Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

Republicani sau Democrati

Last post 10-21-2007, 02:01 AM by dixy2k. 3 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  10-19-2007, 05:02 PM 68220

Republicani sau Democrati

Indraznesc sa deschid acest subiect si ma intreb daca voi avea succes. Probabil ca scapati de faimoasele telejurnale si subiecte si sinteze ale zilei, majoritatea celor ajunsi aici prefera FM in trafic si CSI acasa. Totusi...

Urmareste cineva politica din SUA? E cineva interesat de alegeri? Votati? Cunoasteti doctrinele partidelor si va simtiti mai aproape de unii sau de altii? Cunoasteti candidatii? Stiti ceva despre platformele lor?

Mi-e frica sa zic mai multe deocamdata, sa nu ma trezesc cu niste oale aruncate dupa mine, dar daca se avanta cineva...

•  10-20-2007, 12:45 AM 68225 in reply to 68220

Re: Republicani sau Democrati

Nu vad de ce ar fi oale aruncate dupa tine, iar daca s-ar intampla, ar dispare rapid.

In ce priveste subiectul, este super interesant, si cred ca s-a mai atins cate un pic pe ici pe colo, dea lungul timpului. In mod cert probabil ca majoritatea celor care urmaresc politica americana sunt deja cetateni, fiind direct interesati pentru a stii cum sa isi exercite dreptul de vot. Asta nu inseamna ca nu vor exista si exceptii, cei care nu sunt inca cetateni dar sunt interesati de ce se intampla in jur. La fel, foarte probabil este ca cei mai vechi sa reprezinte majoritatea celor interesati.
    Am spus toate acestea pentru a pune o perspectiva intre potentialii vizitatori ai RP, unde multi sunt fie noi veniti, fie in cautare de informatii pentru a veni.

Insa, dincolo de ei, sunt cei vechi, care sigur au o opinie, sigur au afinitati, si sigur au informatii.

Personal ti-as putea raspunde ca da, cunosc si doctrinele partidelor si am si ma simt si mai apropiat fata de unii.

Ai vreo intrebare specifica la care te-ar interesa sa gasesti un raspuns, sau te referi doar la modul general?

The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  10-20-2007, 09:37 AM 68227 in reply to 68225

"Da' eu cu cine votez? Hic! " LOL
  •  10-21-2007, 02:01 AM 68230 in reply to 68227

Din pacate nu-s prea buni candidatii de nici o parte. O sa vedem curind pe cine va nomina partidele dar.. se cam stie. Deocamdata la democrati e Hillary iar la republicani Giulliani. Daca vreti un al doilea Bush, Giulliani e omul perfect.
View as RSS news feed in XML