|
|
De ce ma "log out" cind schimb pagina?
Last post 03-19-2007, 12:21 PM by Andinda. 12 replies.
-
03-16-2007, 08:50 AM |
-
Girbova
-
-
-
Joined on 12-07-2005
-
-
Posts 2,193
-
Points 2,075
-
|
De ce ma "log out" cind schimb pagina?
Alien, de ce ma "log out" de fiecare data cind schimb pagina? Se intimpla doar de ieri. Am facut eu ceva, din prostie? Am postat ca poate mai au si altii problema asta. Ti-as fi recunoscatoare daca ai rezolva inconvenientul asta. Multumesc.
|
|
-
03-16-2007, 11:36 AM |
-
Andinda
-
-
-
Joined on 01-27-2007
-
-
Posts 195
-
Points 0
-
|
Re: De ce ma "log out" cind schimb pagina?
din cand in cand da cate un CTRL+F5. Am observat si eu ca nu se actualizeaza (Refresh) paginile cum trebuie de la un timp. Tu, de fapt, nu esti logged out, daca dai CTRL+F5, o sa vezi ca inca esti on.... am mai observat ca daca vrei sa listezi un topic sa-l citesti pe hartie, nu se listeaza deloc bine... nu am studiat pe indelete ce si cum, dar din cate-mi amintesc, daca replica din josul paginii era prea lunga sa mai incapa-n pagina, atunci disparea detot... parca...
|
|
-
03-16-2007, 11:50 AM |
-
Girbova
-
-
-
Joined on 12-07-2005
-
-
Posts 2,193
-
Points 2,075
-
|
multumesc, andinda. Habar nu am de ce se intimpla asta, si-i numai de ieri. Am incercat refresh, dar tot degeaba. Acum am incercat si solutia ta, dar...nimic. Ei, ce sa-i faci? Va trece.....
|
|
-
03-16-2007, 11:55 AM |
-
Andinda
-
-
-
Joined on 01-27-2007
-
-
Posts 195
-
Points 0
-
|
ai incercat si a mers ce ti-am zis? vreau doar sa stiu daca era ce am crezut eu, sau e de fapt altceva. Suna destul de similar cu situatia expusa de mine, cu neactualizatul paginilor cum trebuie, dar mai stiu eu, poate n-am inteles eu bine si e altceva... si atunci, ai nevoie de further help :)
|
|
-
03-16-2007, 12:00 PM |
-
Girbova
-
-
-
Joined on 12-07-2005
-
-
Posts 2,193
-
Points 2,075
-
|
multumesc din nou, dar... nu merge. N-am schimbat nici o setare la computer, eu sint sint singurul utilizator. In tot rau-i si-un bine: voi posta mai putin, ca-i enervant sa te tot loghezi de fiecare data cind vrei sa spui ceva.
|
|
-
03-18-2007, 03:54 PM |
-
TheAlien
-
-

-
Joined on 08-15-2002
-
-
Posts 4,813
-
Points 22,445
-
|
Este cumva posibil sa nu accepti cookies? Nu exista nici-un motiv pt care s-ar produce efectul descris si este prima data cand aud de aceasta situatie. Cand dai login este checkuit boxul prin care spune sa aminteasca?
The only real security in life is to be very good at what you do.
|
|
-
03-18-2007, 04:17 PM |
-
Andinda
-
-
-
Joined on 01-27-2007
-
-
Posts 195
-
Points 0
-
|
eu am sesizat asta acu' ceva luni. Eram pe pagina principala, bagam IDul si parola, deci apaream on... cand dadeam click pe vreun topic, ceva, apaream in coltul dreapta-sus ca si logged out... dadeam Back, imi aparea nick-ul iar.. asa ca a trebuit sa dau dupa fiecare click aproape Ctrl+F5, ca sa refresh pagina si doar asa puteam sa scriu... Kiar si acum am problema asta, dar nu asa des, si nu de fiecare data. Dar la mine Ctrl+F5 a functionat de fiecare data, probabil ca la garbova e cu totul alta poveste.
|
|
-
03-18-2007, 04:19 PM |
-
TheAlien
-
-

