Mii de scuze Raluca, ca nu am raspuns la intrebarile tale. De cateva luni am fost in niste situatii mai nasoale. Ma refer la faptul ca Sheraton World Resort (hotelul la care lucrez) a fost vandut, iar tranzitia pentru noi, cei cu contract a fost mai grea.Noii proprietari ( acum hotelul de numeste International Plaza Resort &Spa) nu au prea vrut sa pastreze compania cu care sunt, si am trecut prin niste momente grele.Cei 9 romanii cu care am venit au plecat in Romania in decembrie, asa ca am ramas singura:). Am incercat sa gasesc sponsorizare din partea hotelului, dar sunt foarte reticenti, chiar daca vad ca imi fac treaba si sunt mereu dispusa sa muncesc si mai mult. Cand am venit in Orlando, lucram in Housekeeping, la front desk agent, apoi la Guest Service Manager, ar acum sunt Rooms Controller. Cine a zis ca America e tara tuturor posibilitatilor, nu a mintit. Acasa nu treceam de la housekeeping la front desk, nici in 10 ani.Mie mi-a luat 10 luni. Daca vrei iti pot da toate informtatiile despre compania mea. Ei sunt in cautare de oameni, cel putin asta ne-au spus.
Fara masina nu cred ca te poti descurca nicaieri. Norocul meu este ca stau la 10 minute de mers pe jos de servici. Totusi, cand e foarte cald nu prea imi arde sa merg pe jos, asa ca rog un coleg de servici care sta in acelasi complex cu mine si lucram impreuna, sa ma duca si sa ma aduca de la servici. In rest plictiseala. totul se inchide la ora 2 am, din cauza Disney, fiindca toti stiu, Orlando e controlat de Disney.
Sper ca te-am ajutat cu informatiile pe care ti le-am oferit. Sper ca mai esti in sua.
Cristina