|
|
Aiurea!
Last post 06-15-2007, 03:57 PM by LEXA. 19 replies.
-
06-13-2007, 12:05 PM |
-
LEXA
-
-

-
Joined on 06-08-2007
-
Virginia Beach
-
Posts 176
-
Points 0
-
|
Buna din nou! Am cateva nelamuriri si am sa incerc sa fiu calma! Eu dupa ce m-am inscris pe site-ul acesta, ma asteptam sa pot atasa poze sau sa-mi fie usor sa navighez pe el. Dupa cate vad eu, probleme deja au inceput! Cum pot atasa poze??? De fapt...intrebarea este...pot??? Sau pentru ca sunt "membru nou" nu am aceasta posibilitate?? Apoi...mi-am schmbat parola....iar acum, ca sa imi deschid contul...nu ma lasa decat daca ma duc din mail! Am incercat de foarte multe ori, crede-ma! Daca cineva are raspunsuri...astept. Multumesc. Alexandra!
A.A.M.
|
|
-
06-13-2007, 12:35 PM |
-
Justinia
-
-

-
Joined on 02-08-2004
-
-
Posts 3,555
-
Points 24,250
-
|
Sa stai calma pana la sfarshit! Ce inseamna sa-ti fie ushor sa navighezi prin el? de ce nu ti-e ushor? ca e simplu de tot si totul e la mare vedere. Spune ce nu e clar si rezolvam. Pozele le poti uploada in sectiunea pozelor, daca trimiti mail la support@romportal.com. De fapt, orice problema sa rezolva daca trimiti mail la adresa de mai sus. Si acum se vor rezolva, banuiesc, ptr ca ai deschis topic nou si cine trebuie sa il vada, il va vedea. 
Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me. Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai: La Citta degli Angeli
|
|
-
06-13-2007, 05:28 PM |
-
06-13-2007, 06:41 PM |
-
TheAlien
-
-

-
Joined on 08-15-2002
-
-
Posts 4,808
-
Points 22,445
-
|
Ce inseamna ca nu poti naviga usor? Poate sa dureze un pic sa te obisnuiesti cu interfata, dar este destul de standard si destul de intuitiva. Poze nu se pot asa la liber si chiar daca poate sa fie frustrant, este sper eu de inteles pe un forum public in care poate intra oricine. Nu am inteles ce vrei sa spui cu parola si deschsul contului din mail. Daca deschizi un nou browser window si mergi la http://forum.romportal.com si dai clcik pe Sign In (coltul dreapta sus) si introduci IDul si parola nu poti sa te logezi?
The only real security in life is to be very good at what you do.
|
|
-
06-14-2007, 01:14 PM |
-
LEXA
-
-

-
Joined on 06-08-2007
-
Virginia Beach
-
Posts 176
-
Points 0
-
|
Crede-ma ca nu la treaba cu Sign -In ma refeream eu cand spuneam ca nu se poate naviga usor! Ma refer in primul rand la faptul ca sunt nemultumita de faptul ca nu-mi pot crea galerii foto ca toata lumea...nu stiam ca exista reguli sau timpi de acceptare, iar daca exista, as vrea sa stiu si eu....cam dupa ce perioada de asteptare pot avea aceleasi drepturi ca ceilalti si mai ales exista ritualuri.....teste....sau cum le numesti tu???!!!Si atunci daca exista, oricine ar vrea sa se inscrie in acest site, ar trebui sa stie ca nu are drepturi egale cu ceilalti. Nu crezi ca asa ar fi mai corect??? Toti imi spun ca ooooooooo cum asa, cum sa fie greu sa navighezi?! PAI, deja m-am obijnuit, era doar parerea mea si nu trebuia sa fiu judecata...si doar ajutata! Dar nu mai conteaza! Ce ma supara pe mine, este ceva de genul....Gasesc ceva nice, ceva frumos, ceva important pe un anumit Forum si ma gandesc eu ca ar trebui sa spun ceva, OK?? OK! Nu scriu aiurea doar ca sa ma aflu in treaba pentru ca nu sunt genul si normal ca dedic ceva timp Forumului, discutiei respective. buuuuuuun! Si....frumos, termin, 'click' Post...si...ce credeti??SIGN IN ...PASS.... ma scoate de pe site adica si tot ce scrisesem eu....nu se poate da cu BACK SI COPY pentru ca nu ma lasa...! Deci... voi ce ati face??ce ati zice???Nimic....V-ar placea?? Nu cred, sincer nu cred!
A.A.M.
|
|
-
06-14-2007, 01:22 PM |
-
LEXA
-
-

