Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Malev Airlines? A zburat cineva cu aceasta companie?

Last post 09-28-2007, 10:45 PM by Anyry. 12 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  02-25-2006, 03:15 AM 36258

Malev Airlines? A zburat cineva cu aceasta companie?

Am posibilitatea sa aleg o oferta foarte buna ca pret cu aceasta companie, dar nu am auzit nici o parere despre ea.

Daca stie cineva mai multe,ar fi excelent.

Va multumesc.Smile [:)]

•  02-25-2006, 04:51 AM 36259 in reply to 36258

Re: Malev Airlines? A zburat cineva cu aceasta companie?

littlestar:

Am posibilitatea sa aleg o oferta foarte buna ca pret cu aceasta companie, dar nu am auzit nici o parere despre ea.

Daca stie cineva mai multe,ar fi excelent.

Va multumesc.Smile [:)]

Eu am zburat cu Malev. Conditii excelente, mancare super, avioane cool. Stewardesele, lasa de dorit ca-s cam uratzele...da-s unguroaice si sunt bune la altele...asa ca.... Smile [:)]

•  02-25-2006, 09:54 AM 36267 in reply to 36259

Multumesc mult. Chiar nu stiam nimic despre ei si vreau foarte mult sa iau biletul la ei pt ca e cel mai ieftin.

Numai bine

•  02-25-2006, 09:55 AM 36268 in reply to 36267

intersanta chestia cu unguroaicele:) daca sunt bune la altele,atunci e bine:)
  •  02-25-2006, 12:05 PM 36274 in reply to 36268

Adevarul este ca nu conteaza stewardesele daca ai gasit un bilet bun ca pret si mai ales nu faci escala de j...de mii ore. Si eu am cumparat bilet pt luna Mai cu Malev. Nu am mai zburat cu ei pana acum dar sunt sigura ca va fi ok! Toate bune!
  •  02-25-2006, 02:24 PM 36288 in reply to 36259

MAN,tu pui accent vere clipind [;;)]pe ALTELE.Stick out tongue [:P]
  •  02-25-2006, 02:26 PM 36289 in reply to 36274

3 persoane mi-au zis despre Malev ca au avioane vechi...si care si arata vechi in interior...nu stiu in ce masura va intereseaza aspectul asta...pt mine e important, ma simt mai in siguranta daca zbor cu un aparat mai nouStick out tongue [:P]. Cat despre servicii: 2 prieteni au venit in decembrie, respectiv ianuarie si le-a fost amanata cursa cu 10-11 ore. Problema e ca nu li s-a zis asta de la inceput, tot aflau pe parcurs despre inca o amanare de 2-3 ore...in mod normal daca zborul e amanat cu 10 ore trebuie sa iti dea cazare (era overnight)...nu li s-a dat cazare ci niste perne sa se "odihneasca" in sala de asteptare din aeroport No [N].In plus au zis ca e tare inghesuit avionul...adica loc f putin la picioare..etc si nu le-au ajuns toate bagajele deodata (s-au ratacit).E doar o parere, eu nu am zburat cu ei...stiu si persoane care au zis ca e ok, dar nimeni nu mi-a zis de foarte bine de ei....

Does God play dice?
  •  02-25-2006, 06:04 PM 36296 in reply to 36289

Multumesc mult...asta ma pune pe ganduri...pana la urma cred ca e cum ti-e norocul...dar poate se merita sa merg doar de data asta...Imi trebuie doar un dus, iar ceea ce am gasit pana acum depaseste 600$ si numai compania Malev ofera un bilet ieftin si cu plecare dupa-amiaza.

Pana acum am zburat cu American Airlines, Air France si British Airways. Cel mai mult mi-a placut cu British Airways, dar un dus la ei e aproape 700$ cu plecare dupa-amiaza.

Inca nu mi-am cumparat biletul...o sa ma mai gandesc. Ma intereseaza sa fie in primul rand sigur avionul.

•  02-25-2006, 06:05 PM 36297 in reply to 36296

Oferte mai bune doar pentru un bilet dus se gasesc dinspre state spre europa, dar eu am nevoie de un bilet cu plecare din Bucuresti spre State.
  •  04-02-2006, 11:43 AM 40200 in reply to 36297

eu am zburat cu malevul la venire in state...a fost ok...
  •  08-14-2007, 01:49 PM 65853 in reply to 36258

Descriere Malev: PRETURI MICI, BAGAJE LIPSA

Buna. Nu stiu ce cred cei care au scris aici despre compania Malev si inca nu zburasera, insa eu care am avut sansa sa zbor pot spune ca la pretul mic si serviciile sunt foarte proaste. De ce?Raspunsul e foarte simplu: bagajul care continea lucruri mai bune a fost pierdut, la o saptamana gasit, dupa care a disparut din nou. Cei de la agentie furnizeaza numai date eronate si numere de telefon care nu au nicio legatura cu compania Malev. De exemplu ca timp de 30 de zile ei nu pot interveni, ceea ce nu este adevarat si nu numai pentru ca ei chiar au obligatia ca in perioada asta sa faca in asa fel incat sa mi se returneze bagajul, si nu e vorba de 30 de zile, ci de 21.

•  08-20-2007, 10:48 AM 66179 in reply to 65853

Re: Descriere Malev: PRETURI MICI, BAGAJE LIPSA

Revin, dupa ce am zburat cu Malev dus si intors. Totul a fost ok, serviciile ok si am ajuns cu bine la ambele destinatii.

Drum bun tuturor!

•  09-28-2007, 10:45 PM 67828 in reply to 66179

Re: Descriere Malev: PRETURI MICI, BAGAJE LIPSA

desi nu acesta este postul corespunzator m-am gandit ca articolul asta o ii intereseze pe cei care vor sa zboare in tara
    http://www.evz.ro/article.php?artid=324621

este vorba de serviciile indoielnice ale companiei Alitalia, si dincolo de articolul propriu-zis, interesante sunt comentariile (stiu ca regurile forumului presupun sa citez comentariile, dar sunt destul de multe, si e cam tarziu acum).

...Don't die before I do...
View as RSS news feed in XML