|
|
Monica lui Columbeanu, mai sexy ca Angelina Jolie
Last post 06-06-2007, 03:20 PM by Mary. 29 replies.
-
06-13-2006, 05:35 PM |
-
TheAlien
-
-

-
Joined on 08-15-2002
-
-
Posts 4,818
-
Points 22,445
-
|
Monica lui Columbeanu, mai sexy ca Angelina Jolie
Monica lui Columbeanu, mai sexy ca Angelina Jolie13 Iunie 2006 Daniela Popescu Iubita miliardarului ocupa primul loc in clasamentul celor mai sexy 100 de femei din lume in 2006.
Clasamentul este realizat de revista FHM, editia in limba romana.
Iubita lui Irinel Columbeanu, care a fost votata de cititorii revistei, le-a devansat, in mod surprinzator, pe celebrele Jessica Alba (2), Angelina Jolie (3), Halle Berry (10), Eva Longoria (15) si Jennifer Lopez (16), dar si pe romancele Andreea Raicu (5), Monica Barladeanu (20) si Andreea Marin (92).
Anna Lesko, fosta iubita a miliardarului, s-a clasat pe locul opt in acest clasament, demonstrand inca o data faptul ca Irinel Columbeanu are numai iubite... de top.
Andreea Marin, in ultimele zece
Alte prezente din topul celor mai sexy femei din lume in 2006 sunt: Monica Bellucci (6), Beyonce Knowles (9), Ileana Lazariuc (11), Andreea Banica (12), Catrinel Menghia (17), Alexandra Dinu (18), Consuelo Mutu (19), Simona Patruleasa (24), Heidi Klum (32), Elena Udrea (34), Pamela Anderson (37), Nicole Kidman (38), Lili Sandu (40), Elena Basescu (55), Nicoleta Luciu (57), Shakira (62), Salma Hayek (66), Anna Kournikova (85), Jessica Simpson (97), Andreea Marin (92), inaintea Laetitiei Casta (93), Tyra Banks (96) si Cameron Diaz (100).
Francezii iubesc politica
Si alte editii nationale ale revistei FHM au dat publicitatii ieri topurile celor mai sexy femei din lume in 2006, realizate potrivit voturilor cititorilor din tara respectiva.
Gusturile francezilor in materie de femei sexy s-au oprit asupra principalului candidat al stangii la functia de presedinte al Frantei la alegerile din 2007, care s-a clasat pe pozitia a sasea.
Segolene Royal, care are 52 de ani si este mama a patru copii, le-a surclasat in top pe actritele Penelope Cruz (15), Jennifer Lopez (34), Liz Hurley (41) si starul italian Monica Bellucci (91).
Prima pozitie a fost ocupata de modelul Adriana Karembeu, sotia fostului fotbalist international Christian Karembeu. Versiunea americana a revistei a plasat-o pe primul loc in top pe actrita Scarlett Johanssen, pe locul al doilea aflandu-se Angelina Jolie.
In clasamentul realizat de versiunea engleza a FHM, publicat in luna martie, pe primul loc s-a clasat actrita Keira Knightley.
"Nici frumoasa, nici celebra"
Desi este una dintre cele mai controversate prezente mondene la ora actuala, Monica Gabor a reusit sa-i impresioneze pe cititorii romani ai revistei FHM, care au votat-o pe tanara de 19 ani.
Ea a marturisit ca nu se considera "nici vedeta, nici vreo mare frumusete", ca are doua surori despre care crede "ca sunt cu adevarat foarte frumoase" si a admis ca "relatia mea cu Irinel Columbeanu a ajutat mult ca eu sa ajung o persoana publica".
Intrebat daca Irinel merita sa aiba acasa "cea mai frumoasa femeie din lume", in viziunea cititorilor FHM, Andrei Gheorghe, in calitatea sa de admirator al femeilor, este categoric: "Daca asta a fost visul lui, inseamna ca a reusit, deci merita!, a spus el.
"Asta nu inseamna ca Monica face parte din "gasca aia" a frumoaselor de tip Monica Bellucci".
(Evenimentul Zilei - http://www.evz.ro/article.php?artid=261940)
The only real security in life is to be very good at what you do.
|
|
-
06-13-2006, 05:43 PM |
-
ami
-
-
-
Joined on 08-27-2003
-
NYC
-
Posts 1,999
-
Points 11,645
-
|
Re: Monica lui Columbeanu, mai sexy ca Angelina Jolie
|
-
-
-
06-14-2006, 04:14 PM |
-
OanaC
-
-

