Buna ziua tuturor
Suntem o familie tanara din Romania, formata din:
Calin-Alexandru Ciulavu (sotul) - 32ani,
Marta Martinas (sotia) - 35 ani si
Mihai Ciulavu (fiul nostru) - 5 ani.
Facem precizarea ca, in ciuda diferentei de nume suntem casatoriti legal de 6 ani,
lucru care poate fi demonstrat prin acte.
Eu ( sotul ) sunt aplicantul principal in dosarul de emigrare, deoarece
intrunesc cele mai multe din conditiile de baza pentru realizarea punctajului.
Am o vechime in munca de peste 6 ani, in prezent lucrez intr-o agentie de
publicitate in functia de art director - graphic designer - (in care am o vechime de 3 ani),
si ma incadrez in conditia de ultimele 12 din 18 luni lucrate.
Mai multe informatii despre noi, despre experienta profesionala a mea,
precum si exemplificarea acesteia intr-un portofoliu, puteti gasi la adresa
www.calin-ciulavu.com
In ceea ce priveste situatia studiilor, amandoi avem cate o diploma de designer
in urma terminarii a 4 ani la Facultatea de Design Industrial si Ambiental
din cadrul Universitatii Tehnologice Bucuresti (UNITEH) - universitate particulara.
Examenelul IELTS a fost sustinut in data de 9 iulie 2005 si promovat
cu urmatoarele rezultate:
Listening &nb sp; Reading Writing Speaking Overall Band
Marta 4.5 4.5 6.0 &nb sp; 5.0 5.0
Calin 6.0 5.5 6.0 6.0 6.0
In prezent, avem toate actele necesare intocmirii dosarului de emigrare
(diplome, certificate, foi matricole,etc. - in original si traduceri legalizate).
Mentionam ca si in momentul de fata suntem si in cautarea unui contract de munca ferm.
Pregatim aceasta plecare de mult timp (2 ani) si a am depus sute de CV-uri, cateva dintre ele avand remarca...: "...ne-a placut CV-ul, veniti nu va fi nici o problema sa va gasiti un job aici.."
Am citit sute, poate mii de postari ale oamenilor din Australia si Noua Zeelanda si nu imi imaginez ca cineva ne-ar astepta la aeroport cu job-ul in brate...
Problema mare e, ca fara job nu putem veni...
Cum avem toate actele gata si nu vrem sa ne uitam inapoi, dar sa venim toti trei odata, am gasit si banii necesari sa acoperim perioada de inceput, insa avem mare nevoie de job...
Sunt dispus sa lucrez si altceva, nu neaparat pe meseria mea, dar din pacate pentru toate celelalte tipuri de viza e nevoie de calificare speciala si experienta...pe care nu le am...
Meseria mea nu este in demand, desi sunt apreciat pe ceea ce fac, o poate demonstra si portofoliul de la site-ul mai sus mentionat.
Avem actele si am cam ajuns intr-o stare vecina cu diperarea... Tot timpul in care am pregatit actele n-am mai investit nimic in viata noastra din Romania decat gandul ca vrem sa plecam...
Stiu ca nimeni nu este obligat cu nimic nimanui, dar scriind acest mail o fac gandindu-ma ca poate se gaseste cineva care sa ne ajute...si cum cunoastem pe nimeni acolo si nu avem cum sa cerem ajutorul cuiva care nu exista...
Nu sunt un fanatic religios, insa mi-aduc aminte ca in Biblie se spune: "....cere si ti se va da..." si desi n-am avut intentia sa fac acest lucru,acum sunt nevoit.
Multumesc mult celor care si-au rapit din timpul lor sa citeasca acest mail ...
Toate cele bune tuturor.
Cu respect,
Clouds appear and bring to men a chance to rest from looking at the moon...
Basho (1644-1694)