-
Joined on 06-08-2007
-
Virginia Beach
-
Posts 176
-
Points 0
-
|
Chiar acum cateva minute, am dat un mesaj referitor la probleme mele.Ma uit pe Forum, nu apare! De ce?? Si mi-a aparut o ferestra mica dupa ce am dat Post la acel mesaj, dar am inchis nu am citit ce scria...Deci imi spui si mie de ce toate astea??Te rog!
A.A.M.
|
|
-
06-14-2007, 01:45 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,771
-
Points 20,300
-
|
LEXA: Chiar acum cateva minute, am dat un mesaj referitor la probleme mele.Ma uit pe Forum, nu apare! De ce?? Si mi-a aparut o ferestra mica dupa ce am dat Post la acel mesaj, dar am inchis nu am citit ce scria...Deci imi spui si mie de ce toate astea??Te rog!
Fereastra respectiva iti spunea ca mesajul tau trebuie aprobat de catre un moderator inainte de a aparea pe forum. Sunt multe forumuri care procedeaza asa, pt a se asigura ca pe forum nu apar injurii si alte ciudatenii.
Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
|
|
-
06-14-2007, 01:56 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,771
-
Points 20,300
-
|
LEXA: Ce ma supara pe mine, este ceva de genul....Gasesc ceva nice, ceva frumos, ceva important pe un anumit Forum si ma gandesc eu ca ar trebui sa spun ceva, OK?? OK! Nu scriu aiurea doar ca sa ma aflu in treaba pentru ca nu sunt genul si normal ca dedic ceva timp Forumului, discutiei respective. buuuuuuun! Si....frumos, termin, 'click' Post...si...ce credeti??SIGN IN ...PASS.... ma scoate de pe site adica si tot ce scrisesem eu....nu se poate da cu BACK SI COPY pentru ca nu ma lasa...! Deci... voi ce ati face??ce ati zice???Nimic....V-ar placea?? Nu cred, sincer nu cred!
Probabil a fost o eroare ceva, altfel nu-mi explic. Ti s-a intamplat asta de mai multe ori?
|
|
-
06-14-2007, 02:19 PM |
-
Justinia
-
-

-
Joined on 02-08-2004
-
-
Posts 3,555
-
Points 24,250
-
|
Lexa, eu nu te-am judecat. Daca te-am intrebat ce te-am intrebat mai sus a fost ptr a afla mai multe amanunte si ptr a te ajuta. Ma rog.
Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me. Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai: La Citta degli Angeli
|
|
-
06-14-2007, 02:31 PM |
-
TheAlien
-
-

