Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

San Diego (California) in flacari!

Last post 10-23-2007, 11:48 PM by cali girl. 3 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  10-22-2007, 07:51 PM 68243

San Diego (California) in flacari!

De cand sunt in US nu am vazut asa ceva.  E incredibil cat de repede arde totul in jurul nostru, si cum toata lumea sta cu inima cat un purice in fata televizorului asteptand vesti bune care nu mai vin. 

Am vazut doua case in flacari in Rancho Bernardo (pt cei care stiu unde este).  Niciodata focul nu a venit atat de aproape de plaja, se vorbeste deja despre evacuari in Carlsbad si Solana Beach.  Daca sunt romani in zona si au nevoie de ajutor, noi suntem in La Jolla, scrieti PM si vedem cum punem ceva la cale sa fiti in siguranta.

Atat de frumoasa cat e California, mi se rupe inima cand vad ce e in jurul nostru aici!:(

•  10-23-2007, 01:57 AM 68245 in reply to 68243

Re: San Diego (California) in flacari!

sunt in santa clarita, pe langa canyon country, stevenson ranch, dar suntem bine acum.,...am avut prt din canyon country peste noapte ,sper ca in seara asta nu facem cu schimbul..in afara de ei 2 nu mai stiu pe nimeni,,,si sotul meu nu are familie aproape. ma bucur totusi ca romanii sunt uniti in astfel de situatii, fac aceeasi chemare, oricine are nevoie de adapost, sa scrie pe romportal..o sa verific daca nu o sa fim evacuati. numai bine!

•  10-23-2007, 10:23 PM 68258 in reply to 68243

Buna. Eu locuiesc in Oceanside si este un fum de nu pot sa descriu.

Sper sa fie bine si sa nu luam foc de tot.

•  10-23-2007, 11:48 PM 68261 in reply to 68258

Andrei, am primit PM'urile de la tine.  Ai nevoie de ajutor????  Da-mi de stire!!! 

Oceanside nu e inca evacuat, decat daca stai in Camp Pendleton sau in apropiere.  Raspunde te rog si ai grija de tine si de ai tai.

Cu prietenie,

Dana

View as RSS news feed in XML