Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Malcom Pacific

Last post 07-27-2006, 07:33 PM by laminat. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  07-17-2006, 02:08 AM 48549

Malcom Pacific

Buna, vreau sa apelez la Malcom Pacific pt a emigra in NZ, cine are detali in legatura cu firma Malcom Pacific sau daca este cineva care a apelat la servicile acestei firme , as dori mai multe detali, ex: daca tot ei  i-mi gasesc si un contract de munca in NZ si eventual costurile emigrari si daca sunt o firma de incredere ?
    Multumesc.
    I dunno [id]
  •  07-20-2006, 07:14 PM 48798 in reply to 48549

Re: Malcom Pacific

Verifica celelalte postari ale mele si o sa gasesti firma prin care am venit eu , am inteles ca acum si-au schimbat numele in REX Immigration Consulting (NZ) Limited.clipind [;;)]

mult noroc

•  07-27-2006, 07:33 PM 49144 in reply to 48549

Re: Malcom Pacific

intra pe pagina lor de internet: www.malcolmpacific.co.nz/

gasesti acolo toate datele lor de contact - adresa postala, telefoane e-mail etc.

de lucru nu iti gasesc ei, trebe sa-ti cati matale singur, si de costat.... pai costa. si de obicei nu putin. n-au un tarif afisat acolo, cred ca depinde de la caz la caz, in functie de cite documente trebuie sa-ti traduca si legalizeze (sau de cite ai deja traduse si legalizate) de ce viza aplici - de munca sau de residenta. probabil ca cel mai bine e sa le arunci o intrebare direct.

Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
View as RSS news feed in XML