-
Joined on 08-15-2002
-
-
Posts 4,808
-
Points 22,445
-
|
LEXA: Crede-ma ca nu la treaba cu Sign -In ma refeream eu cand spuneam ca nu se poate naviga usor! Ma refer in primul rand la faptul ca sunt nemultumita de faptul ca nu-mi pot crea galerii foto ca toata lumea...nu stiam ca exista reguli sau timpi de acceptare, iar daca exista, as vrea sa stiu si eu....cam dupa ce perioada de asteptare pot avea aceleasi drepturi ca ceilalti si mai ales exista ritualuri.....teste....sau cum le numesti tu???!!!Si atunci daca exista, oricine ar vrea sa se inscrie in acest site, ar trebui sa stie ca nu are drepturi egale cu ceilalti. Nu crezi ca asa ar fi mai corect??? Toti imi spun ca ooooooooo cum asa, cum sa fie greu sa navighezi?! PAI, deja m-am obijnuit, era doar parerea mea si nu trebuia sa fiu judecata...si doar ajutata! Dar nu mai conteaza! Ce ma supara pe mine, este ceva de genul....Gasesc ceva nice, ceva frumos, ceva important pe un anumit Forum si ma gandesc eu ca ar trebui sa spun ceva, OK?? OK! Nu scriu aiurea doar ca sa ma aflu in treaba pentru ca nu sunt genul si normal ca dedic ceva timp Forumului, discutiei respective. buuuuuuun! Si....frumos, termin, 'click' Post...si...ce credeti??SIGN IN ...PASS.... ma scoate de pe site adica si tot ce scrisesem eu....nu se poate da cu BACK SI COPY pentru ca nu ma lasa...! Deci... voi ce ati face??ce ati zice???Nimic....V-ar placea?? Nu cred, sincer nu cred!
In primul rand nu inteleg de ce tonul de cearta (se poate sa ma insel pt ca suntem online si nu aud cum spui ceea ce scrii, dar asa pare pt cineva care citeste, sau asa mi se pare mie). Numeri pe degetele de la o mana persoanele care pot creea galerii. Nu exista o restrictie la acest lucru. Daca doresti ti se poate creea un coltisor in care sa postezi pozele. Este suficient sa iti exprimi dorinta (sau la inceput sa fi pus o intrebare: cum pot sa adaug si eu galerii de poze). Intrebarea ta era cum sa adaugi atasamente la mesaje, ceea ce este cu totul si cu totul altceva. Pot sa stiu de unde ai fi inteles ca ar exista ceva ritualuri, teste? Cand vorbesti de drepturi egale cu ale celorlalti, la cine te referi? Ca doar nu iti inchipui ca esti singura in situatia de a avea mesajele moderate? Cred ca te-am mai intrebat, ti se pare total anormal ca un nou venit pe forum sa aibe mesajele moderate? Ti-ar placea sa te trezesti dimineata, sa iti iei cafeluta si sa te apuci sa citesti si sa gasesti cine stie ce postari pe forum? Cine te-a judecat vizavi de navigarea pe forum? Ai fost intrebata pt a putea sa fie inteleasa problema si sa fi ajutata. Tu daca te pui in locul altcuiva si ai vedea mesajele tale, ai stii la ce te referi cand spui ca este greu de navigat? Citirea gandurilor inca nu a fost descoperita. Cat despre postul cu sign in, aceea este o eroare. Ar fi fost normal sa iti descrii problema nu sa spui ca nu poti deschide forumul decat din email. PS Citind mesajul meu, tie iti place tonul pe care este scris?
|
|
-
06-14-2007, 04:05 PM |
-
LEXA
-
-

-
Joined on 06-08-2007
-
Virginia Beach
-
Posts 176
-
Points 0
-
|
Buna din nou, Chiar nu stiu cu cine vorbesc, eu sunt Alexandra. Pe tine te cheama Alien??ca vad ca toata lumea asa iti spune.Sau cum te cheama?? Mi-ar placea sa stiu cu cine vorbesc. Sa sti ca eu in general nu ma cert si nici nu vorbesc atat de distant cu oamenii, chiar pot spune ca sunt o fire sociabila sau chiar mai mult decat sociabila. Dar pentru ca nu ma cunosti...e normal sa tragi asemenea concluzii! Tu ai vazut cum mi-am facut eu profilul???Chiar am dat date despre mine....si in comparatie cu alti membrii nu cred ca sunt chiar atat de temut, ca sa nu-mi fie permis sa mi fac si eu o galerie foto; chiar devine hilar acest subiect.MA SIMT SI AIUREA vorbind despre asa ceva ....in continuu trebuie sa spun acelasi lucru. Tu cati ani ai? Eu chiar am trecut de varsta la care sa ma cert cu cei din jurul meu si chiar crezi ca nu aveam altceva de facut pe acest site decat sa ma cert?? Deci...again! uite...am sa fac o cerere sau cum vrei tu s/o numesti si poate curand voi avea alte drepturi, sau ma rog, cum numesti tu...; chiar nu tin neaparat sa pot crea galerii dar faptul ca mie imi este interzis, m-a facut sa-mi pun intrebari.Si in mod normal, civilizat...am intrebat de ce! Logic ...eram suparata, sau poate un pic dezamagita ca romanii fac asa ceva roamnilor.Si cu asta...basta! Citeste printre randuri, nu e vorba doar de o galerie foto pe un site....e vorba de gestul in sine...Si este omenesc, normal, uman...cum vrei tu... sa-mi para rau si sa vorbesc in acel sens. Ar trebui sa fim altfel! Sau poate nu!
A.A.M.
|
|
-
06-14-2007, 04:35 PM |
-
TheAlien
-
-