-
Joined on 09-06-2005
-
Philadelphia/Constanta
-
Posts 620
-
Points 980
-
|
TheAlien:
Iubita lui Irinel Columbeanu, care a fost votata de cititorii revistei, le-a devansat, in mod surprinzator, pe celebrele Jessica Alba (2), Angelina Jolie (3), Halle Berry (10), Eva Longoria (15) si Jennifer Lopez (16), dar si pe romancele Andreea Raicu (5), Monica Barladeanu (20) si Andreea Marin (92).
![Rolling Laugh [=))]](/emoticons/emotion-62.gif) lasa-ma sa lesin de ras. Monica Gabor mai sexy ca Angelina, Jessica Alba, Halle Barry.... ![LOL [:))]](/emoticons/emotion-63.gif) in her dreams baby! Nici nu ma mira ca acest clasament este facut de FHM "editia romaneasca". Eu inteleg ca fata poate si ca e aratoasa acolo, da sa o numesti cea mai sexy e deja parca un pic ironic...nici nu stiu daca sa o iau ca o gluma, sau ca pe ceva serios. Mai sexy decat Monica Gabor cred ca vezi pe strazile Bucurestiului zilnic - ca sa nu zic mai inteligente ca ea!
|
|
-
06-15-2006, 10:16 AM |
-
Prism
-
-
-
Joined on 02-13-2005
-
US
-
Posts 1,563
-
Points 10,315
-
|
OanaC: TheAlien:
![Rolling Laugh [=))]](/emoticons/emotion-62.gif) lasa-ma sa lesin de ras. Monica Gabor mai sexy ca Angelina, Jessica Alba, Halle Barry.... ![LOL [:))]](/emoticons/emotion-63.gif) in her dreams baby! Nici nu ma mira ca acest clasament este facut de FHM "editia romaneasca". Eu inteleg ca fata poate si ca e aratoasa acolo, da sa o numesti cea mai sexy e deja parca un pic ironic...nici nu stiu daca sa o iau ca o gluma, sau ca pe ceva serios. Mai sexy decat Monica Gabor cred ca vezi pe strazile Bucurestiului zilnic - ca sa nu zic mai inteligente ca ea!
Muierea asta amarita (si cam boccie, daca stam strimb si judecam drept ) si statutul pe care a ajuns sa-l aiba in alta tzara aia amarita arata la ce nivel de disperare au ajuns multi barbati romani...
|
|
-
06-15-2006, 10:36 AM |
-
Leona
-
-

-
Joined on 01-04-2004
-
Michigan
-
Posts 1,845
-
Points 20,660
-
|
Prism:Muierea asta amarita (si cam boccie, daca stam strimb si judecam drept ![Wink [;)]](/emoticons/emotion-5.gif) ) si statutul pe care a ajuns sa-l aiba in alta tzara aia amarita arata la ce nivel de disperare au ajuns multi barbati romani...
Muiere amarata? Hmm... numai amarata nu e ea. Cat despre a sta stramb si a judeca drept, pai .... spre deosebire de multe alte femei ea chiar arata bine, poate mai mult decat bine. , nici sa se cumpare cu Angelina , dar e ok.
Nu stiu catzi barbatzi disperatzi sunt in tzara aia "amarata" cum spui tu , dar cert e ca peste tot exista astfel de barbatzi nu doar acolo.
"What nerv's me also destroy me!"
|
|
-
06-15-2006, 11:14 AM |
-
Prism
-
-
-
Joined on 02-13-2005
-
US
-
Posts 1,563
-
Points 10,315
-
|
Leona:Muiere amarata? Hmm... numai amarata nu e ea
Nu cred ca o femeie care si-a vindut personalitatea si tinreretea pe citiva arginti, ( care nu face altceva decit ce fac vasta majoritate a femeilor ), se poate numi altfel decit amarita.
Cit priveste aspectul exterior...crede-ma nu ii ajunge nici la genunchi lui Angelina..Asta considerind ca nu ma dau in vint dupa brunete ![Wink [;)]](/emoticons/emotion-5.gif)
|
|
-
-
06-15-2006, 01:25 PM |
-
Justinia
-
-

-
Joined on 02-08-2004
-
-
Posts 3,555
-
Points 24,250
-
|
Buey , pai asta e un compliment in toata regula adus brunetelor, moncher Prism , iar tu DeeDee cu violetu` tau ....![Zip it! [:#]](/emoticons/emotion-16.gif)
DE acord u Prism la faptu` ca Monica e o amarata . Pe langa ce a spus el, sunt multe altele de spus.
Si Prism, iata ca si barbatii isi dau in petec, barbatii gen Iri.
Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me. Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai: La Citta degli Angeli
|
|
-
06-15-2006, 02:45 PM |
-
OanaC
-
-

