Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Brinza dulce in USA

Last post 07-04-2007, 12:07 PM by bonepaula. 5 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  07-03-2007, 11:21 PM 62398

Brinza dulce in USA

www.lifeway.net

Ptr cei la care le este dor de briza dulce ca la mama acasa uite aici un link de unde poti cumpara brinza dulce.

Se numeste Farmer Cheese

http://www.lifeway.net/product/farmer_desc.php

Mie mi-a trebuit 5 ani sa o gasesc in USA. Acum pot sa fac prajitura cu brinza cu gust romanesc si inca ceva: este o brinza f sanatoasa. Intotdeauna ma uit la lista de ingrediente si ma minunez cit de lunga poate sa fie si cite chimicale bagam in noi cind cumparam aproape orice produs. Daca te uiti la ingredientele de la aceast Farmer's Cheese lista este asta:

"Cultured Pasteurized Grade A 2% reduced Fat Milk."    Atit.

Ptr cine are copii mici si vrea sa ii protejeze putin de chimicalele pe care le dam celor mici in fiecare zi, aceasta brinza este o alegere buna.

Nu stiu citi dintre voi stiu exact cum se face brinza de aici, dar eu am vazut cu ochii mei cum o fac. Toarna lapte intr-un recipient mare cit o camera, pun enzime, si o galeata de colorant portocaliu( de aceea este brinza portocalie.) Brinza este gata in 4 ore. In Romania iti trebuie saptamini  , sau luni pina sa faci telemeaua. De aceea brinza de aici are un alt gust. Baga tot felul de te miri ce in ea si elimina un factor important din prepararea ei: timpul. Nu stiu la altii, dar mie mi se pare ca brinza lor are gust de plastic.

Daca aveti posibilitatea sa cumparati de la aceatsa companie sa o faceti. Companiile care produc produse adevarate in tara asta trebuie incurajate ca sa ramina in business.  

Eu gasesc acest produs in magazin. S-ar putea sa o gasiti si voi. De obicei sta ascunsa in spatele celorlalte brinzeturi, facute de companiile mari care au monopolizat piata.

good luck si ...pofta buna!

•  07-04-2007, 11:34 AM 62490 in reply to 62398

Re: Brinza dulce in USA

Good to know ! Smile

Dar la ce magazine o gasesti?

Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
  •  07-04-2007, 11:50 AM 62492 in reply to 62398

Exact aceeasi branza o folosesc si eu la papanasi si la clatite cu branza. E foarte buna, in comparatie cu cotagge cheese nu are atata apa si se leaga mai bine. Eu o iau de la magazinul rusesc, nu am vazut-o la grocery, dar poate cum zici tu, trebe sa ma uit mai prin spatele rafturilor.

Mersi 

A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort. (Herm Albright)
  •  07-04-2007, 11:57 AM 62493 in reply to 62490

bonepaula:

Good to know ! Smile

Dar la ce magazine o gasesti?

O gasesc la grocery, este un lant in zona asta numit "Harris Teeter".

•  07-04-2007, 12:04 PM 62494 in reply to 62493

Trebuie sa o gasesti si p ela Wal mart si Shoprite .
  •  07-04-2007, 12:07 PM 62495 in reply to 62493

Cool . Am unul chiar aici langa mine, dar n-am fost niciodata acolo. Insa am auzit ca ei ar avea produse de astea mai bune.

Multam !!

Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
View as RSS news feed in XML