Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Cine ma poate indruma inspre o firma de incredere pt a emigra sau lucra in NZ

Last post 05-18-2006, 02:33 AM by libelula. 6 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  04-30-2006, 05:49 AM 42571

Cine ma poate indruma inspre o firma de incredere pt a emigra sau lucra in NZ

....as avea nevoie de o firma sau site la firma de incredere unde as putea sa ma inscriu pt a lucra sau emigra in NZ  Smile [:)]
    Si ceva detalii despre firma daca se poate.
    Multumesc.
  •  05-02-2006, 02:07 AM 42675 in reply to 42571

Re: Cine ma poate indruma inspre o firma de incredere pt a emigra sau lucra in NZ

vezi ca la capitolul "anunturi" de la inceputul sectiunii cu noua zeelanda, ai acolo lista cu immigration agents care la ora actuala sint membri NZAMI (New Zealand Association for Migration and Investment). ii cauti si matale pe internet sau chiar intri pe situl NZAMI ( www.nzami.co.nz) si ai acolo linkuri catre paginile de internet ale agentilor (aceia care au pagina de internet). spor la treaba
    Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
  •  05-10-2006, 03:29 AM 43781 in reply to 42675

Re: Cine ma poate indruma inspre o firma de incredere pt a emigra sau lucra in NZ

multumesc mult ...ma-m uitat la anunturi si am gasit ceva informati dar daca stiti vreo firma din romania care sa-mi faca contract de munca in NZ sau sa ma ajute cu emigrarea in NZ.
    multumesc mult .....(a-mi place mult acest site)
  •  05-11-2006, 04:26 AM 43894 in reply to 43781

• Boddhi is not online. Last active: 02-12-2010, 03:35 PM Boddhi
    • Top 500 Contributor
      Male
    • Joined on 05-20-2005
    • Auckland, New Zealand
    • Posts 23
    • Points 180

Smile [:)]Salut Zdroby,

Incearca la adresa http://www.globaljob.ro...Mie mi s-au parut interesanti.

Toate cele bune,
    Boddhi

Clouds appear and bring to men a chance to rest from looking at the moon...
    Basho (1644-1694)
  •  05-11-2006, 04:47 AM 43895 in reply to 43781

salut

poate ma repet eu am venit cu Business Immigration Consulting (NZ) Limited : www.bicnz.com . Tipii sunt romani si nici nu mi-au luat multi bani asa ca atunci cand am ajuns aici aveam deja cazare , job si au venit cu mine peste tot .Incearca acolo ca precis iti raspund, eu am ajuns aici cu ajutorul lor in sase luni .

Bafta si noroc

•  05-13-2006, 05:23 AM 44100 in reply to 43895

Salut
    Mersi mult pt. informatie am sa apelez la ei dar si am sa incerc si la www.globaljob.ro .
    Ps: mai multe informati despre mine este ca lucrez in domeniul IT si vreau sa emigrez impreuna cu sotia care lucreaza ca si farmacista , cam ce sanse am avea amandoi sa emigram legal cu acte in regula ?
    Daca mai aveti ceva informati utile despre emigrare in NZ va rog sa-mi srieti daca aveti timp si bunavointa.
    Multumesc
  •  05-18-2006, 02:33 AM 44462 in reply to 43895

SCUZE,DAR ACEASTA FIRMA E MEMBRA NZAMI?EU NU AM GASIT-O PE LISTA NZAMI?!Confused [*-)]

View as RSS news feed in XML