Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Cabinet de counseling/psihoterapie ... aveti o pila?

Last post 01-27-2006, 10:10 PM by saruba. 3 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  01-26-2006, 11:30 PM 32730

Cabinet de counseling/psihoterapie ... aveti o pila?

Wink [;)] Ma tot contraziceam cu o cunostinta, eu insistam ca in America nu merge sistemul cu "pile"..... ia sa vedem, merge?
    Pe scurt, trebuie sa fac un fel de voluntariat/ internship (nu ma supar nici daca ma aleg cu un job adevarat) intr-un astfel de cabinet. Nu conteaza daca este de counseling familial, pentru copii, adolescenti, substance abuse sau career counseling...counseling sa fie. Chiar si un shelter pentru copii/femei abuzate. M-ar ajuta foarte mult sa fiu admisa pentru master daca fac dovada unei astfel de experiente de lucru. Daca ar fi si ceva romani pe acolo, cu atat mai bine. Am inceput eu sa trimit aplicatii in dreapta si-n stanga, dar poate, cu ajutorul vostru o tai mai de-a dreptul....Multzam.Flower [F]

•  01-27-2006, 05:21 AM 32737 in reply to 32730

Re: Cabinet de counseling/psihoterapie ... aveti o pila?

Have you tried this ?

http://www.volunteermatch.org/

They hav all kinds of opportunities in what you're interested. It's a reputable org...

•  01-27-2006, 06:07 AM 32746 in reply to 32730

Saruba, daca esti dispusa sa petreci citeva luni in Washington, DC, asta merita:
    www.twc.edu.
    Nu sint romani acolo, dar mor dupa diversitate si studenti internationali. Succes.
  •  01-27-2006, 10:10 PM 32845 in reply to 32746

La Washington m-as fi aventurat eu daca eram libera si "endependenta" , dar asa, cu sotz, catel si purcel....vise, maica, vise! Oricum, voi lua la purecat siteurile date de voi, par a fi foarte promitatoare. Multumesc.
View as RSS news feed in XML