Buna tuturor! Incep postarea mea pe acest site cu speranta ca voi primi raspunsuri juste, asa cum am citit pe aici. Suntem o familie tanara din Bucuresti (29 si 30) cu un BB dulcic de aproapa 2 ani, pentru al carui viitor vrem sa facem o mare schimbare - emigrarea. Ce sanse avem noi sa fim "acolo", daca:1.) avem de 9 ani o firma de birotica (vanzari + service aparatura de birou, dealeri ai unei firma din - Germania), sotul are 12 ani experienta in intretinerea aparatelor tip Xerox (diploma din Germania), eu sunt licentiata in Geografie si absolventa curs "Manageri in turism"dar...fac management de 9 ani pentru propria firma (promovare produse, hartogaraie, contab. primara...stiti cum e in Romania, faci de toate pentru mentinerea afacerii!); 2.) Am putea pleca din tara cu o suma de cca 100.000 Euro (ma rog, echivalentul..), daca ar conta chestia asta si ce tip de viza ne-ar fi mai folositoare (exista posibilitatea sa pleci ca investitor, daca DA - ce anume am putea face cu banii astia, tinand cont de ce am facut aici, de ce stim sa facem); 3.) Cand ar fi mai bine sa plecam (toti odata), ma refer la studiile micutului - ar fi mai indicat sa inceapa scoala acolo, cand intra copiii in primul an de scoala acolo? 4.) Cunoastem amandoi engleza la nivel mediu spre avansat (asta o putem imbunatati!)
; Multumesc anticipat pentru raspunsuri, oricum am multe nelamuriri, dar inainte de a trece "efectiv" la treaba cu actele, vreau o informare cat mai completa (sunt la inceputul acestui "capitol"). Va pupic, ne mai auzim!![Kiss [K]](/emoticons/emotion-26.gif)
![Kiss [K]](/emoticons/emotion-26.gif)
Nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul... (G.K. Chesterton)