loteristu:
Ma numesc Razvan tocmai am cistigat la DV-2007 .Am o nelamurire la DS-230 par II la intrebarea 31. " Have you everbeen charged ,arrestef or convicted of ny offense or crime ? " . Eu am am cazierul curat in romania dar am avut o mica belea anul trecut in Germania pentru care sun cercetat acum i o sa urmeze sa ma duc la proces peste citeva luni. Cum as putea raspunde ? Sa raspun cu "NO" daca cazierul meu din RO e curat si nu am avut niciodata nici o belea sau sa scriu ca sunt cercetat in Germania iar cu asta e posibil sa ma respinga sau sa am de suferit mai tirziu ???
Multumesc anticipat
daca pui acolo YES dai de belea rau. cum dosarul tau in germania e in curs de rezolvare si nu s-a dat o sentinta eu unu as pune NO. Daca vei trece cu YES trebuie sa atasezi o foaie sau mai multe de hartie in care trebuie sa explici cu lux de amanute ce ai facut. Daca ai deja o sentinta cand vei trimite dosarul si ai fost condamnat in vreun fel tre sa pui YES si sa recunosti ce ai facut ca te verifica pe la Interpol sigur. Poti sa pierzi in cel mai rau caz viza, daca nu sigur vei avea de dat expliactii amanuntite. Sfatul meu este sa tragi de timp cat poti in germania, odata ajuns in america nu mai conteaza ce ai facut in europa....aici in schimb trebuie sa nu mai faci prostii...nu esti primul caz care a incalcat legea prin europa.
Bafta si gandeste-te bine inainte de a pune YES!
Never hold your farts in.
They travel up your spine, into your brain, and that
is where chitty ideas come from!!!!