Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Un articol usor...

Last post 02-05-2006, 06:07 PM by Blackie. 7 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  01-20-2006, 05:00 AM 31994

Un articol usor...

Salutare!

un articol usor: http://www.9am.ro/revistapresei/Incredibil!/26043/Un-detinut-a-slabit-14-kilograme-ca-sa-poata-evada

"

Un detinut a slabit 14 kilograme ca sa poata evada

Libertatea, 20 Ianuarie 2006

Autoritatile australiene erau ieri in cautarea unui detinut filiform, care a pierdut circa 14 kilograme pentru a putea sa evadeze, relateaza AFP. Robert Cole, 36 de ani, a ajuns de la 70 de kilograme la 56 in numai cateva saptamani, inainte de a fugi printr-o spartura scobita intre un zid de caramizi si gratiile de la celula sa.

Detinutul, care era ingrijit la spitalul inchisorii pentru probleme mentale, fusese condamnat pentru viol si agresiune.

Gardienii inchisorii Long Bay din Sydney nu au observat pierderea in greutate a lui Robert Cole si nici spartura facuta de acesta, iar in noaptea evadarii nici o persoana nu supraveghea zidul exterior al inchisorii, dotat cu camere video si senzori.

"

Forward ever, backward never
  •  02-01-2006, 02:48 AM 33292 in reply to 31994

Re: Un articol usor...

Gee... Mate,

Eu ma chinui de vreo 6 luni sa dau jos ceva kile .

Precis am sa-l caut sa-mi vanda si mie pontul

Do, or do not. There is no "try."
  •  02-01-2006, 04:31 AM 33294 in reply to 33292

Blackie wrote:

Gee... Mate,

Eu ma chinui de vreo 6 luni sa dau jos ceva kile .

Precis am sa-l caut sa-mi vanda si mie pontul

Rolling Laugh [=))] Intreaba prima data la politie, poate l-au gasit Big Smile [:D]

O zi buna!

•  02-01-2006, 09:32 PM 33431 in reply to 33294

Sigur ca l-au gasit dupa vreo saptamana. Se pare ca in arestul cu pricina poti fura si un politist cu totul, se vor prinde deabia dimineata. Oricum au astupat gaura din zidul respectiv(cred). Va trebui sa caute alteva si cred ca va gasi o solutie sa evadeze din nou.

Regards

By the way, nice hairdo in your avatarWink [;)]

•  02-02-2006, 03:03 AM 33446 in reply to 33431

Salutare,

deci l-au prins? Nu stiam ca s-a terminat aventura lui. Cum zici si tu, la cat e de inventiv este posibil sa gaseasca o metoda de a evada din nou.

Multumesc de compliment, dar trebuie sa-ti spun ca meritul nu-mi apartine Wink [;)]

Eu admir foarte mult muzica celor de la Members of Mayday si asta este unul dintre logo-urile lor.

May the Force be with you Yes [Y]!

•  02-02-2006, 11:48 PM 33536 in reply to 33446

Salut,

Ce mai e nou prin Timisoara? Am  amintiri placute de orasul acesta. Am facut armata acolo in 1986 la graniceri. Ca sa vezi ce mica e lumea am gasit in Australia un roman care a fugit din tara pe la granita cu sarbii exact in perioada aceea.

Trebuie ca acum e tare frig pe acolo!

See you  

•  02-03-2006, 03:17 AM 33547 in reply to 33536

Blackie wrote:

Salut,

Ce mai e nou prin Timisoara? Am  amintiri placute de orasul acesta. Am facut armata acolo in 1986 la graniceri. Ca sa vezi ce mica e lumea am gasit in Australia un roman care a fugit din tara pe la granita cu sarbii exact in perioada aceea.

Trebuie ca acum e tare frig pe acolo!

See you  

Salutare!

Surprise [:O] E delicioasa intamplarea asta! Tu granicer si el "tradator de neam si de

tara" Stick out tongue [:P]! Si totusi pasii v-au dus in acelasi loc! Exceptional! Have a Beer [B]!

Timisoara este un oras extraordinar, de care o sa raman indragostit mereu. Sunt foarte multe lucruri noi aici, orasul creste pe zi ce trece. Aici doar cine nu vrea nu-si gaseste de lucru. E drept ca salariile nu se compara cu cele din Bucuresti (sunt mai mico), dar joburi se gasesc. Are orasul asta ceva al lui, nu pot sa descriu exact, un farmec aparte.

Hai spune si tu cate ceva despre orasul tau!

O zi buna Yes [Y]!

•  02-05-2006, 06:07 PM 33736 in reply to 33547

Salut,

Da, ai dreptate mie mi s-a parut un oras foarte luminos desi vremurile erau cam tulburi cand am fost eu acolo.

Despre orasul meu... Unde ma aflu acum este un orasel de provincie ars de soare si spalat de muson (nu prea des e drept). Chestiile care m-au surprins pe mine aici in Australia sunt strazile largi si curbate. Toate suburbiile sunt pline de parcuri cel putin 50 ha in fiecare suburbie. Scolile sunt intinse pe cca 100ha cu terenuri de joaca si de sport cat cuprinde. Daca te plimbi seara la ora de varf rar vezi cate un trecator iar in weekend orasul pare pustiu noaptea. Oamenii chiar daca nu au avut lipsuri in timpul tineretii tot sunt innebuniti dupa bani. In Australia orasele se intind pe orizontala mai mult distantele sunt destul de mari. Eu pana la serviciu am cam 25K. Un amic din Melbourne mi-a spus ca si-a gasit un job tot in Melbourne dar ca trebuie sa conduca zilnic 80-100k pana acolo.

Unde sunt eu sistemul de transport in comun este doar cu numele (cate un autobuz pe ora pana la 18.00 seara) dar in orasele mari cred ca este o alta situatie.

Daca te interesaza ceva anume "just ask" voi fi bucuros sa-ti raspund.

Cam atat acum,

Catch ya later, mate. 

View as RSS news feed in XML