Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Idei cineva?

Last post 06-06-2007, 10:18 PM by Mary. 1 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  05-01-2007, 10:42 PM 60374

Idei cineva?

Salutare! Revin cu un nou subiect. Am mai postat cateva intrebari in legatura cu o viza turistica pentru iubita mea. Chemarea a f facuta de catre prieteni de familie de aici cu cetatenie care au o fata, speram ca vom avea mai multe sanse. Din pacate a f respinsa fara nici un motiv aparent, si decizia a f bazata pe niste intrebari fara relevanta asupra vizei. Momentan incercam sa ii obtinem viza cu ajutorul unui MP de aici din Toronto, si ne gandim intr-un ultim caz un telefon la ambasada din Bucuresti sa cerem motivul respingerii. Va rog frumos daca aveti idei sau mai stiti situatii in care s-a reusit obtinerea vizei dupa un raspuns negativ, sa postati orice bucatica de informatie puteti. Va multumesc mult de tot!!
  •  06-06-2007, 10:18 PM 61261 in reply to 60374

Re: Idei cineva?

CUM AM MAI SPUS....

EU AM FOST REFUZATA O DATA DAR ASTA NU INSEAMNA CA NU MAI ARE DREPTUL LA O ALTA CERERE DE VIZA....

BINE INTELES CA POATE CERE O ALTA VIZA

MOTIVUL IL VOR SPUNE EI CAND INTR SA VB CU AGENTUL DE LA AMBASADA CARE EL DECIDE DACA AI DA VIZA SAU NU

DAR NU ARE IMPORTANTA MOTIVUL

AFATUL MEU E SA MAI INCERCI CA EU MAI AM UN PRIETEN CARE A FOST REFUZAT SI ACUM ARE CETATENIE

SI NU IA FOST RYSINE SA CEARA SI A TREIA OARA

DAR BROVO LUI ACUM ARE CETATENIA DE CANADIEN

MULTA BAFTA SI NU VA DESCURAJATI SE INTAMPLA MULTORA 

mary jo visite www.quebec2you.com
View as RSS news feed in XML