|
|
Sa vorbim despre vise
Last post 08-06-2007, 02:19 PM by bonepaula. 23 replies.
-
07-26-2007, 10:28 PM |
-
arissa
-
-
-
Joined on 01-17-2004
-
-
Posts 1,346
-
Points 6,995
-
|
M-am gandit sa deschid topicul, ca sa nu ma dea afara Ami de pe celalalt.  Sa discutam despre vise. Credeti in ele? Va ghidati dupa vise in viata de zi cu zi? Cum interpretati visele? Dupa carti, vorbe babesti, simtul propriu...? Ce semnificatie credeti ca au? Intrebari ar mai fi altele, poate vin pe parcurs.
"You don't stop riding because you get old, you get old because you stop riding."
|
|
-
07-26-2007, 10:34 PM |
-
arissa
-
-
-
Joined on 01-17-2004
-
-
Posts 1,346
-
Points 6,995
-
|
Re: Sa vorbim despre vise
dixy2k wrote:
"Cred
ca eu imi reprim pe cit pot visele. De cele mai multe ori visez despre
problemele care le am de rezolvat in cursul zile asa ca si odihna mea
se duce. Arissa, sti cum e, cind visezi functioneaza
subconstientul deci cu limba nu e nimic fortat. Daca atunci cind esti
treaz poti alege limba pe care o folosesti, nu cred ca se poate face
acelasi lucru si cu visele." M-am gandit sa-ti raspund aici. Inteleg ca visele se formeaza in subconstient. Si totusi de ce nu mi se intampla sa incurc persoanele sau limbile in acelasi vis? In vise orice e posibil, nu m-ar mira sa-mi vorbeasca cainele in vise, daramite o incurcatura de limbi.
"You don't stop riding because you get old, you get old because you stop riding."
|
|
-
07-26-2007, 10:46 PM |
-
ami
-
-
-
Joined on 08-27-2003
-
NYC
-
Posts 1,999
-
Points 11,645
-
|
arissa: M-am gandit sa deschid topicul, ca sa nu ma dea afara Ami de pe celalalt. 
Chiar asa rea sunt? Revenind la vise .... problema e ca nu prea visez . What's up with that? Mama in schimb e innebunita ... ea crede cu ardoare ca tot ceea ce viseaza sunt semne. Nu am degete la maini si picioare (impreuna) de ctae ori m-a sunat sa vada daca sunt ok ca ea a visat nu stiu ce ape tulburi Dupa ce mi-a murit bunica care m-a crescut ma gandeam nonstop la ea si vroiam sa imi apara in vise pentru ca mi-era dor. Chiar si acum, dupa 12 ani de la moartea ei, ma gandesc cu dor la ea si imi dau lacrimile. Si totusi, in tot acest timp am visat-o doar o singura data ... era cu spatele la mine iar in momentul in care s-a intors avea o fata cadaverica, in putrefactie ... foarte urat. Si de-atunci tare m-am suparat pe vise si refuz sa le interpretez (cand le am )
|
|
-
07-26-2007, 11:08 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,771
-
Points 20,300
-
|
Eu nu cred ca trece seara fara sa visez. Imi ador visele. Imi place la nebunie sa visez, chiar daca sunt cosmare de alea urate. Caci cand ma trezesc si imi dau seama ca a fost doar un vis urat, sunt fericita. Am niste vise ciudate....probabil din cauza faptului ca adorm cu tv-ul. Ma uit la film si daca adorm in timpul lui, visez continuarea filmului dar cu persoane din viata mea. Super tare ! Eu nu cred in "semnificatia viselor". Nu cred in superstitii...si daca se intampla ca un vis sa aibe legatura cu viata mea, sunt sigura ca e doar coincidenta. Pt mine visul e doar o lucratura a mintii noastre in stare de inconstienta, si mi se pare imposibil sa pot sti ce va fi in viitor, mai ales cand dorm. Adica de ce n-as putea sa fac asta si cat sunt treaza?
Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
|
|
-
07-26-2007, 11:24 PM |
-
Honors
-
-
-
Joined on 01-19-2006
-
-
Posts 205
-
Points 0
-
|
De multe ori visez ca zbor. E super fain, parca e real. Intr-o noapte am visat ca eram pe o perna si zboram prin oras, prin locuri care-mi plac mie si de care ma leaga amintiri faine. Ceea ce mi se pare interesant e ca uneori ma trezesc din vis si cand adorm iar visez continuarea. I sometimes return to sleep to get the dream going which contradicts what I've learned in school, namely that you cannot dream on purpose, or plan your dreams. It's just strange sometimes. Ah, si inca ceva, cand ma trezesc cu fata la fereastra uit visul. I s-a mai intamplat cuiva? O fi vreo explicatie pentru asta?
|
|
-
07-26-2007, 11:42 PM |
-
arissa
-
-
-
Joined on 01-17-2004
-
-
Posts 1,346
-
Points 6,995
-
|
Ce ma inspaimanta pe mine visurile cu zboruri, le vad ca pe un cosmar. Am impresia ca ma prabusesc intotdeauna, normal ca ma trezesc inainte de atinge pamantul daca se intampla...dar senzatia aceea de cadere in gol o am pe parcursul intregii zile. Sunt intr-un fel divided intre a dori sa visez, sa ma trezesc cu visele in memorie si intre a nu visa deloc sau foarte putin. E un fel de invidie ( in sensul bun al cuvantului) pe acele persoane care se trezesc dimineata, fresh, o noua zi incepe...si intre a renunta la visele mele, la premonitiile mele...fara ele as fi dezorientata pt putin timp. Eu nu le consider superstitii, not anymore, le-am ignorat pt un timp, le-am luat la purificat pt o alta perioada cu carti, vorbe babesti...n-a mers nici una din metoda...acu ma bazez pe intuitie, un fel de simt...ceva din vis, greu de explicat, imi zice ca e de bine sau de rau... am cateva vise care sunt let's say standard...scari, urcat-coborat, zboruri, discutii, caine, animale, fuga, si altele... dar nu le interpretez a la carte'... ci pur si simplu stiu ca ma astepta ceva. Nu le iau pe toate in considerare, sunt constienta ca unele sunt adunaturi, fragmente din ziua trecuta...dar ca o regula, orice eveniment din viata care mi-a schimbat intr-un fel cursul a fost marcat de un vis pe care si acum pot sa mi-l amintesc in general. E ciudat, dar am invatat sa ma adaptez...unele vise nu le bag in seama, altele in fata unui eveniment care ma asteapta...uff, as fi chiar suparata sa nu visez nimic noaptea...dezamagita complet. By far, discutiile cu mama sunt cele care ma marcheaza, culmea e ca discut tot timpul la prezent, e ca si cum i-as relata o poveste... anyway...those are my best dreams. Nu stiu care ar fi explicatia cu ferestrea...dar de mica mi s-a spus sa nu deschid ochii si sa vad ziua plina, sau soarele pe cer, ca uit visul...o fi mai mult o vorba din popor, nu stiu, dar culmea e ca e adevarat... acu ma trezesc numai cu fata in perete.
|
|
-
07-26-2007, 11:50 PM |
-
arissa
-
-
-
Joined on 01-17-2004
-
-
Posts 1,346
-
Points 6,995
-
|
ami: Chiar asa rea sunt? Revenind la vise .... problema e ca nu prea visez . What's up with that? Si de-atunci tare m-am suparat pe vise si refuz sa le interpretez (cand le am )
A, nu, nu de aia am deschis topicul...dar am mai facut eu pozne dintr-astea si am intrat off topic fara rusine...si macar odata pe an sa am bunul simt sa deschid topicul daca am ceva de discutat...pe langa subiect. Pai poate tocmai pt ca refuzi sa le interpretezi nu mai visezi. It's a 2 ways street. Si sotul e la fel, chiar vreo cateva seri in urma discutam de vise, si mi-a zis omu' ca pt el e ca un film in care nu implicat..pur si simplu sta la tv... se trezeste dimineata si poate mai are ceva fragmente...dar dupa 2 min, out of his mind. Si eu...intru in panica din secunda 1 si pana nu trece ziua fara vreo bomba nu stau linistita.
