|
|
cum plec cu prietena care a castigat la loteria vizelor?
Last post 06-27-2007, 06:30 AM by Girbova. 22 replies.
-
06-14-2005, 07:31 PM |
-
cristian11111
-
-
-
Joined on 06-15-2005
-
-
Posts 4
-
Points 140
-
|
cum plec cu prietena care a castigat la loteria vizelor?
problema mea consta in faptul ca prietena mea a castigat la loteria vizelor si pleaca intr-o luna.care sunt posibilitatile mele de a ajunge akolo sa fim impreuna.si o varianta scurta...cateva date despre mine 25 ani fac de arhitectura si urbanism terminata.
|
|
-
06-14-2005, 07:49 PM |
-
Chris_Morris
-
-

-
Joined on 06-09-2005
-
Evergreen Park
-
Posts 32
-
Points 520
-
|
NU cumva sa faci si tu greseala care au facut-o altii !!!!!
Daca vrei sa fiti impreuna singura solutie este sa va casatoriti , si nu maine ci ieri !!!!!!!
Altfel va dura f mult sa te poata aduce ea in USA.
Bafta si casa de piatra .
Ceea ce nu te ucide te face mai puternic !
|
|
-
06-14-2005, 08:27 PM |
-
cires
-
-
-
Joined on 04-15-2005
-
-
Posts 104
-
Points 1,590
-
|
cand a castigat de pleaca intr-o luna?Cum spunea si Chrisss...sa nu fie prea tarziu.Sau poate sunteti prieteni doar de-o luna.Asta ca sa explice graba.A fost postat de cateva ori situatia ta,dar probabil ca nu ai timp sa citesti din postarile anterioare.Daca intr-o luna ,prietena ta deja pleaca ,inclin sa cred ca are viza in mana.Daca de abia acum incep interviurile ,e bine sa va casatoriti.Asta daca nu sunt probleme de ...acomodare,pret,pregatirea interviului ...voalat.Nu stiu de ce dar eu ,sincer ,cred ca cine e deja castigator de loterie a vizelor stie deja tot ce deriva din asta.
sau poate sunt eu ageamiu si nu inteleg...patosul revolutionar de a sari peste balta.Ma rog...Sunt curios ce posteaza Osiria...daca o va face:)
|
|
-
06-14-2005, 09:00 PM |
-
osiria
-
-
-
Joined on 11-24-2003
-
Michigan
-
Posts 2,162
-
Points 33,065
-
|
cristian11111 wrote: | | problema mea consta in faptul ca prietena mea a castigat la loteria vizelor si pleaca intr-o luna.care sunt posibilitatile mele de a ajunge akolo sa fim impreuna.si o varianta scurta...cateva date despre mine 25 ani fac de arhitectura si urbanism terminata. |
|
Fara a "citi" printre randuri, gandindu-ma ca este o prietenie corecta, ar trebui aflat daca prietena ta a trecut deja de al doilea interviu. Daca nu a trecut inca atunci ar trebui sa va casatoriti asa cum spunea Chris, ieri , adica ar trebui sa mergeti imediat sa va casatoriti si sa amendati dosarul ei sa te includa si pe tine. Va trebui insa sa dovediti ca va cunosteati dinainte, ca aveti o relatie pe corecte, ca nu este o casatorie doar ca sa obtii tu green cardul. Daca a trecut insa de al doilea interviu si are deja viza in mana, lucrurile se complica. Am citit undeva ca se mai poate chiar si in acel caz sa mai obtii si tu viza prin casatorie DACA ea nu a intrat inca in State. Deci si in acel caz ar trebui sa va casatoriti IMEDIAT si sa contactati ambasada pt a obtine si viza ta. Aici insa trebuie sa aflii exact amanuntele, poate chiar sunand la ambasada.
As nota ca daca pleaca si intra in State fara ca tu sa obtii viza, vor trece probabil cel putin 5 ani pana cand ai putea sa obtii si tu viza prin casatoria cu ea, practic va fi extrem extrem de greu sa fiti impreuna.
Nu sunt avocat si nu am dreptul de a da sfaturi legale in cazuri de emigrare sau orice alte probleme legale. Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
|
|
-
06-15-2005, 09:32 AM |
-
06-15-2005, 09:56 AM |
-
osiria
-
-
-
Joined on 11-24-2003
-
Michigan
-
Posts 2,162
-
Points 33,065
-
|
Din pacate nu stiu amanunte, dar s-ar putea chiar aici pe forum sa se fi discutat un astfel de caz.
