Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

O initiativa remarcabila

Last post 09-07-2007, 05:23 AM by Girbova. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  09-04-2007, 04:29 AM 66818

O initiativa remarcabila

Se numeste Estela Velazco, este din Peru si locuieste de trei ani in Romania, la Arad, unde sotul ei lucreaza ca reprezentant al unei firme elvetiene. Ea nu picteaza, dar are prieteni pictori si si-a propus sa-i faca cunoscuti in Romania. A organizat mai intai o expozitie la Arad. Pentru ca a avut succes, a mai facut una si la Timisoara. Acum tocmai a vernisat-o pe a treia la Brasov. Pe aceasta am vazut-o. Majoritatea tablourilor sunt abstracte, dar reflecta stilul si cultura peruana. Printre tablouri se gasesc foi volante cu informatii despre Peru, geografie, istorie, traditii, cultura pre si post columbiana. La cerere, se proiecteaza un film documentar intitulat "Peru - tara incasilor". Imagini si detalii la http://www.cultural-bv.ro

Expozitia este frumoasa. Pe mine m-a impresionat insa initiativa Estelei. Cunoasteti vre-un roman care sa fi facut ceva asemanator in strainatate?

•  09-07-2007, 04:14 AM 66960 in reply to 66818

Re: O initiativa remarcabila

Da.
    Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.
  •  09-07-2007, 05:23 AM 66962 in reply to 66960

Re: O initiativa remarcabila

Asa-i, se intimpla destul de des. Doar ca romanii au o mare "hiba": nu stiu sa-si faca reclama, si mai ales in tara. Nu cred ca cineva din diaspora cind face asa ceva(ori un alt gen de event) se gindeste sa-si faca propaganda in tara. E destul de dificil sa faci publicitate printre romanii de-aici, avind in vedere ca-s destul de dispersati, si distantele-s enorme. Dar eu am o intrebare: ai auzit ca cineva din tara sa promoveze vreun tinar artist din diaspora? Ori macar sa ajute? In schimb, acum citiva ani, fiind in tara am vazut din intimplare afisul unei expozitii de fotografii apartinind unui tinar roman-american, si vizitind-o am auzit cele mai nedrepte comentarii.
View as RSS news feed in XML