Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

A murit Steve Irwin :((

Last post 09-06-2006, 11:35 PM by laminat. 5 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  09-04-2006, 03:57 AM 50526

A murit Steve Irwin :((

September 04, 2006 02:14pm
    THE Crocodile Hunter, Steve Irwin, is dead.

He was killed in a freak accident in Cairns, police sources said. It is understood he was killed by a sting-ray barb that went through his chest.

He was swimming off the Low Isles at Port Douglas filming an underwater documentary and that's when it occured.

Ambulance officers confirmed they attended a reef fatality this morning at Batt Reef off Port Douglas.

http://www.news.com.au/0,,nsw,00.html

Forward ever, backward never
  •  09-05-2006, 09:34 AM 50549 in reply to 50526

Re: A murit Steve Irwin :((

Pacat imi placeau enorm emisiunile lui.
  •  09-05-2006, 03:37 PM 50567 in reply to 50549

Dumnezeu sa-l ierte dar eu nu am fost innebunita dupa ce facea fiindca intotdeauna l-am considerat un pic mai mult "dus de acasa".

•  09-06-2006, 01:41 AM 50573 in reply to 50567

Un coleg de-al meu spunea ca ii cam lipsea simtul de  "self preservation" ...oricum a fost unul dintre cei mai mari ecologisti ai planetei dupa parerea mea, si planeta a pierdut mult prin moartea lui...
    Fiecare om poseda un anumit orizont. Cand se ingusteaza si devine infinit de mic, el se transforma in punct si atunci omul zice: "Acesta este punctul meu de vedere".
  •  09-06-2006, 05:36 PM 50592 in reply to 50526

A fost una dintre acele vesti ce te lasa cu gura cascata, cel putin pentru mine!

A facut documentare ca nimeni altcineva! Poate si gradul de periculozitate le facea si mai interesante!

D-zeu sa-l odihneasca!

•  09-06-2006, 11:35 PM 50600 in reply to 50573

spiritul de auto conservare nu i-o lipsit omului, chiar intotdeauna o lucrat "on the safe side". atita doar ca o cunoscut foarte bine comportamentul animalelor de aceea o interactionat mereu bine cu vietatile. poate de asta le-o fi parut unora ca se "arunca" in gura primejdiei. dar toti care or lucrat cu el si or vorbit public or spus ca omul era intotdeauna extrem de precaut si cu totii or avut enorm de mult de invatat de la el in ce priveste comportamentul si reactiile animalelor celea. mie personal nu mi-o placut deloc, prea zgomotos pt gustul meu, dar sa recunoastem, irwin a contribuit foarte mult in domeniul lui. o munca fenomenala, de-o viata intreaga, pacat ca a fost asa de scurta.
    Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
View as RSS news feed in XML