Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

casatoria dupa detention si voluntary departure cu un cetatean american

Last post 11-14-2007, 05:25 PM by adrian_c. 2 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  11-08-2007, 08:40 AM 68744

casatoria dupa detention si voluntary departure cu un cetatean american

buna ziua,...

numele meu este adrian si am venit in usa cu h2b valabil timp de 6 lunipana in mai 15

nu m am prezentat la contract si la expirarea vizei dupa 2 luni , am aplicat pentru viza de turist si nu am primit nici un raspuns .in octombrie imigration m au prins si m au tinut in detentie 3 saptamani.acum am ajuns acasa .Care ar fi cea mai buna solutie sa ma intorc inapoi.Mai am o sansa .am o prietena americana si vine de craciun sa ne casatorim .pot lua viza prin casatorie? Problema e ca sunt dezorientat si nu stiu cum sa aplic cum sa fac , daca ar putea cineva sa ma ajute ... as fi recunoscator.va multumesc.prietena mea este sudenta in ultimul an ...care este cea mai scurta solutie , mai exista vre o sansa sau trebuie sa ma resemnez??? Va multumesc

Filed under:
  •  11-08-2007, 10:08 AM 68750 in reply to 68744

Re: casatoria dupa detention si voluntary departure cu un cetatean american

Ca sa te intorci va trebui un waiver de la banul tau de reintrare in US.

De putut se poate, au facut-o si altii, dar este extrem de greu. Daca sotia este doar studenta inseamna ca nici nu are venitul necesar sa te sponsorizeze si atunci va trebui ca altcineva sa raspunda financiar pt tine.

Oricum, un astfel de caz este de mers la un avocat, nu sa incercati voi singuri.

The only real security in life is to be very good at what you do.
  •  11-14-2007, 05:25 PM 68887 in reply to 68750

Re: casatoria dupa detention si voluntary departure cu un cetatean american

care sunt semnificatiile cuvantului waiver si cum aplica pentru a trimite aceasta forma. Este vre-un site ce are forma aceasta ? Va multumesc.
View as RSS news feed in XML