Pentru ca doar ce am intrat intr-un nou an m-am gandit ca ar fi frumos sa avem acces din nou la facilitatile de comunicare intre noi, asa ca, incepand de azi avem din nou Mesaje Private si Email.
Pe langa acestea am dat drumul si la posibilitatea de a adauga o fotografie sau un fisier video la un mesaj (pentru cei care doresc acest lucru).
ATENTIE!!!
Motivul pt care au fost scoase aceste facilitati in trecut a fost datorat acelora care le foloseau impotriva RomPortal, ducand la o stare de tensiune pe forum si dezbinand si instigand pe ascuns folosinduse de mesajele private si email.
Odata cu re-accesul la aceste facilitati doresc sa va atentionez ca toate aceste comunicari VOR FI MONITORIZATE.
ORICE ESTE SCRIS IN MESAJLE PRIVATE SAU IN EMAIL POATE SI VA FI CITIT DE ECHIPA DE ADMINISTRARE A FORUMULUI!
Daca se va gasi un mesaj care va fi considerat necorespunzator (in special cu referire la cele de mai sus) respectivul membru al forumului VA FI BANAT FARA AVERTIZMENT. Am decis ca decat sa sufere toti pt o mana de utilizatori care nu pot sa aprecieze acest forum, mai bine taiem acei utilizatori de pe lista fara prea multe discutii.
Toate regulile care se aplica postarilor pe forum se aplica si mesajelor private si de email trimise din cadrul RomPortal.
The only real security in life is to be very good at what you do.