-
Joined on 09-06-2005
-
Philadelphia/Constanta
-
Posts 620
-
Points 980
-
|
Justinia:
Buey , pai asta e un compliment in toata regula adus brunetelor, moncher Prism , iar tu DeeDee cu violetu` tau ....![Zip it! [:#]](/emoticons/emotion-16.gif)
DE acord u Prism la faptu` ca Monica e o amarata . Pe langa ce a spus el, sunt multe altele de spus.
Si Prism, iata ca si barbatii isi dau in petec, barbatii gen Iri.
Ea...e o oligofrena oricum dar cand il vad pe bufonul ala de Irinel mi se face instantaneu greata. In afara de faptul ca mi se pare incredibil de urat si libidinos mai face si pe marele Casanova. Cand il mai vad si cu blugii aia cu strasuri si paiete si epoleti pe umeri ma umfla rasul - e de-a dreptul ridicol. Sunt curioasa cate Monici si alte manechine mai cucerea daca nu avea bani?
|
|
-
06-15-2006, 11:58 PM |
-
thana
-
-

-
Joined on 03-05-2005
-
Clinton Twp, Mi
-
Posts 831
-
Points 8,360
-
|
Si in seara asta fiind Home Alone, am stat si eu pe canapea la televizor (nu s-a mai intamplat in ani). Si incep sa butonez telecomanda. Eram "pe americani". Si ce-mi vad ochilor? Versiunea americana a lui Iri cu Monica. Hugh Hefner si una din iepurashe, prietena lui. Pai Iri si Monica sunt beton de beton pe langa ei. Si ce se mai giugiuleau. Ba i-au filmat si cand se bagau in pat.
http://www.eonline.com/On/GirlsNextDoor/Gallery/index9.html
Alea iacta est.
|
|
-
06-16-2006, 06:46 AM |
-
milvioara
-
-
-
Joined on 04-04-2006
-
-
Posts 227
-
Points 0
-
|
Scumpii mei, ma surprinde ca pierdeti vremea cu gunoaiele astea. E adevarat gasiti si pe aici asa ceva, dar sint pe anumite canale, nu peste tot ca in Ro. E atit de trist ca societatea romaneasca a preluat fara nici un fel de discernamint tot ce-i rau in afara. Din nefericire, promiscuitatea e la ea acasa in Ro.
|
|
-
06-16-2006, 09:29 AM |
-
OanaC
-
-

-
Joined on 09-06-2005
-
Philadelphia/Constanta
-
Posts 620
-
Points 980
-
|
thana:
Si in seara asta fiind Home Alone, am stat si eu pe canapea la televizor (nu s-a mai intamplat in ani). Si incep sa butonez telecomanda. Eram "pe americani". Si ce-mi vad ochilor? Versiunea americana a lui Iri cu Monica. Hugh Hefner si una din iepurashe, prietena lui. Pai Iri si Monica sunt beton de beton pe langa ei. Si ce se mai giugiuleau. Ba i-au filmat si cand se bagau in pat.
http://www.eonline.com/On/GirlsNextDoor/Gallery/index9.html
Da ma da Irinel are doar 1 Monica, Hugh are 3 Monici si unde mai pui ca sunt si blonde toate! . Ma rog, trei care locuiesc cu el, care sunt cum ar venii .... "prietenele" stabile ale lui . Ma mai uitam si eu la show-ul asta din cand in cand, cu toate ca am impresia ca vad acelasi episod tot timpul. Sau poate doar indeletnicirile lor nu se schimba, de aia am impresia ca vad tot timpul acelasi lucru?
|
|
-
06-16-2006, 12:11 PM |
-
Prism
-
-
-
Joined on 02-13-2005
-
US
-
Posts 1,563
-
Points 10,315
-
|
Di_di:
Dar se poate vopsi blond roscat si kiar violet... ...se face ca noua![Wink [;)]](/emoticons/emotion-5.gif)
Nu neg ca se poate face violet, prastie s-a facut doar...dar "noua" nu se mai face ea
|
|
-
06-16-2006, 12:17 PM |
-
Prism
-
-
-
Joined on 02-13-2005
-
US
-
Posts 1,563
-
Points 10,315
-
|
Justinia:Si Prism, iata ca si barbatii isi dau in petec, barbatii ![Ick! [+o(]](/emoticons/emotion-41.gif) gen Iri.
N-am negat niciodata ca esti o fata foarte perspicace cherie ![Big Smile [:D]](/emoticons/emotion-2.gif)
Cum ar mai supravietui prastiile romancutze daca nu s-ar gasi tontolocii (tantalai+mormoloci ) sa le intretina ???????
|
|
-
07-23-2006, 05:16 AM |
-
GabyB
-
-
-
Joined on 07-17-2006
-
-
Posts 29
-
Points 0
-
|
Cine a urmarit ''nunta secolului''?? Ce parare aveti ?
|
|
-
07-23-2006, 12:00 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,777
-
Points 20,300
-
|
Nu am vazut, dar am citit in EVZ(care nu se mai satura sa scrie despre ei).
Cea mai tare faza e ca aseara discutam cu o prietena despre ei, si spuneam ca ar fi ciudat sa ramana insarcinata cu el. Si numai ce deschid EVZ si vad "Ultima ora: La miezul noptii miri i-au lasat cu gurile cascate pe invitati. Monica Columbeanu este insarcinata si a prezentat nuntasilor testul de sarcina." (evz.com)
![Surprise [:O]](/emoticons/emotion-3.gif) ![Surprise [:O]](/emoticons/emotion-3.gif)
Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
|
|
-
07-23-2006, 12:26 PM |
-
anouk
-
-

