Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Exchange Rate

Last post 07-12-2007, 05:58 AM by Dell. 4 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  03-12-2005, 01:06 AM 5266

Idea [I] Exchange Rate

moneda NZ este dolarul neo zeelandez, cum i se mai spune "kiwi dollar" sau intilnesti simbolul $NZ.

de vreo citiva ani de zile $NZ s-a intarit foarte mult si pe o perioada de 4-5 ani pot sa spun ca s-a vazut schimbarea... destul de drastic. mai jos, o sa pun paritatea fata de alte monede de schimb, ca sa iti faci o idee. n-am sa intervin prea mult pe subioectul asat, dar promit ca daca apar schimbari majore la rata de schimb (sa zicem pe la vreo 20 centi) o sa postez din nou aici.Big Smile [:D]

1 $NZ = 0.58 euro

1 $NZ SUA = 0.78 $SUA

1 $NZ = 0.93 $ Canada

1 $NZ = 0.40 $ lira britanica

Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
  •  03-30-2005, 07:53 PM 6145 in reply to 5266

Re: Exchange Rate

la ora actuala, $ NZ e mai puternic decit cel australian.

1 $australian = 0.95 $ NZ

fata de celelalte, ramine in mare cam la fel.

1 $NZ = 0.58 euro

1 $NZ = 0.75 $ SUA

1 $ NZ = 0.91 $ Canada

1 $NZ = 0.39 lira britanica

Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
  •  08-02-2005, 09:56 PM 14121 in reply to 6145

in sfirsit s-a mai potolit $NZ si a scazut un pic, se pare ca va mai scadea cu citiva centi. la ora actuala, o medie aproximativa intre principalele banci este cam asa:

1 $ NZ = 0.90 AU

1 $ NZ= 0.55 euro

1 $ NZ= 0.67 SUA

1 $ NZ= 0.82 Canada

1 $ NZ= 0.38 lira britanica

•  07-12-2007, 12:45 AM 62968 in reply to 14121

de scazut, dolarul kiwiot n-o scazut, de vo' juma de an tot creste si nu se mai potoleste, ceea ce nu face nici un bine economiei la capitolul export si turism:

1 NZ = 0.94 $ Australian

1 NZ = 0.82 $ US

1 NZ = 0.40 Lira britanica

1 NZ = 0.60 Euro

expertii nostri ne spun ca prevad ca $ kiwiot sa tot cresca

•  07-12-2007, 05:58 AM 62980 in reply to 62968

Mda, sufera un pic exporturile, turismul, da' overall economia merge din bine in mai bine, altfel nu s-ar intari moneda.

E asemanator si in UK: £1 = $US2.03 - nivelul cel mai ridicat din 1981.

In USofA cu noi, ca nu mai tine.

The infinite is in the finite of every instant. (Zen)
View as RSS news feed in XML