Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Video - Romania

Last post 07-29-2007, 09:04 AM by LEXA. 6 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  07-23-2007, 02:18 PM 64178

Video - Romania

Desi multzi dintre noi au vazut aceste videoclipuri, cred ca mai sunt probabil unii care nu le-au vazut :

http://video.fun247.ro/o-lume-fara-romania.html

http://video.fun247.ro/romania.html .

"What nerv's me also destroy me!"
  •  07-23-2007, 05:07 PM 64193 in reply to 64178

Re: Video - Romania

excelent, buni inventatori dar slabi la marketing si in a face bani, nu au stiut sa isi patenteze lucrarile, ex. insulina, putea sa faca bani din fiecare flacon vandut in lumea asta...si multe altele
  •  07-25-2007, 01:34 PM 64423 in reply to 64193

SEEDLLY,Insulina e minciuna, pe langa altele.

*principiul cremei hidratante (ana aslan)

*penicilina...

***cand beam noi vin, francezii erau in stadiul de triburi Surprise!!!, vezi citatele lui Herodot(si cu toate astea, nu vinul era bautura populara, asta era o bautura de cult, bautura populara a geto dacilor era un ferment de mei... ceea ce se numeste acum, in zilele noastre Bere (herodot) )

A.A.M.
    Filed under:
  •  07-25-2007, 03:09 PM 64436 in reply to 64423

LEXA:

Lexa, eu nu cred ca insulina ar trebui neglijata in comparatzie cu o crema hidratanta, vinul sau mai stiu eu ce alte produse. Si sa itzi explic de ce. Am o verisoara care este diabetica, ei bine s-a imbolnavit cand avea 14 ani parca, si de atunci face injectzii de trei ori pe zi. Acele injectzii o tzin in viatza , iar acum are 32 de ani si inca e bine. Fara crema sau vin, se poate trai usor , fara insulina sunt mii de oameni care nu ar mai fi printre noi.

Motiv pentru care eu consider ca insulina este un lucru extrem de important.

"What nerv's me also destroy me!"
  •  07-26-2007, 08:32 PM 64632 in reply to 64436

Iti multumesc pentru raspuns, dar Leona, eu ma refeream in alta directie....nu motamo!

Nu cred ca stii ce inseamna sa traiesti cu un tata diabetic...si nici nu-ti doresc...!

Ceea ce spuneam eu este faptul ca nu trebuie sa uitam de atatea si atatea alte inventii romanesti....cam asta era ideea!

Vorbeam, la modul "lejer"...intelegi??

A.A.M.
  •  07-27-2007, 03:45 AM 64741 in reply to 64423

LEXA:

*principiul cremei hidratante (ana aslan)

*penicilina...

***cand beam noi vin, francezii erau in stadiul de triburi Surprise!!!, vezi citatele lui Herodot(si cu toate astea, nu vinul era bautura populara, asta era o bautura de cult, bautura populara a geto dacilor era un ferment de mei... ceea ce se numeste acum, in zilele noastre Bere (herodot) )

fiecare inventie are beneficii, mai mult sau mai putin, dar cele care te ajuta sa traiesti si sa iti continui viata sunt intr-adevar mai mult decat inventii, este ca si cum ai da tot sa mai traiesti o zi/o saptamana, acum in privinta berii nu pot sa ma pronunt dar cred ca a fost motivul pentru care triburile germanice si-au pierdut teritoriile in luptele cu pretorienii - vezi gladiatorul - Big Smile, oricum romanii au fost/sunt inventivi dar se pare ca altii mai vicleni au profitat de munca lor 

•  07-29-2007, 09:04 AM 64974 in reply to 64741

Exact ...asa zic si eu, romanii au fost si vor fi pusi pe  asa ceva...este ceva in firea lor cred...si unt mandra de"ai nostrii" ca bradul!Wink

Chiar ma bucur ca ai continuat ideea pe care incercam sa o subliniez eu...,

Ai grija de tine Seedlly si numai bine sa auzim!

A.A.M.
    Filed under:
View as RSS news feed in XML