-
Joined on 12-13-2005
-
-
Posts 796
-
Points 385
-
|
GabyB:Cine a urmarit ''nunta secolului''?? Ce parare aveti ? ![Smile [:)]](/emoticons/emotion-1.gif)
pai n-ai vazut ca raspunsul l-a dat Monica, nu e ceea ce astepta ea ,adika se putea mai bine,mie una nu mi-a placut nimik,nici atmosfera ,nimik .mai ales muzica .
"i have to go,i have to go,where the *** does everybody go when they have to go?"
|
|
-
07-23-2006, 12:55 PM |
-
anouk
-
-

-
Joined on 12-13-2005
-
-
Posts 796
-
Points 385
-
|
bonepaula:
"Ultima ora: La miezul noptii miri i-au lasat cu gurile cascate pe invitati. Monica Columbeanu este insarcinata si a prezentat nuntasilor testul de sarcina." (evz.com)
![Surprise [:O]](/emoticons/emotion-3.gif) ![Surprise [:O]](/emoticons/emotion-3.gif)
da, te doare capu'![LOL [:))]](/emoticons/emotion-63.gif) ![LOL [:))]](/emoticons/emotion-63.gif) ![LOL [:))]](/emoticons/emotion-63.gif)
sincer ,mie una nunta aia mi s-a parut o mare panarama ,parca era la inmormantare ,muzica cel putin a fost panarama ,cantau aia din viori ,Directia 5 a cantat un pik si nu mai stiu cine .nici nu am stat sa ma uit prea mult ca m-am plictisit imediat
acum e insarcinata , eveniment mare ,tre' sa dea pe toate canelele la stiri .![Ick! [+o(]](/emoticons/emotion-41.gif) ![Ick! [+o(]](/emoticons/emotion-41.gif)
o intreabat-o o reportera pe Monica,ce-a simtit cand a zis Da ![LOL [:))]](/emoticons/emotion-63.gif) ![LOL [:))]](/emoticons/emotion-63.gif) ,la care Monica, zice ca s-a simtit norocoasa ![LOL [:))]](/emoticons/emotion-63.gif) ![LOL [:))]](/emoticons/emotion-63.gif) ,porma o intreaba cum e sa fi maritata ,ce simte acum ca e maritata ,la care Monica cu ceva urma de regret in glas ,zice ca initial avea ceva impotriva conceptului de casatorie ,insa Vigrinel al ei a convins-o ,si pt dragostea ce-o simte pt el a acceptat ![LOL [:))]](/emoticons/emotion-63.gif)
Din ciclul 'am intalnit si romani fericiti '![LOL [:))]](/emoticons/emotion-63.gif)
"i have to go,i have to go,where the *** does everybody go when they have to go?"
|
|
-
07-23-2006, 01:14 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,777
-
Points 20,300
-
|
Eu una nu stiu ce sa mai cred.Si-asa mi-am pierdut prea mult timpul gandidu-ma la ei.![Big Smile [:D]](/emoticons/emotion-2.gif)
Poate se iubesc...mai stii? Dar eu tot nu pot trece peste diferenta de varsta dintre ei.Citeam acu vreo doua zile, ca el ar fi cu doi ani mai mare decat tatal ei.Come on ! Cum poate o fata asa tanara sa vada ceva atragator in "taica-su", sa se marite cu el, si sa mai faca si-un copil cu el? Si macar de-ar fi vreun barbat bine, dar arata ca un mos care mai are o chemare si se duce.
Insa m-a pus pe ganduri faza cu copilul. Ok, Ok, s-a maritat pt bani, excursii, bijuterii, tzoale de firma, petreceri mondene...dar oare a fost necesar sa ramana insarcinata? Si-acu vorbind asa la modul sincer...nu stiu cate femei pot face copii doar sa arate lumii ce mult isi iubesc sotii...Ca daca ma iau dupa anuntul din EVZ "a aratat testul nuntasilor" exact asa apare. Ca si cum vrea sa arate lumii intregi ce nevasta adevarata este ea. Si daca e asa....nu pot spune decat ca mi-e mila de ea.
Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
|
|
-
07-23-2006, 01:28 PM |
-
anouk
-
-

