In sfarsit o veste buna in viata mea .............. nu ..........nu am primit viza pentru State ............ nici Anglia ..............sau cine stie ce tara ..............nu .............. si totusi am motive sa fiu fericit ..........soseste Depeche Mode in Romania ...........trupa care imi este atat de draga si care a schimbat multe in viata multor tineri in acele vremuri cu melodiile lor ( Personal Jesus, Strange Love, Enjoy the Silence,etc ) .
In sfarsit voi avea marea sadisfactie si bucurie sa ii vad si sa ii aud live.
Poate pentru multi nu inseamna nimic, insa ........stiu sigur ca pentru multi este un mare eveniment in viata lor ..........., pentru cei care acum 15 ani erau imbracati cu jeansi largi , tricouri negre ............bocanci negri, insemnele acelea din metal pe care le faceam pe la prieteni din bucati de tabla de inox sau mai stiu eu ce materiale reprezentand DM .......... , umblau prin discoteci ............cu tot felul de frizuri care mai de care mai ciudate .......... cine ne vedea pe strada stiau ca suntem ,, DEPECHE-isti " ..........vremuri frumoase ........
Ar fi multe de vorbit despre acele vremuri insa cred ca ar fi super placute sa vorbesti si sa povesteti acele lucruri cu cineva care a trait asa ceva .......
Oricum am sa inchei .....in speranta ca veti fi acolo pe staionul Lia Manoliu in data de 23 iunie 2006 sa ascultam si sa ii vedem pe cei de la Depeche Mode.