Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

...In legatura cu obtinerea permisului / vizei de munca... ARDE!

Last post 08-02-2006, 12:16 PM by Boddhi. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  07-31-2006, 09:07 AM 49309

• Boddhi is not online. Last active: 01-09-2008, 03:23 AM Boddhi
    • Top 500 Contributor
      Male
    • Joined on 05-20-2005
    • Auckland, New Zealand
    • Posts 23
    • Points 180

...In legatura cu obtinerea permisului / vizei de munca... ARDE!

Idea [I] Salututare tuturor!

Am o mare si calduroasa rugaminte:

Sunt in situatia ( desi nu vreau sa ma hazardez prea tare! )  de a primi un job de la o firma din Au...

Trebuie sa-i raspund destul de repede si, inainte de a epuiza toate variantele si de a ajunge ( din nou! ) pe site-ul DIMIA,
    pe care trebuie sa recunosc ca nu-l iubesc deloc, mi se deloc simplu, arunc o intrebare celor pe care ii cred mai informati in problema asta decat mine...
    Recunosc ca avand mai multe fire am baleiat intre Nz si Au, lasand soarta sa decida care dintre ele imi poate oferi prima posibilitate...
    De aceea am fost cand pe NZIS, cand pe DIMIA...

Meseria mea este de graphic designer, am 4 ani incheiati ( cu certificat de designer )
    de studii in domeniul design-ului la o facultate particulara, neacreditata ( UNITEH Bucuresti ), experienta de munca in domeniu de 6 ani...

Aceste fiind spuse, vin cu intrebarea:

Care ar fi in mare pasii pe care ar trebui sa ii urmez in acest caz ( eu sau  angajatorul ), pentru a obtine un permis si o viza de lucru?

Multumiri anticipate.

Cu respect,
    Boddhi

Clouds appear and bring to men a chance to rest from looking at the moon...
    Basho (1644-1694)
  •  08-01-2006, 07:55 AM 49358 in reply to 49309

Re: ...In legatura cu obtinerea permisului / vizei de munca... ARDE!

Salutare ...vad ca va apropiati de un capat...Boddhi...Asta e bine...

Noi din motive personale si fam am renuntat la NZ si AU ....deocamdata .iar dat fiind faptul ca am primit o oferta buna ca  nurse ptr Anglia, ma indrept acolo...

Eu am semnat deja contractul cu firma angajatoare, dupa ce am dat interviu telef in english si am fost acceptata...bineinteles...Mai am un pic sa-mi finalizez dosarul, care va fi trimis la Home office, iar apoi dupa ce primesc permisul de munca si viza de la ambasada , daca e totul ok , pot sa-mi iau bilet de avion...

Firma angajatoare vrea sa ma duc cam intr-o luna acolo...sper ca ma incadrez , desi mai apar pb inerente cu o plata la o banca , o adresa gresita sau diverse neprevazute...

cred ca intai trebuie sa semnezi contractul cu firma angajatoare si apoi acestia te vor indruma ce sa faci sau firma de emigrare la care ai apelat trebuie as te lamureasca ...

Succes!!!

•  08-02-2006, 12:16 PM 49420 in reply to 49358

• Boddhi is not online. Last active: 01-09-2008, 03:23 AM Boddhi
    • Top 500 Contributor
      Male
    • Joined on 05-20-2005
    • Auckland, New Zealand
    • Posts 23
    • Points 180

Re: ...In legatura cu obtinerea permisului / vizei de munca... ARDE!

Buna Iuliana,
    Ma bucur sa aud vesti bune si din partea voastra...Dupa cum am spus nu vreau sa ma hazardez prea tare...mai bine beau berea la sfarsit...
    Anglia mi se pare ok, chiar o poarta excelenta pentru NZ/ Au, asta daca nu va razganditi intre timp...Va acomodati cu limba, va faceti experienta intr-o tara de lb. engleza...eu cred ca merge totul spre bine...
    Iti dorim mult noroc si mai vorbim pe forum-uri, poate viata ne rezerva si o intalnire "dincolo"...Ar fi frumos....

Pana atunci multa bafta si va tinem pumnii.
    Cu prietenie,
    Calin

Clouds appear and bring to men a chance to rest from looking at the moon...
    Basho (1644-1694)
View as RSS news feed in XML