|
|
-
07-27-2007, 03:26 AM |
-
LV Goe
-
-

-
Joined on 01-10-2007
-
Seattle,WA
-
Posts 139
-
Points 0
-
|
Nici eu nu prea mi-aduc aminte visele, mai bine stie iubitu ce visez ca ma trezesc de multe ori si ii povestesc asa in timpul noptii (saracul!!!) si a invatat sa faca si el la fel dar mai mult cu (,) cosmarurile ca incepe sa urle si sa dea din maini si din picioare (a facut karate in tineretile lui) prin somn si normal ca il trezesc iar el incepe sa-mi povesteasca... Dar... cand visez ceva care intr-adevar ma pune pe ganduri ma duc repede si caut pe net intelesul visului dar... doar o singura data mi s-a adeverit cand am visat subiectele in noaptea dinaintea tezei la istorie, probabil pentru ca am dormit cu cartea sub perna ca asa auzisem eu , eram in clasa a IX a si nu prea invatasem... atunci am crezut ca am puteri supranaturale si am incercat si cu alte materii ulterior dar nu mi-a mers. In rest mi se intampla sa visez cam ce fac ziua, sau continuarea unui film, sau sunt victima in CSI... Mi-as dori sa-mi amintesc toate visele! Poate ar trebui sa-mi schimb obiceiul de a ma uita direct pe ferestra cand deschid ochii...
"For the world you may be one person but for one person you may be the world..."
|
|
-
07-27-2007, 09:54 PM |
-
Priscila
-
-
-
Joined on 01-14-2005
-
-
Posts 790
-
Points 11,090
-
|
arissa: Sa discutam despre vise. Credeti in ele? Va ghidati dupa vise in viata de zi cu zi? Cum interpretati visele? Dupa carti, vorbe babesti, simtul propriu...? Ce semnificatie credeti ca au? Intrebari ar mai fi altele, poate vin pe parcurs.
hai sa discutam: daca cred in vise? DA; DA;DA, cred cu stoicism, interpretez visele si ceea ce visez sigur mi se intampla a doua zi. Dupa ce le interpretez? Dupa mama daca visez ceva care mi se pare mie ca nu e ok, a doua zi o sun pe mama si o intreb ce crede sau ce semnificatie a avut visul meu.
De ex: daca visez tigani ( ca tocmai vorbeam de ei) , phhh a doua zi sunt cea mai fericita caci o sa am noroc. La fel daca visez culoarea verde, alb, apa, neaparat cuarta ( adica sa se vada fundul apei), calut alb ( l-am visat si pe el) si neaparat pe mama si bunica din partea mamei. Daca visez apa murdara, parca mi-a dat cineva foc dimineata, ma trezesc intoarsa pe dos. Culmea, cand visez pe sora mea imi merge rau[:'(], chiar daca o iubesc tare mult pe sora mea, daca o visez noaptea parca mi-a dat cineva foc . Ok, arissa vrei sa iti mai insir toate neamurile mele si ce visez cu ei?
www.sdphotoartgallery.com
|
|
-
07-27-2007, 10:35 PM |
-
Justinia
-
-

-
Joined on 02-08-2004
-
-
Posts 3,555
-
Points 24,250
-
|
Eu nu (prea) cred in vise. Si la mine, ca si la Paula, visele sunt o continuare a unei intamplari din timpul zilei, dar doar atat. Nici un CSI, nimic. ( Paula, de ce tocmai victima esti?) Sau daca se intampla sa ma gandesc la ceva in timpul zilei ( ceva care ma framanta), neaparat visez cand adorm. Cel mai des visez ca zbor si ma trezesc a doua zi plina de forta. De viata. UIte acum am realizat ca de cand am ajuns aici n-am mai zburat deloc ! ( si `acasa `in Ro visam de cateva ori pe luna). Probabil mi se trage de la plictiseala din timpul zborului peste Atlantic 
Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me. Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai: La Citta degli Angeli
|
|
-
07-27-2007, 10:48 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,771
-
Points 20,300
-
|
Justinia: Nici un CSI, nimic. ( Paula, de ce tocmai victima esti?)
Eu nu-s victima, draga Altcineva a zis ca-i victima. Nu mai retin cine mai sus. Sorry ! Eu sunt aia de rezolva cazurile. Intr-o seara am visat ca bunica-mea vrea sa-l otraveasca pe gagiu' lu' sora-mea si EU am fost cea care-a prins-o in fapt . Ii punea otrava in pasta de dinti. Am vazut-o eu. Nu mai pot de ras. Haaaaaa
|
|
-
07-27-2007, 10:53 PM |
-
Justinia
-
-

-
Joined on 02-08-2004
-
-
Posts 3,555
-
Points 24,250
-
|
Rad si eu aici ca nebuna :)))), mah tu ai vise de vise, nu altceva...
Si da , nu esti tu cu CSI, e LV Goe. Deci, de ce victima, LV Goe?
Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me. Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai: La Citta degli Angeli
|
|
-
07-27-2007, 10:55 PM |
-
ami
-
-
-
Joined on 08-27-2003
-
NYC
-
Posts 1,999
-
Points 11,645
-
|
Ca ai vorbit de apa, Priscila, mi-ai adus aminte de ceva ce-mi spunea bunica mea. Daca visezi o apa curata , clara si linistita/lac atunci inseamna ca te-asteapta zile linistite ... daca visezi ape tulburi si involburate atunci e vai si-amar  Iar daca visezi sobolani atunci vin zile cu bani . arissa:[ Pai poate tocmai pt ca refuzi sa le interpretezi nu mai visezi. It's a 2 ways street. Si sotul e la fel, chiar vreo cateva seri in urma discutam de vise, si mi-a zis omu' ca pt el e ca un film in care nu implicat..pur si simplu sta la tv... se trezeste dimineata si poate mai are ceva fragmente...dar dupa 2 min, out of his mind. Si eu...intru in panica din secunda 1 si pana nu trece ziua fara vreo bomba nu stau linistita.
Pai adevarul e ca rareori am o dimineata din aia linistita sa stau si sa ma gandesc cum mi-a fost somnul, dac-am visam si ce-a fost. Din prima secunda cand m-am trezit ba ma scheauna cainele ca vrea afara, ba ca vrea kupilu la potty, ba ma suna hubby sa-mi spuna 'neata ... pana sa ma dumiresc ce si cum m-am trezit de tot. Totusi, pe la inceputul anului am visat-o intr-o noapte pe mama ... nu a fost nici un film nimic, pur si simplu in timpul noptii am auzit cum m-a strigat pe nume, atat. Si m-am trezit cu un sentiment foarte nasol si toata ziua mi-a stat visul clar in minte. Am sunat-o pe mama a doua zi si intr-adevar era intr-o cumpana urata rau. In 2 zile a ajuns la mine in US. Deci ceva, ceva tot e cu visele astea
|
|
-
07-27-2007, 11:07 PM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,771
-
Points 20,300
-
|
Justinia: Rad si eu aici ca nebuna :)))), mah tu ai vise de vise, nu altceva...
Si da , nu esti tu cu CSI, e LV Goe. Deci, de ce victima, LV Goe?
Ba si eu tot cu CSI, ca la de astea ma uit ca sa-mi faca somn. Le stiu pe toate , toate. In episodul din seara visului era vorba despre o crima prin otravire.
|
|
-
07-27-2007, 11:42 PM |
-
arissa
-
-
-
Joined on 01-17-2004
-
-
Posts 1,346
-
Points 6,995
-
|
Priscila:Ok, arissa vrei sa iti mai insir toate neamurile mele si ce visez cu ei?
DA, n-ar fi rau... eu stau tare rau cand mai visez ceva neamuri...am avut vise cu ei, si sunam acasa...ba au murit la ceva timp dupa, ba erau bolnavi la pat sau prin spital..si tot asa. Nu vreau sa visez neamuri, sub nici o forma, si asa-s putine, cred ca de aia nici nu sun acasa prea des, ca numai aud care si cum a murit. Stiti ce ma supara tare pe mine cu visele? cand visez in timpul zilei!!! ce suparare, dar pe bune. Pt ca stiu ca n-au nimic de a face cu premonitiile mele...si visez cred doar asa sa-mi ocup subconstientul...si normal ca ma trezesc mai obosita. No, acu o sa ziceti, dar cine are timp de naps , eh...se mai intampla cu scoala mea, de cand sunt in picioare la 6 am, si stiu ca am examen ziua urmatoare...apoi trebuie sa fac nani la pranz sa invat pana noaptea tarziu...asa ca nu va luati de mine. 
|
|
-
07-27-2007, 11:44 PM |
-
LV Goe
-
-

-
Joined on 01-10-2007
-
Seattle,WA
-
Posts 139
-
Points 0
-
|
Justinia: Si da , nu esti tu cu CSI, e LV Goe. Deci, de ce victima, LV Goe?
Chiar n-am idee, ma bucur ca totusi nu sunt criminala  Hmmm... m-ai pus pe ganduri...
