Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Ajutor va rog frumos !!!!!!!!!!!

Last post 10-01-2007, 05:39 PM by valy2. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  09-30-2007, 10:58 AM 67857

Ajutor va rog frumos !!!!!!!!!!!

Salut, ma numesc Vali si am o problema ( zici ca sunt de la AA :P )

Anul trecut 2006 am fost la munca in SUA cu viza H2B, am stat in timp legal, inca m-am intors si mai devreme.

Anul acesta am obtinut o viza de munca H2R cu valabilitate MAI - 10 Noiembrie. Am ajuns acolo in Mai, am muncit dar din pacate pe 12 Septembrie a trebuit sa revin in tara penbtru un proces de divort.

Acum as vrea sa ma reantorc avand in vedere ca mai am viza pina pe 10 Noiembrie.

Problema mea este urmatoarea: o sa am probleme la imigrari pe aeroport cand vor vedea ca mai am doar o luna de viza ramasa valabila si apoi trebuie sa parasesc SUA ??? Sau nu conteaza asta ??? Mentionez faptul ca mai am inca la mine contractul munca munca in original, si important: pe pasaport, pe viza am la sectiunea entries un M ( oare inseamna intrari multiple ??? ).

Va rog frumos am nevoie de un raspuns urgent pentru a nu fi prea tarziu pentru mine. Zic asta pentru ca in urma divortului nu mai am bani sa mai platesc spagi si etc pentru un alt contract.

Mai mentionez faptul ca angajatorul de acolo ma asteapta cu bratele de schise si pot produce bani imediat ce ajung acolo.

Multumesc anticipat, al  vostru nou membru Vali Yes

•  09-30-2007, 09:27 PM 67873 in reply to 67857

Re: Ajutor va rog frumos !!!!!!!!!!!

Vali, un lucru pot sa iti spun sigur. M  in dreptul entries inseamna intr-adevar Multiple entries. Deci, teoretic, ai avea dreptul sa te intorci daca viza iti este valabila.

Nu stiu insa daca se considera ca mai esti in program sau nu. Va trebui sa ai o justificare si, mai ales, sa dovedesti ca angajatorul te asteapta si te intorci la job-ul pentru care ai primit viza. Poate stie altcineva de pe forum mai mult despre viza pe care o ai. Teoretic, eu nu vad de ce nu ai putea sa revii.

Iti doresc bafta!

Alessia

•  10-01-2007, 05:39 PM 67886 in reply to 67873

Re: Ajutor va rog frumos !!!!!!!!!!!

Mai mentionez si faptul ca nu am lucrat nici un minut la angajatorul din contract ( la fel ca si data trecuta ) dar asta nu ma impiedicat sa iau viza din nou ( doar am bagat o minciunica precum ca nu am schimbat angajatorii si m-au crezut pe cuvant ).

As putea sa spun ca am avut probleme personale ( nu am sa mentinez de divort ) si ca trebuie sa ma intorc sa imi termin contractul ca altfel as putea avea probleme la anu cand voi opta pentr alt contract pentru faptul ca as fi neserios.

Ideea e ca odata intrat imi voi prelungii viza de munca si nu va fi nevoie sa ma intorc prea curand.

Ce ziceti ???

Alessia mercic mult pentru sfat

View as RSS news feed in XML