-
Joined on 08-15-2002
-
-
Posts 4,808
-
Points 22,445
-
|
Alexandra, nu pot decat sa speculez vizavi de felul in care pui problema. Este foarte posibil sa nu cunosti indeajuns internetul, este foarte posibil sa crezi ca toti oamenii sunt buni, sau ca toti ar trebui sa fie cum esti tu. Realitatea este cu totul si cu totul alta. Inca odata, nu este interzis sa ai o galerie, ba dimpotriva, este de dorit sa ai si o galerie si un blog. Doar ca nu sunt direct la liber acolo, pentru ca oricine sa poata posta orice. Evident ca daca intra cineva ca tine care isi exprima dorinta sa aibe asa ceva, i se creeaza acel spatiu si atata timp cat posteaza lucruri de care se pot bucura si toti ceilalti membrii ai site-ului este mai mult decat bine venit. De ce nu vrei sa intelegi ca exista si oameni care prefera sa strice in loc sa construiasca ceva? De ce nu vrei sa crezi ca exista si oameni carora le face placere cearta, se hranesc cu asa ceva? De ce nu vrei sa crezi ca regulile existente sunt in urma unor ani de viata a RomPortal? Si pana acum nu am vazut profilul tau, m-as fi uitat la el in momentul in care iti exprimai dorinta pentru o galerie si/sau blog. Iar numele meu este Cristi dar aici pe site, toata lumea imi spune Alien.
|
|
-
06-15-2007, 11:56 AM |
-
LEXA
-
-

-
Joined on 06-08-2007
-
Virginia Beach
-
Posts 176
-
Points 0
-
|
Cristi, inca o data multumesc si apreciez toate schimbarile care au avut loc vizavi de nemultumurile mele afisate pe Forum. Intr-adevar dialogurile noastre au evoluat surprinzator, dar...tot raul spre bine, nu?! Ma bucur ca in sfarsit am ajuns la un numitor comun; placerea este de partea mea! In alta ordine de idei, am sa te intreb altceva, acum dupa ce am toate aceste posibilitati, normal ca am cautat prin 'dosare' si am pus poze pe site. Dar...am o intrebare. Daca de exemplu vreau ca pozele sa fie grupate in diferite categorii....pot denumii fiecare galerie diferit?? Sau am doar o singura galerie si in mod logic, pot da decat un singur nume?? Nu prea ma pricep deocamdata, incerc sa invat. Multumesc frumos si numai bine!
A.A.M.
|
|
-
06-15-2007, 12:41 PM |
-
-
06-15-2007, 02:11 PM |
-
CyberDog
-
-

-
Joined on 05-02-2006
-
Michigan
-
Posts 420
-
Points 0
-
|
Lexa, "Schimbarile" produse vis-a-vis de nemultumirile afisate de tine s-au produs din normalitate. Nicidecum din cauza tonului pe care l-ai folosit atunci cand le-ai postat. Profilul unui cont este apanajul fiecaruia. Nu-i frumos sa atragi atentia nimanui asupra faptului ca tu ti-ai completat mai stiu eu cum profilul, iar altii nu. Fiecare membru are un "nume de internet". Sunt chestii "basic" intr-un forum de discutii. Este foarte simplu sa spui ca te numesti "Pamfil", insa numele tau sa fie cu totul altul. Daca ti-as spune ca am 17 ani, spre exemplu, cum ai raspunde postarilor mele? Alien a creat aici o comunitate. Asadar, se poate spune ca este comunitatea lui, bineanteles intretinuta de membrii acestei comunitati. Asa cum e logic dealtfel si tu ai vrea sa stii cine-ti intra-n casa, nu-i asa? Macar asa, de forma, fiindca in fapt, internetul poate masca orice ( aproape ). Sanatate maxima!
Come take a look @ BoldMouse IT Solutions!
|
|
-
06-15-2007, 02:38 PM |
-
LEXA
-
-

