Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

schimbare viza J1 in H1B

Last post 07-11-2007, 02:58 PM by Alessia. 3 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  07-10-2007, 02:30 PM 62847

schimbare viza J1 in H1B

Imi poate da cineva mai multe informatii despre firma din Atlanta? Sunt utilizator npu, dar din cate am inteles aceasta firma se ocupa contra cost de gasirea unei scoli care poate asigura sponsorizare...

Multumesc anticipat, Maria

•  07-10-2007, 02:47 PM 62850 in reply to 62847

Re: schimbare viza J1 in H1B

Eu nu stiu nimic despre firma din Atlanta, dar as vrea sa iti sugerez sa fi atenta cu orice astfel de firma.

Vizele H1b sunt in numar limitat in fiecare an, si de exemplu anul acesta toate s-au epuizat inca de pe 2 Aprilie. Aplicatiile incep cu data de 1 Aprilie, pentru 1 Octombrie cand incepe anul fiscal. Cu alte cuvinte, doar pe 1 Aprilie 2008 se mai poate aplica pt vizele ce incep de la 1 Octombrie 2008.

The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  07-10-2007, 04:26 PM 62860 in reply to 62850

Asta stiu, acelasi lucru mi l-a spus si avocata...totusi am vazut ca stie mai multa lume despre firma respectiva   si as fii curioasa...asta in caz ca nu-mi gasesc singura scoala care e dicpusa sa ma sponsorizeze...

Mersi frumos pentru raspuns

•  07-11-2007, 02:58 PM 62913 in reply to 62860

Ciao,

Nu stiu daca te referi la firma de care spuneam eu pe forumul de discutii legate de J1, dar daca este vorba de ei (GTRR) pot sa iti spun ca nu iti garanteaza reusita si chiar mi s-a parut ca se misca foarte incet. Eu initial am trimis documentele la ei si a durat foarte mult timp pana sa se hotarasca macar daca ma pot ajuta sau nu.

Du-te pe celalalt forum de discutii legate de J1 si acolo sunt multe informatii despre posibilitatile pe care le ai ca profesor. Eu lucrez cu o alta firma, dar pana nu am Notice of Approval in mana, schimbarea de statut in H1B, nu pot sfatui pe nimeni sa faca la fel ca mine.

Succes,

Alessia

View as RSS news feed in XML