Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

despre acte necesare

Last post 08-17-2007, 01:10 AM by Blackie. 1 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  08-14-2007, 01:38 PM 65851

despre acte necesare

buna ziua la toti,

am nevoie de cateva informatii:

1. ce anume trebuie trimis ( bineinteles dupa ce ai punctajul obtinut ) la ambasada au la belgrad?

2. se trimite la belgrad? am mai auzit variante ca in germania, desi pe site scrie clar ca la belgrad...

3. unde se plateste suma de procesare?

Va cer aceste informatii deoarece sunt foarte la inceput si nu prea stiu cu ce se mananca,

Multumesc din suflet,

radu

•  08-17-2007, 01:10 AM 65965 in reply to 65851

Re: despre acte necesare

Raducu,

Pana la depunerea dosarului este cale lunga. 

Primul lucru ce trebuie facut este "Professional Assessmentul " - echivalarea meseriei pentru aplicantul principal. Trebuie sa afli ce "body" echivaleaza studiile tale si experienta profesionala din Romania. Apoi sa vezi de ce documente ai nevoie. Uni vor IELTS-ul luat altii nu, foii matricole, adeverinte de la locuri de munca pe meseria ta samd... Dupa ce ai hartia asta mergi mai departe cu dosarul - un morman de documente traduse si legate  avand ca piesa de baza hartia de mai sus. Procedura de intocmire a dosarului se poate sa o gasesti pe forum pe aici pe undeva sau macar ceva sa te ajute. Tu titlu informativ dosarele pentru Skilled Migrants se proceseaza la Adelaide. Plata se face prin credit card sau cec atasat la dosar. E preferabil cardul ca sa ai control cand "trag" banii (primesc dosarul).Cam aste erau info de acum 4 ani si s-ar putea sa te "bullshit-ing you a bit" asa ca cel mai bine citeste si intelege din scoarta in scoarta: http://www.immi.gov.au/migrants/index.htm. Bafta!

Do, or do not. There is no "try."
View as RSS news feed in XML