Salut,
Sa va spun ce mi s-a intamplat. E de ras, e de plans... Eu una am ras de necaz, ce sa zic. Sotul meu a cumparat ieri un televizor si un aparat photo Canon, dar cand am ajuns acasa, surpriza: cutia era goala. aparatul Canon nu era inauntru. De fapt, nu chiar goala cutia, era plina de hartii si carticele de instructiuni pt respectiva camera, care insa...se evaporase. Ar fi fost greu de ghicit ca era goala, deoarece era destul de grea.
Am sunat la magazin (Sears, in Roanoke, Virginia) si au fost foarte mirati, dar nu stiu ce se poate face, sa merg azi sa vorbesc cu managerul... Asta voi face. M-au intrebat daca era sigilata cutia, le-am spus ca era inchisa bine, doar ca nu stiam ce vrea sa spuna prin a fi sigilata, daca se referea la banda de lipit, nu era. Intrebarea este: a fost o greseala, sau cineva chiar a umblat la respectiva cutie intentionat?
Voi ce ati face in locul meu? Azi voi merge acolo oricum, desi sincera sa fiu, la cat au fost de mirati, m-as mira eu sa vrea sa rezolve problema.
I s-a mai intamplat cuiva?