"For the world you may be one person but for one person you may be the world..."
|
|
-
07-27-2007, 11:50 PM |
-
arissa
-
-
-
Joined on 01-17-2004
-
-
Posts 1,346
-
Points 6,995
-
|
ami:Ca ai vorbit de apa, Priscila, mi-ai adus aminte de ceva ce-mi spunea bunica mea. Daca visezi o apa curata , clara si linistita/lac atunci inseamna ca te-asteapta zile linistite ... daca visezi ape tulburi si involburate atunci e vai si-amar  Iar daca visezi sobolani atunci vin zile cu bani .
Aia cu apa e sfanta la mine...s-a indeplinit de nu stiu cate ori...e standard. Serios. O fi poate numai in capul meu, dar daca visez apa murdara si sa mai fie inaintea unui examen, imi vine sa plang inainte de a ajunge la el...de multe ori nu e catastrofica situatia, dar e ceva acolo care nu merge sau care ticaie pe partea gresita. Aia cu sobolani n-am auzit-o...si nu i-am visat niciodata. Bleah. Dar parca nu mi-ar strica banii.  La mine scarile sunt iar standard...urc - e super bine , cobor -jale. Dupa aia...copii mici, bebelusi...nu-s prea de bine, ma supar cand ii visez, ca mi-s dragi, dar stiu ca nu-i de bine. Cand a fost mama bolnava si in perioada ei grea, numai copii visam...la vremea aia credeam ca-i de bine, si inca ce mai speram sa fie de bine, ma rugam sa-i visez...si tot ii visam intr-una...si n-a fost... de atunci sa nu-i prind prin vise. 
|
|
-
07-27-2007, 11:55 PM |
-
arissa
-
-
-
Joined on 01-17-2004
-
-
Posts 1,346
-
Points 6,995
-
|
bonepaula:Eu sunt aia de rezolva cazurile. Intr-o seara am visat ca bunica-mea vrea sa-l otraveasca pe gagiu' lu' sora-mea si EU am fost cea care-a prins-o in fapt . Ii punea otrava in pasta de dinti. Am vazut-o eu. Nu mai pot de ras. Haaaaaa
Aia da imaginatie!!!
Mie imi place la nebunie CSI, dar cadavre inca n-am visat...uffff...bat in lemn ca nu se stie.
|
|
-
07-28-2007, 12:26 AM |
-
bonepaula
-
-
-
Joined on 09-12-2004
-
Virginia
-
Posts 2,771
-
Points 20,300
-
|
LoL. Eu stiam ca puricii si paduchii sunt bani , Bebelusii sunt griji. De cand am inceput scoala mea, ne-a invatat o treaba " The Universe works for you". Adica, daca tu mergi pe o anume idee, si te gandesti la ideea aia, si o iei si o analizezi si iar te gandesti, si crezi in ea...Universul va face in asa fel incat "sa-ti faca pe plac". Daca esti pesimist about something, it will be bad. Daca esti optimist, it will be good. Insa nu contest ca unii oameni chiar au puterea de a vedea/intelege anumite lucruri, pe care alti oameni nu le vad sau nu le pricep.
|
|
-
07-28-2007, 04:35 PM |
-
Priscila
-
-
-
Joined on 01-14-2005
-
-
Posts 790
-
Points 11,090
-
|
ami: Ca ai vorbit de apa, Priscila, mi-ai adus aminte de ceva ce-mi spunea bunica mea. Daca visezi o apa curata , clara si linistita/lac atunci inseamna ca te-asteapta zile linistite ... daca visezi ape tulburi si involburate atunci e vai si-amar  Iar daca visezi sobolani atunci vin zile cu bani . arissa:
Totusi, pe la inceputul anului am visat-o intr-o noapte pe mama ... nu a fost nici un film nimic, pur si simplu in timpul noptii am auzit cum m-a strigat pe nume, atat. Si m-am trezit cu un sentiment foarte nasol si toata ziua mi-a stat visul clar in minte. Am sunat-o pe mama a doua zi si intr-adevar era intr-o cumpana urata rau. In 2 zile a ajuns la mine in US. Deci ceva, ceva tot e cu visele astea
Hai sa va spun ultimul meu vis legat de apa: cica era un rau tare negru si murdar iar in mijlocul raului de-a curmezisul era saturnul meu verde. Exact in mijloc!!!! eu de pe mal ma gandeam cum a ajuns masina mea acolo ca parca n-am condus-o eu cred ca mai tare m-a surprins cum am parcat masina de-a curmezisul apei.... cand m-am trezit am sunat-o pe mama, spre disperarea sotului si mama m-a linistit: adica o sa fie bine daca masina era de culoare verde. Si asa a fost, ceea ce mi s-a intamplat n-a fost tocam roz, dar parca avea o tenta rozalie. Imi propun in seara asta sa visez sobolani, bleahhhh, poate castig la loterie maine . Si eu stiam de paduchi ca inseamna noroc, da eu nu stiu cum arata paduchii sau purecii
www.sdphotoartgallery.com
|
|
-
07-28-2007, 06:29 PM |
-
arissa
-
-
-
Joined on 01-17-2004
-
-
Posts 1,346
-
Points 6,995
-
|
bonepaula:De cand am inceput scoala mea, ne-a invatat o treaba " The Universe works for you". Adica, daca tu mergi pe o anume idee, si te gandesti la ideea aia, si o iei si o analizezi si iar te gandesti, si crezi in ea...Universul va face in asa fel incat "sa-ti faca pe plac". Daca esti pesimist about something, it will be bad. Daca esti optimist, it will be good.