In mod normal daca tu, sau poate ea mai bine, din moment ce ea are deja actele de green card, deci daca sunati la ambasada si le explicati situatia sa va spuna ce sa faceti. Oricum trebuie sa va miscati super rapid, orice zi care trece fiind in defavoarea voastra.
Nu sunt avocat si nu am dreptul de a da sfaturi legale in cazuri de emigrare sau orice alte probleme legale. Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
|
|
-
06-15-2005, 04:00 PM |
-
08-01-2005, 11:14 PM |
-
dianaDi
-
-
-
Joined on 07-31-2005
-
NewYork
-
Posts 6
-
Points 110
-
|
Buna Seara! Sunt si eu acum prezenta...scriu ..si deja sosita in USA...dar credeti-ma maine m-as intoarce.......si raspunsul deja cred ca-l stiti!!!!!!!!!!!
Eu sunt prietena de care vorbeste Cristian11111.......ne-am cunoscut dupa ce eu deja aveam viza .....si cand ne-am dat seama ca suntem o pereche(2 jumatati) si nu putem sta unul fara celalat ,eram deja aproape de data plecarii....si nu se mai poate face nimic, nu putem sa ne casatorim...dearece era posibil ca viza sa nu ni se acorde(nu erau suficiente dovezi ale relatiei)
Acum eu sunt aici...el acolo......si nu stiu cat o sa mai rezistam unul departe de celalalt....am scris la cativa avocati sa ne ajute cu sfaturi si nu numai ,de cum am putea sa /si ce sa facem sa fim impreuna aici, aici in USA......dar pana acum nici un raspuns.Probabil o sa trebuiasca sa ma intorc in tara si daca chiar nu se poate ...in ceva timp asa o sa si fac!
Ati mai aflat ceva...mai stiti ceva??
Multumesc mult pentru rabdarea de a citii aceste randuri!
Ce-i care au trait stiu cum este iar cei care inca nu stiu vor afla intr-o zi..totul depinde de la om la om!
|
|
-
08-01-2005, 11:19 PM |
-
-
08-02-2005, 06:16 AM |
-
09-14-2005, 07:13 AM |
-
dana4cristi2006
-
-
-
Joined on 07-06-2005
-
-
Posts 25
-
Points 420
-
|
am si eu o problema cred ca am ami discutat .TE ROG MULT sa ma ajuti cu un sfat
prietena mea cu care sunt de foarte mult timp si-a depus primul plic abia astazi 14.09.2005 noi vrem sa ne casatorim sa primim amandoi viza dar asi dori sa stiu
cat dureaza pana o cheama la interviu ?
daca ea si-a depus actele asa cum ti-am zis astazi te rog mult sa ma informezi daca sti cumva deoarece noi am dori sa facem o nunta mai speciala si sti cum este trebuie facute invitatii prrgatirile pentru local ,etc .
multumesc mult
|
|
-
09-14-2005, 09:04 AM |
-
thana
-
-

-
Joined on 03-05-2005
-
Clinton Twp, Mi
-
Posts 831
-
Points 8,360
-
|
Dana Cristi, dintr-o simpla curiozitate am dat cautare dupa :search posts pt tine. Ca nu imi era clar cine castigase loteria, tu sau ea. Iti mai citisem postarile, nu ma refer numai la asta. Si ghici cam ce am gasit. Intr-un topic spui ca TU ai castigat loteria, intr-altul ca EA a castigat, intr-unul spui ca vreti sa va casatoriti in Sept. anul asta si ca ea a depus deja actele (de acum cateva luni e postarea), in asta spui ca ea a depus primul plic numai acum, in vreo 2 topice iti cauti loc de munca spunand ca vrei sa ajungi in America neaparat si ca nu ai nici o alta sansa. Ti s-au dat si raspunsuri la intrebarile tale. Nu mai spun ca in vreo trei topice scrise in interval de 2 luni tu pui ca esti cu prietena ta de 6,7 si 8 ani impreuna. Nu stiu. Mie mi se pare confuz totul daca stau sa pun topice cap la cap. Poti sa spui clar care e situatia cu tine? Si poate o sa poata cineva sa te ajute cu un sfat.
