Va salut si va adresez in acelasi timp o intrebare ,, Oare este chiar atat de greu sa pleci din tara asta ???? " Deseori ma intreb cum de eu nu reusesc sa plec din tara legal sa am o viata mai buna decat cea de aici. Am incercat numeroase cai legale ( doar ) sa obtin un loc de munca undeva in Europa nu am reusit apoi am incercat in SUA nu am primit viza ( prea calificat pentru munca pe care urma sa o fac acolo ).Binenteles ca am intrat in datorii sa platesc acel program pentru SUA banii inca nu i-am recuperat si uneori ma intreb .............mai vad eu banii aia???
Acum cateva zile primesc o oferta de munca in NZ in domeniu agriculturii , super fericit ca in sfarsit poate reusesc sa plec.Vorbesc cu accea persoana la tel jumate de ora ..........imi trimite pe email ce acte am nevoie ....etc....foarte fericit incepeam sa fac planuri cu prietena mea despre NZ.
Iar de doua zile am primit un mail cu pagina aceasta de web , incep citesc iar culmea primul articol pe care il citesc este depre firmele care dau teapa oamenilor dornici sa inceapa o viata mai buna ......si poate ghiciti poate nu ....oricum va spun eu .....persoana cu care vorbisem e cea care da teapa pe aici prin romania.
Nu stiu ce sa mai zic ............... probabil sunt ghinionist ............sau cine stie .........oricum intrebarea ramane ,, Oare este chiar atat de greu sa pleci din tara asta ???"![Confused [8-)]](/emoticons/emotion-43.gif)
PS daca apar schimbari in viata mea promit sa va spun.