E si asta la mijloc si nu contest nici eu gandirea pozitiva. Dar eu ma incapatanez sa cred ca nu-i asa la mine.  Sa-ti dau un exemplu: acu vreo 2 sapt am avut un quiz. Si in ziua quizului ma trezesc dupa un vis urat cu un sentiment greu, si incep sa-l bat pe sot la cap cum sa vezi ca nu fac bine la quiz, si cum il esuez, si ce ma fac...si dai si dai... si cum el nu crede in minunatiile astea, sa vezi acolo munca de lamurire cu mine...in fine...ce face si ce zice el de ma convinge si ma lamureste incat ajung la scoala ma credeam geniu nedescoperit. Ce sa mai gandire pozitiva, eram pe piedestal si de acolo nu ma dadeai jos decat cu forta. Ok, si acu ne da profu quizul, ma uit pe foaie, eh..piece of cake imi zic, fac cele 2 probleme, le mai fac inca odata sa fiu sigura, si plec. Acasa ajunsa, le mai fac inca odata, si pe computer (erau cu niste grafice urate) si-mi zic si-s convinsa ca gata n-am cum sa nu iau 100% la quiz. Bucuroasa de numa-numa ca a esuat visul meu, si nah o fi fost numai un cosmar asa la intamplare. A doua zi intru in clasa si profu scria pe tabla solutiile la probleme cu rezolvarea lor...si numai il vad ca incepe sa scrie solutia la problema a 3-a !!!! sa lesin, sa-mi dau palme! imi da quizul inapoi 50% grade. Acu ce sa-i mai zic daca desteapta de mine nu se uitase pe spatele paginii sa vada si problema a 3-a ! Imi venea sa plang nu alta... si nah, uite cum iarasi visul meu si-a facut datoria de scout cu toata gandirea mea pozitiva. Si vise si situatii asa mi se intampla cu duiumul. Ca doar daca am un vis pozitiv inaintea unui examen, nu ma duc la examen si-mi zic...eh...nici n-am nevoie sa ma zbat aici ca si asa iau 100%...no way... in fine, asta-i cu examenele... cu restul in viata e si mai si... daca-s in vacanta, ma apuca panica sa visez ceva urat de tot. 
|
|
-
08-06-2007, 10:31 AM |
-
vpdana
-
-

-
Joined on 01-06-2007
-
-
Posts 302
-
Points 0
-
|
Pentru mine visele sunt o problema, visez mereu, mi se pare ca visez toata noaptea desi stiu ca nu e asa, si ca visele sunt foarte scurte, dar chestia e ca dimineata cand ma trezesc ma trezesc super obosita si irascibila din cauza viselor. Parca nu am dormit deloc, parca am trait efectiv toata noaptea visele, nu stiu cum sa ma explic, e ciudat, si ma enerveaza foarte tare pentru ca ma trezesc foarte obosita. Iar ce-i interesant, e ca uneori visez ca ma cert, de obiei cu sotul meu, iar dimineata ma trezesc nervoasa pe el si nici nu pot sa vorbesc cu el de nervii, iar el nu intelege ce a facut, cu ce a gresit. E aiurea de tot, as vrea sa nu mai visez nimic, si sa am un somn linistit si odihnitor.
A positive attitude may not solve all your problems, but it will annoy enough people to make it worth the effort. (Herm Albright)
|
|
-
08-06-2007, 11:23 AM |
|
|