-
Joined on 06-08-2007
-
Virginia Beach
-
Posts 176
-
Points 0
-
|
...................., Deja problemele mele erau lamurite. Care era sensulu mesajului tau?? Aveai cumva 'elan' si trebuia sa remarc eu?? Iar faptul ca am atras atentia asupra anumitor diferite aspecte observate pe site, imi pare foarte rau pentru tine, dar din punctul meu de vedere nu am facut decat sa-mi justific nelamuririle. Legat de ce am vazut eu prin profiluri, sincer...parerea mea - oamenii ori se ascund, ori sunt V.I.P ori nu au prea mult respect pt ceilalti. Vroiai cumva sa-mi strici ziua??N-ai reusit! 'Sanatate' maxima si tie! DESI...fiind urare facuta de mine, net ca are alta conotatie. DAR...ma rog, nu conteaza! P.S. Am remarcat sarcasmu! Si totusi apreciez tot ce ai scris, in fiecare zi invatam cate ceva, nu??
A.A.M.
|
|
-
06-15-2007, 03:03 PM |
-
CyberDog
-
-

-
Joined on 05-02-2006
-
Michigan
-
Posts 420
-
Points 0
-
|
LEXA: ...................., Deja problemele mele erau lamurite. Care era sensulu mesajului tau?? Aveai cumva 'elan' si trebuia sa remarc eu?? Iar faptul ca am atras atentia asupra anumitor diferite aspecte observate pe site, imi pare foarte rau pentru tine, dar din punctul meu de vedere nu am facut decat sa-mi justific nelamuririle. Legat de ce am vazut eu prin profiluri, sincer...parerea mea - oamenii ori se ascund, ori sunt V.I.P ori nu au prea mult respect pt ceilalti. Vroiai cumva sa-mi strici ziua??N-ai reusit! 'Sanatate' maxima si tie! DESI...fiind urare facuta de mine, net ca are alta conotatie. DAR...ma rog, nu conteaza! P.S. Am remarcat sarcasmu! Si totusi apreciez tot ce ai scris, in fiecare zi invatam cate ceva, nu??
Imi pare rau ca n-ai priceput mare lucru din mesajul meu. In ceea ce priveste urearea de sanatate intre ghilimele pe care mi-ai facut-o, ma lasa absolut fara de replica.
Come take a look @ BoldMouse IT Solutions!
|
|
-
06-15-2007, 03:08 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,771
-
Points 20,300
-
|
Hey Lexa, nu e bine sa-ti lasi chiar toate informatiile personale pe un forum public. Identity theft este in floare in US. Pentru siguranta proprie, e mai bine sa nu dai prea multe detalii. Tin minte ca a iesit un mic scandal pe forum pe tema asta. Cand X stia prea multe despre Y, Y s-a speriat si s-a simtit amenintat. Nu cred ca Cyber a vrut sa-ti strice ziua. Si-a zis si el parerea referitor la discutie. Hai cheer up ! You know I love you 
|
|
-
06-15-2007, 03:57 PM |
-
LEXA
-
-

-
Joined on 06-08-2007
-
Virginia Beach
-
Posts 176
-
Points 0
-
|
Buna Paulei si Buna si lui Cyber, Cateodata mi-e greu sa cred ca eu spun sau vorbesc frumos despre o anumita chestie....si ca raspuns, trebuie sa citesc printre randuri sarcasmul unor oameni pe care chiar nu-i cunosc( si aici ma refer doar la 'cunoastere' limitata, pur si simplu pt ca suntem pe acelasi site). Imi cer scuze ca deranjez asa mult. Numai bine!
A.A.M.
|
|
|
|
|