Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

viza B1 ca turist

Last post 11-02-2007, 10:50 AM by marioana. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  11-02-2007, 09:39 AM 68534

viza B1 ca turist

As avea posibilitatea sa primesc viza B1 (bussines) pentru ca firma unde lucrez are filiala in USA si probabil va fi nevoie sa particip la seminarii pe acolo. As vrea sa stiu daca am aceasta viza o pot folosi si in scop personal, sa ma duc ca turist, sau o pot folosi doar in interes de servici?

Fiecare om poseda un anumit orizont. Cand se ingusteaza si devine infinit de mic, el se transforma in punct si atunci omul zice: "Acesta este punctul meu de vedere".
  •  11-02-2007, 10:39 AM 68546 in reply to 68534

Re: viza B1 ca turist

Nu am auzit sa se dea doar viza B1. Toate cazurile pe care le stiu eu de solicitari de viza de afaceri, au primit B1/B2.

Deci raspunsul este ca da, o poti folosi si in mod personal DACA va fi o viza multi entry. Altfel, evident ca odata ce ai intrat pe teritoriul US cu viza B1 in timpul sederii aici poti sa mergi sa vizitezi ce vrei si pe cine vrei.

The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  11-02-2007, 10:50 AM 68552 in reply to 68546

Re: viza B1 ca turist

Mersi :)...idea era ca la intrare ma intreaba cu ce scop intru in US. Si ma gandeam ca fiind viza B1 ar trebui sa am scop de afaceri. Dar daca se da impreuna cu B2 atunci e ok :).
    Fiecare om poseda un anumit orizont. Cand se ingusteaza si devine infinit de mic, el se transforma in punct si atunci omul zice: "Acesta este punctul meu de vedere".
View as RSS news feed in XML