-
Joined on 12-13-2005
-
-
Posts 796
-
Points 385
-
|
bonepaula:
Eu una nu stiu ce sa mai cred.Si-asa mi-am pierdut prea mult timpul gandidu-ma la ei.![Big Smile [:D]](/emoticons/emotion-2.gif)
Poate se iubesc...mai stii? Dar eu tot nu pot trece peste diferenta de varsta dintre ei.Citeam acu vreo doua zile, ca el ar fi cu doi ani mai mare decat tatal ei.Come on ! Cum poate o fata asa tanara sa vada ceva atragator in "taica-su", sa se marite cu el, si sa mai faca si-un copil cu el? Si macar de-ar fi vreun barbat bine, dar arata ca un mos care mai are o chemare si se duce.
Insa m-a pus pe ganduri faza cu copilul. Ok, Ok, s-a maritat pt bani, excursii, bijuterii, tzoale de firma, petreceri mondene...dar oare a fost necesar sa ramana insarcinata? Si-acu vorbind asa la modul sincer...nu stiu cate femei pot face copii doar sa arate lumii ce mult isi iubesc sotii...Ca daca ma iau dupa anuntul din EVZ "a aratat testul nuntasilor" exact asa apare. Ca si cum vrea sa arate lumii intregi ce nevasta adevarata este ea. Si daca e asa....nu pot spune decat ca mi-e mila de ea.
daca se iubesc e problema lor,nu stim noi ce-i la ei in casa , nu suntem noi in masura sa judecam, nu asta e ideea.ideea e ca atata fac TAM TAM ,si atata mediatizeaza ca tzi se face greatza .din partea mea ,poate sa faca o gradinita de plozi , fiecare cum isi asterne asa doarme ,insa faza cu iubirea eu n-o cred .nush daca i-ai vazut la nunta ,sau la emisiunea aia a Monicai Gabor,sunt de rasu` lumii .
faza cu aratatul testului ![LOL [:))]](/emoticons/emotion-63.gif) ![LOL [:))]](/emoticons/emotion-63.gif) mi se pare tziganie curata ,dar nah ,asta-i lumea vedetelor ,ce stiu io?
mie nu mi-e mila de ea ,mie mi se pare doar lipsita de personalitate ,nush ,ii lipseste ceva -ul ala .arata bine , insa ceva-i lipseste ,sau poate mi se pare mie ![LOL [:))]](/emoticons/emotion-63.gif)
si nici la genunchi nu-i ajunge Angelinei Jolie ,asta pt ca tot suntem la topicu` asta ![LOL [:))]](/emoticons/emotion-63.gif)
|
|
-
07-23-2006, 01:48 PM |
-
anouk
-
-

-
Joined on 12-13-2005
-
-
Posts 796
-
Points 385
-
|
imi cer scuze,azi m-a batut soare-l-n cap.. ![Embarrassed [:$]](/emoticons/emotion-10.gif) m-am referit mai sus la emsiunea No Comment ,cu cei 2,dar am scris gresit Monica Gabor ![LOL [:))]](/emoticons/emotion-63.gif) ![LOL [:))]](/emoticons/emotion-63.gif) ,scuze ![Embarrassed [:$]](/emoticons/emotion-10.gif) .am incurcat personajele ![LOL [:))]](/emoticons/emotion-63.gif) imi scapa acum numele aleia care comenteaza acolo
|
|
|
|