si in nz tot cam la fel stau lucrurile. salariile insa sint ceva mai mici si in plus vremea e mai rece si mai umeda. nu exista animale de prada in nz (decit la gradina zoologica), insa cum ti-o zis si blakie, povestile cu serpi si paianjeni sint umflate. asa cum traiesc milioane de australieni cu animalele alea, ai sa poti si tu...
atita doar, nu-mi imaginez de ce o scoala ar angaja un profesor de limba engleza cind asta nu e limba sa nativa. sa nu te surprinda cind or sa se uite chioris la genul "vii tu din, scuza-ma, unde ziceai ca-i tara ta, sa ne inveti pe noi limba noastra?" poate mai degraba cu franceza as zice eu c-ai avea succes.
cum bine a zis blakie, de la recunoastera studiilor pina la acreditare e cale lunga. si adaug eu, de la acreditare pina la trecerea unui interviu si a fi acceptat pt un post e din nou cale lunga. insa cu rabdare si munca, se poate.
Mesajele postate reprezinta doar o parere personala si in nici-un caz nu trebuiesc tratate ca sfat legal. Va incurajez sa contactati un avocat specializat iar daca folositi informatii din aceste mesaje postate o faceti pe riscul dvs. personal.