Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Proposal

Last post 11-20-2006, 10:56 AM by Coco_67. 4 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  11-16-2006, 03:06 PM 53235

Proposal

Sau sa creeze un poll pt ca sa se determine cine este cel mai obnoxious de pe forum si atunci sa fie prompt boicotat, sau sa fie direct boicotat si nimeni si nici la cea mai sfruntata provocare sau cea mai jignitoare sau cea mai magulitoare postare sa nu ii mai raspunda!

rodicutzag.blogspot.com
  •  11-16-2006, 03:16 PM 53240 in reply to 53235

Re: Proposal

Coco_67:

Sau sa creeze un poll pt ca sa se determine cine este cel mai obnoxious de pe forum si atunci sa fie prompt boicotat, sau sa fie direct boicotat si nimeni si nici la cea mai sfruntata provocare sau cea mai jignitoare sau cea mai magulitoare postare sa nu ii mai raspunda!

Nu cred ca se pune problema ca cineva sa fie in acest mod. Daca ar exista astfel de utilizatori ar fi banati daca nu ar intelege cand li se atrage atentia.

Insa, poate ca ai vrut sa folosesti un alt cuvant. Smile

The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  11-16-2006, 03:24 PM 53241 in reply to 53240

am vrut sa spun trei cuvinte : ingrozitor de nesuferit

rodicutzag.blogspot.com
  •  11-16-2006, 04:06 PM 53246 in reply to 53235

Coco, iarta si tu. Wink Poate-ai auzit de criza virstei de mijloc la uni barbati. Super AngryHmmIck!Oh my gosh Nu toti, doar ce-i nefericiti cu ei insisi, ori neglijati de consoarte. Yeah yeahYeah yeahRolling LaughRolling Laugh Trebuie sa vorbeasca si ei cu cineva, mai ales cind da nororcul peste ei cu o asa audienta ca pe forum. Asa ca nu-i banam, ii lasam sa-si verse toate frustrarile, sa jigneasca in stinga si-n dreapta cu superioritate nonsalanta, conferita de VIRSTRA.Stick out tongue
  •  11-20-2006, 10:56 AM 53457 in reply to 53246

Contrapropunere : sa fie decorati toti cei care cu incredibila gratie tin piept.

Milvioara : m-ai facut sa-mi fie chiar mila pana la urma. Este trist.

Si mi-a revelat bunatatea nebanuita a unora si marea rabdare a si mai multora de pe forum si faptul asta, adica pentru ca a permis revelatia unor mari virtuti (in altii), poate cu oarece stradanie sa fie vazut ca un merit. Are si el un merit totusi.

Stau cu bomba de flit aproape dar mi-e mila de el. Si rusine de mine (adica de proposals).

Wish the Alien would delete the thread.

rodicutzag.blogspot.com
View as RSS news feed in XML