Alea iacta est.
|
|
-
10-03-2005, 07:47 AM |
-
dana4cristi2006
-
-
-
Joined on 07-06-2005
-
-
Posts 25
-
Points 420
-
|
da eu sunt cristi iar ceea ce amspus mai sus sa sti ca este adevarat ea a castigat la loteria vizelor sunt cu ea din februarie 1998 am terminat l atimisoara facultatea de mecanica si ea a terminat asistent medical la inceput am scris bla bla-uri fiindca nu siam nimic de forum dar acum daca m-ai luat asa sa sti ca ceea ce am scris este adevarat si inca ceva daca poti sa-mi spui :
-ea nu este hotarata (asa sunt femeile)ce vrea sa faca cu viata ei de fapt este o pesoana foarte influentabila de parinti desi are25 ani iar desi eu i-am pus la LOTERIE nu sunt deacord sa se casatoreasca cu mine .nici astazi nu am reusit sa ma casatoresc .ea si-a depus actele complectate in 14 septembrie si eu tot mai sper ca poate poate o conving sa facem nunta ca am auzit ca nu ar fi prea tarziu deoarece nu a primit inca plicul 2 asa cum am mai zis am un prieten care are o firma de constructii in SUA si ma ajuta cu tot .
astept un raspuns de la tine ceau
|
|
-
10-03-2005, 09:27 AM |
-
osiria
-
-
-
Joined on 11-24-2003
-
Michigan
-
Posts 2,162
-
Points 33,065
-
|
Daca nu va casatoriti pana pleaca nu vei mai putea pleca usor sa fii cu ea pana cand va avea ea cetatenia americana si sa se casatoreasca cu tine sa ajungi. Asta inseamna peste vreo 6 ani.
Vorbeste foarte serios cu ea pt ca este mult mult prea serios si complicat. Daca intr-adevar vrea sa fie cu tine pt tot restul vietii acum este momentul sa va casatoriti.
|
|
-
10-05-2005, 04:09 AM |
-
10-05-2005, 10:44 AM |
-
osiria
-
-
-
Joined on 11-24-2003
-
Michigan
-
Posts 2,162
-
Points 33,065
-
|
Bishop wrote: | | Pt dianaDi> nu cred ca e o treaba buna sa te intorci in romania. Din cate stiu, odata ce-ai renuntat la Green Card, nu vei mai putea intra in US niciodata. |
|
Complet fals. Ce dovada mai mare poti prezenta la ambasada ca nu vrei sa emigrezi in America, in momentul in care tu ai avut green card si ai renuntat la el? Din clipa in care renunti la gc esti un calator ca oricare altul, aplici pt viza pt a putea merge in America.
Lasand asta la o parte, Diana ar trebui sa te gandesti foarte bine daca e sa renunti la gc sau nu. Incearca tot posibilul sa ii obtii o viza de munca iar daca nu poti si nu poti oricum vei fi cetatean american si atunci poti sa il aduci fara probleme.
|
|
-
11-28-2005, 10:42 PM |
-
06-26-2007, 01:01 PM |
-
dianaDi
-
-
-
Joined on 07-31-2005
-
NewYork
-
Posts 6
-
Points 110
-
|
Am revenit....dupa ceva timp M-am intors in romania si dupa 7
luni am reusit sa gasim ceva si iata-ne acum pe amandoi in
USA unde sper sa tot reusim sa prelungin si apoi sa trasformam
contractul in H1b Greu dar nu imposibil ...asa ca atunci cand iti doresti ceva foarte mult se poate indeplini..:) Multumesc pentru tot!
|
|
-
06-26-2007, 01:32 PM |
-
Justinia
-
-

-
Joined on 02-08-2004
-
-
Posts 3,555
-
Points 24,250
-
|
Bravo Diana ! Atunci cand doresti ceva cu ardoare, se indeplineste. Sa fie intr-un ceas bun!
Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me. Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai: La Citta degli Angeli
|
|
-
06-26-2007, 05:01 PM |
-
Gheorghe007
-
-
-
Joined on 09-22-2005
-
-
Posts 399
-
Points 1,895
-
|
dianaDi:Am revenit....dupa ceva timp M-am intors in romania si dupa 7
luni am reusit sa gasim ceva si iata-ne acum pe amandoi in
USA unde sper sa tot reusim sa prelungin si apoi sa trasformam
contractul in H1b ...
Diana, ai stat in Ro mai mult de 6 luni, la intoarcere ai avut vreo problema? Stiam ca daca stai cu GC-ul in afara US mai mult de 6 luni e putin risky... Tx.
When I was young I believed that money and power will make me happy. I was right (Bill Gates) Do not argue with me; I'm always right! (Gheorghe007)
|
|
-
-
06-27-2007, 06:30 AM |
|
|
|