-
Joined on 08-15-2002
-
-
Posts 4,813
-
Points 22,445
-
|
Ce inseamna pagina principala? Poti sa pui aici URLul exact, te rog. Ai cookies enabled sau disabled?
The only real security in life is to be very good at what you do.
|
|
-
03-19-2007, 08:49 AM |
-
Andinda
-
-
-
Joined on 01-27-2007
-
-
Posts 195
-
Points 0
-
|
...adica asta http://forum.romportal.com/forums/default.aspx care apare imediat cum te loghezi, si inainte de a accesa orice topic... eram on, cum dadeam click pe un topic anume, cum dispaream din coltzu' dreapta-sus... cum dadeam back, eram back on. Nimic nu mai puteam scrie (intre noi fie vorba, am crezut ca e un mic truc intentionat ), pana mi-a sugerat un prieten faza cu refreshu', si de atunci a fost ok, numai ca trebuia sa dau ctrl+f5 in draci... aproape dupa fiecare click de-l dadeam. cu cookies... sorry, you're taking me too....far away mai bine raman aici, unde mi-s lucrurile familiare 
|
|
-
03-19-2007, 09:06 AM |
-
Dell
-
-

-
Joined on 08-12-2006
-
London
-
Posts 1,552
-
Points 0
-
|
Andinda, asta e pentru ca, atunci cand navighezi pe unde ai mai fost recent, browser-ul tau incarca pagina din cache (adica locatia unde sunt stocate fisiere tempoarare pe PC-ul tau) si nu de pe internet - adica nu de pe site-ul RomPortal. Cu F5 (refresh) practic trimiti o comanda catre website (ex. catre http://forum.romportal.com/forums/default.aspx) si atunci browser-ul downloadeaza pagina originala de acolo de pe internet, pagina care va fi afisata pe displayul tau (si stocata in locatia cache de pe hard discul PC-ului tau).
Treaba asta se intampla la Opera. La Internet Explorer n-am vazut asa ceva, dar nu inseamna ca e scutit de problema.
The infinite is in the finite of every instant. (Zen)
|
|
-
03-19-2007, 11:37 AM |
-
Andinda
-
-
-
Joined on 01-27-2007
-
-
Posts 195
-
Points 0
-
|
Dell:Andinda, asta e pentru ca, atunci cand navighezi pe unde ai mai fost recent, browser-ul tau incarca pagina din cache (adica locatia unde sunt stocate fisiere tempoarare pe PC-ul tau) si nu de pe internet - adica nu de pe site-ul RomPortal. Cu F5 (refresh) practic trimiti o comanda catre website (ex. catre http://forum.romportal.com/forums/default.aspx) si atunci browser-ul downloadeaza pagina originala de acolo de pe internet, pagina care va fi afisata pe displayul tau (si stocata in locatia cache de pe hard discul PC-ului tau).
Treaba asta se intampla la Opera. La Internet Explorer n-am vazut asa ceva, dar nu inseamna ca e scutit de problema.

...but I still love you 
|
|
-
03-19-2007, 11:45 AM |
-
Dell
-
-

-
Joined on 08-12-2006
-
London
-
Posts 1,552
-
Points 0
-
|
Andinda:
Gee, thanks! Am incercat si eu sa traduc din "misterele" Windows-ului, da' e greu-greu numai in scris <wink>... nici oamenii lui Gates nu-nteleg chiar tot ce face Windows-ul asta.
The infinite is in the finite of every instant. (Zen)
|
|
-
03-19-2007, 12:21 PM |
-
Andinda
-
-
-
Joined on 01-27-2007
-
-
Posts 195
-
Points 0
-
|
ok, 'ai ca am mai rumegat ceva la fraza aia... Cre'ca de vreo 5 ori am citit-o ( si ultima data kiar pe silabe) pan-a-nceput a prinde un sens oarecum... asa...cre'ca e legat de faptul ca uneori lucram offline?! parca sa zic eu ca problemele incepusera imediat dupa ce incercasem la un moment dat sa lucrez off-line...
|
|
|
|
|