da mai multe detalii... unde ai aplicat?singur? prin intermediul la cineva?
un prieten de al meu o venit cu h2 b cred cu viza numai de turist , si a primit drept de sedere numai pe trei luni.... si din timp cu 4-6 saptamani inainte de expirare a facut aplicatie pt extiderea dreptului de sedere numai pt 3 luni , asa a specificat, aplicatia a facut-ola o notara in ny. la costat 250usd. o taxa de 200 percepe ins , daca intri si pe siteul lor vezi ca aat e taxa pe extindere retul o fo comisionul doamnei. demeia respectiva a inaintat actele la ins,niste copii nu mai stiu exact dupa ce, dar im mod sigur dupa invitatia care ai dat-o la ambasada. dupa cateva zile a primit de la ins o scrisoare ca dosarul lui e pe rol si sa astepte deoarece sunt multe dosare.. dar se va fi finalizat. si dupa cam 6 saptamani ia venit raspuns ca i sa pelungit statutul legel cu 3 luni. de regula daca ceri pentru putin timp ti-i se da timpul cerut..... daca optezi pt o perioada mai lunga de timp iti cer acte suplimnetare... informatii de la sponsorul care te " tine " in spate in america faza dinastea. acu in ultima vreme s-o cam stricat astia la cap si niciodata nu stii ce poate sa apara. dar daca ai aplicat singur si ai trimis taxele trebuie sa fii in baza lor de date cu dosar pe rol.. si atata timp cat dosarul e pe rol tu tot legal esti aici....ai primis vreo scrisoare de instiintare precum ca o fost incasata taxa , trebuie sa iti fi trimis un comfirmation number. daca ai merspe mana la intermediar si te-o tras in piept.... capul face capul trage... dute la avocat... ia unul 50-100 pe sedinta sau cum gasesti...ai platiti cash? pe intermediar?.iti spun din proprie experienta nu sta " la cutie " sa iti fie frica ca acum esti ilegal.... in ce stat esti? nu te lasa mai prejos ..... suna persoana respectiva.. ceva convorbiri telefonice....si il dai in judecata.... dute la politie si zii ce s-o intamplat.... NIMENI IN AMERICA nu se leaga de statutul tau legal aici!!!!!! oriunde mergi la tribunal fie ca ii la tribunalul pentru trafic violations, la tribunalu pentru landlord/ tenant law.. si altele care mai sunt NIMENI NU SE LEAGA DE STATUTUL TAU LEGAL AICI. atat timp cat nu te prind astia la lucru la negru...si si daca te prind mergi la un tribunal special pt probleme de emigrare... si judecatorii de acolo iti dati dracului... isi rai de tot. da cu un avocat bun poti evita deportarea si aplici pt emigrare..costa bani si timp...asa ca a ceva .. nu esti singurul in situatia asta.. au patit-o altii si mai rau.. pe multi bani.. si trasi pe sfoara de preoti... apropo stie careva UN PREOT pe numele MHEDINCU DANIEL.. ORTODOX... FERITIVA CA DE DRACU DE EL.... MA SI MIR CA MITROPOLIA ORTODOXA DIN AMERICA NU IA ATITUDINE.. FATA DE UN ASEMENA POPA MARSAV.. HOTOMAN... SARLATAN... POPA ADEVARAT CU TEOLOGIA IN TARA... CARE DUPA CATE SE PARE O FOST CONDAMNAT CU SUSPENDARE IN ROMANIA PT INSELATORIE... DECI RETINETI NUMELE MEHEDINCU DANIEL...MOMONTAN II UNDEVA IN ZONA STATULUI WASHINGTON.. PERSOANELE CARE STIU DE EL POT DA INFORMATII PE ACEST FORUM...persoane din zona queens , ny , il cauta... deci atentie ...
mai da detalii
suca