Salut, ma numesc Vali si am o problema ( zici ca sunt de la AA :P )
Anul trecut 2006 am fost la munca in SUA cu viza H2B, am stat in timp legal, inca m-am intors si mai devreme.
Anul acesta am obtinut o viza de munca H2R cu valabilitate MAI - 10 Noiembrie. Am ajuns acolo in Mai, am muncit dar din pacate pe 12 Septembrie a trebuit sa revin in tara penbtru un proces de divort.
Acum as vrea sa ma reantorc avand in vedere ca mai am viza pina pe 10 Noiembrie.
Problema mea este urmatoarea: o sa am probleme la imigrari pe aeroport cand vor vedea ca mai am doar o luna de viza ramasa valabila si apoi trebuie sa parasesc SUA ??? Sau nu conteaza asta ??? Mentionez faptul ca mai am inca la mine contractul munca munca in original, si important: pe pasaport, pe viza am la sectiunea entries un M ( oare inseamna intrari multiple ??? ).
Va rog frumos am nevoie de un raspuns urgent pentru a nu fi prea tarziu pentru mine. Zic asta pentru ca in urma divortului nu mai am bani sa mai platesc spagi si etc pentru un alt contract.
Mai mentionez faptul ca angajatorul de acolo ma asteapta cu bratele de schise si pot produce bani imediat ce ajung acolo.
Multumesc anticipat, al vostru nou membru Vali