Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Ii rog pe cei care au detalii privind obtinerea GC-ului prin employment sa posteze aici. Tnx.

Last post 10-06-2008, 08:33 AM by TheAlien. 103 replies.
Page 3 of 3 (104 items)   < Previous 1 2 3
Sort Posts: Previous Next
  •  05-02-2008, 04:20 PM 72582 in reply to 71110

Re: Am primit aprobarea DOL!

Uff, gata, am reusit primul mare pas: azi cazul meu a fost aprobat. astept scrisoare in posta. Salut

Ma pregatesc de I-140. Aveti ceva sfaturi, recomandari... EB2, profesoara, (BA + 5 ani experienta)?

Va tin la curent. Doamne Ajuta! Care e mai greu, DOL sau I-140, in ce priveste cerintele, conditiile care trebuiesc indeplinite? Unii spun ca DOL, altii ca I-140. Voi ce stiti?

Numai bine,

Alessia

•  06-05-2008, 02:24 PM 73521 in reply to 72582

Re: H1 to GC

Salut,

Deoarece inceputul topicului nu este prea detaliat (unde a explicat Osiria despre acest proces?), am si eu cateva intrebari:

1.Se poate deci aplica pentru GC imediat ce ai obtinut H1? A doua zi chiar?

2.Cum e cu EAD-ul pentru dependent? Din cate stiu H4 nu are drept de munca, deci am avea nevoie de EAD pentru dependent nu?

3.Dupa ce ai H1 deja, cat de repede poti calatori si cand nu e voie (in care dintre stagii)?

Merci mult anticipat.

•  10-06-2008, 12:29 AM 76122 in reply to 73521

Re: H1 prin posta

Este vreo modalitate sa imi trimit pasaportul cuiva imputernicit in Romania, care la randul sau sa il trimita la ambasada in locul meu, pentru a-mi pune H1 (pe care il am deja) in pasaport? Sau chiar eu de aici, as putea sa il trimit la ambasada pentru a nu mai merge in Romania doar pentru asta? Chiar daca as merge acasa, nu as vrea sa imi pierd 2-3 zile prin Bucuresti, ci mai bine cu ai mei (prieteni sau familie). Este obligatoriu sa ma prezint la ambasada doar pentru asta, sau e vreo portita de scapare prin "curierat"? Scrie undeva despre astea? Thanks.

"There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't"
  •  10-06-2008, 08:33 AM 76127 in reply to 76122

Re: H1 prin posta

Sith:
    Este vreo modalitate sa imi trimit pasaportul cuiva imputernicit in Romania, care la randul sau sa il trimita la ambasada in locul meu, pentru a-mi pune H1 (pe care il am deja) in pasaport? Sau chiar eu de aici, as putea sa il trimit la ambasada pentru a nu mai merge in Romania doar pentru asta? Chiar daca as merge acasa, nu as vrea sa imi pierd 2-3 zile prin Bucuresti, ci mai bine cu ai mei (prieteni sau familie). Este obligatoriu sa ma prezint la ambasada doar pentru asta, sau e vreo portita de scapare prin "curierat"? Scrie undeva despre astea? Thanks.

Este OBLIGATORIU  sa mergi in persoana la ambasada/consulat pt a pune viza in pasaport. Deci nu, nu se poate sa il trimiti cuiva sau sa il trimiti prin posta.

Singura varianta alternativa este sa mergi in Canada sau Mexic la cel mai apropiat consulat/ambasada americana si sa pui acolo viza in pasaport. 

The only real security in life is to be very good at what you do.
Page 3 of 3 (104 items)   < Previous 1 2 3
View as RSS news feed in XML