rai...imi plac oamenii care se supun acestei reguli... de altfel, ca sa deviem nitel, sa ni se atraga atentzia ca nu ne supunem topicului, am asa...o secreta slabiciune pentru acei "renegatzi" de societate, la care aparent nu potzi gasi nimic bun, si care kiar n-au....sunt cei mai pervershi, cei mai dezgustatori dar, totusi, au o kestie sfanta...undeva in strafundurile sufletului lor...
si, ca sa exemplific nitel, sa te lamuresc... era odinioara un tip, un zabauc, cre'ca facuse si puscarie la un moment dat.... zi-mi cand vrei sa ne casatorim!" haha...imi plac mie micutzii astia, da' nici kiar asa ![Big Smile [:D]](/emoticons/emotion-2.gif) ![Big Smile [:D]](/emoticons/emotion-2.gif) ![Big Smile [:D]](/emoticons/emotion-2.gif)
mda, exista iar in orice rai si rai in orice iad... depinde ce vrei sa vezi... cere ce vrei si...ti se va arata
Mireille si eu subscriu la aceasta idee. Fiecare om are ceva bun si ceva rau rai si iad cum zici tu intr-o anumita proportie.. la unii o parte e mai mare si la altii mai mica.
Si eu am cunoscut (doar discutii nu iti inchipui altceva ) o tipa prostituata de meserie... ma rog isi zicea dansatoare. Avea o viata tare zbuciunata si am constatat ca de fapt isi dorea cam tot ce isi doreste o femeie sa zicem obisnuita adica familie, copii, sot samd. Si mie mi-a propus sa ne casatorim . In orice caz avea un suflet bun poate mult mai bun decat al unor femei ce practica o alta meserie socotita mai de soi.
|
|
-
01-04-2006, 10:22 AM |
-
Mireille
-
-
-
Joined on 12-15-2005
-
-
Posts 618
-
Points 4,605
-
|
vezi tu micutzule..."calitatea" omului nu tzine nici de orientare sexuala, nici de culoare, nici de natzionalitate, nici de profesie... nici io nu stiu cum s-a gandit el, Taticu', de a impartzit "omenia"...ce criterii o fi avut El, da' probabil blasfemie e kiar simplul fapt ca vrem sa-L intelegem...
ziceam in alte mesaje ca nu exista vini personale, ci mai degraba vini ale societatzii... prostituata nu ajungi neaparat doar pentru ca ai un "apetit" nesecatuit... (si kiar si-n cazul asta, care-i vina ta?!)... in majoritatea cazurilor societatea te impinge...luptzi ce luptzi, pana la urma n-ai decat sa cedezi...sa te afunzi in mocirla, sa faci ce tzi se cere, sa dai ce se doreste de la tine... si tristetzea cea mare, noi le impingem pe fatucile astea in mizerie, si tot noi suntem cei care le judeca apoi. Si nu e regula valabila doar pentru prostituate.
oamenii sunt niste mici animalutze care se dau drept superioare doar. Sunt unii intr-adevar superiori, printre noi, da' nu ne place asta, facem tot posibilu' sa le dam in cap, nu cumva sa fie vreunu' mai rasarit... astia suntem, sa vina si o armata de Isushi sa isi sparga venele pentru noi, si tot asa vom ramane. Pentru ca ne place! ![Big Smile [:D]](/emoticons/emotion-2.gif)
|
|
|
|
|