Sign in RomPortal Forum Sign in | Join | Help

La Multi Ani Romania !

Last post 12-01-2007, 05:26 PM by Dell. 5 replies.
Sort Posts: Previous Next
  •  12-01-2007, 09:29 AM 69088

La Multi Ani Romania !

LA MULTI ANI ROMANILOR DE PRETUTINDENI !!!

http://www.youtube.com/watch?v=mJwS8KM-LQA

Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
  •  12-01-2007, 12:04 PM 69091 in reply to 69088

Re: La Multi Ani Romania !

Smile Interesant Video. La multzi ani!!!! romanilor, oriunde v-atzi afla.

"What nerv's me also destroy me!"
  •  12-01-2007, 12:43 PM 69093 in reply to 69091

Mai am doua.

http://www.youtube.com/watch?v=PBUYn85x8VA

http://www.youtube.com/watch?v=DBl3LFRT20o&feature=related

Nu stiu ce simtiti voi, dar mie mi se increteste pielea cand aud cantecele astea. Stiu ca mereu ne plangem de Romania, de Romani, dar cred ca sufletul meu va ramane pe veci romanesc, indiferent unde sunt. 

Life is full of dreams.If you don't dream ...go to sleep.
  •  12-01-2007, 12:57 PM 69095 in reply to 69093

Este si normal, oriunde ai fi in lumea asta mare, acolo ai invatzat sa vorbesti sa mergi , sa traiesti, ...... dar vezi tu de multe ori sentimentele se bat cu ratziunea. Cand vei auzi stiri bune despre romani vei simtzi o caldura in suflet, dar cand vei auzi stiri proaste, despre ce fac romanii si cum se fac de ras vei fi dezamagit,  ..... , vei gandi : " Bine ca am plecat !!!"

Insa orice s-ar intampla si oriunde vei fi Romania va ramane o particica din tine pentru toata viatza, oricat ar nega unii ca nu vor sa mai stie , si nu ii mai intereseaza, in adancurile sufletului va fi mereu viu acest sentiment de slabiciune al locului in care te-ai nascut si ai crescut.

"What nerv's me also destroy me!"
  •  12-01-2007, 02:53 PM 69097 in reply to 69095

Multumesc Paula ca mi-ai amintit. Eu si uitasem in ce zi suntem..trec zilele astea ca naiba de repede...

Si da, te ating melodiile astea. Ziceam zilele trecute catre o prietena ca nu ma atrage nimic la Romania, ca nu mi-e dor, ca nu-mi lipseste, si sper sa ma tina Dzeu asa, sa nu imi lipseasca nimic...Probabil ca nu-mi lipseste nimic din Romania din zilele noastre...probabil ca toti tanjim sau ne e dor de ceva care s-a cam dus, ceva-ul asta e exprimat in ceea ce spune Furdui Iancu in al doilea link ce l-ai dat...

Vezi cum idealizezi cand esti departe? Nu ma refer la Paula.

Si in Romania cand eram, imi placea tare ziua de 1 Decembrie. Dar asa cum am zis, nu ptr cum e sarbatorita Ziua Romaniei astazi, in prezent, ci ptr ceva...nici macar nu pot exprima. Jeez.

In orice caz, La multi ani, da. 

Ho sentito un vuoto dentro di me ed un senso di paura mentre il buio delle nuvole era ancora intorno a me.
    Poi all'improvviso, sotto di me, un'oceano di luci:cosi tante in una volta sola,non le avevo viste mai:
    La Citta degli Angeli
  •  12-01-2007, 05:26 PM 69099 in reply to 69097

Justinia:
    Ziceam zilele trecute catre o prietena ca nu ma atrage nimic la Romania, ca nu mi-e dor, ca nu-mi lipseste, si sper sa ma tina Dzeu asa, sa nu imi lipseasca nimic...Probabil ca nu-mi lipseste nimic din Romania din zilele noastre...probabil ca toti tanjim sau ne e dor de ceva care s-a cam dus, ceva-ul asta e exprimat in ceea ce spune Furdui Iancu in al doilea link ce l-ai dat...

Vezi cum idealizezi cand esti departe? Nu ma refer la Paula.

Si in Romania cand eram, imi placea tare ziua de 1 Decembrie. Dar asa cum am zis, nu ptr cum e sarbatorita Ziua Romaniei astazi, in prezent, ci ptr ceva...nici macar nu pot exprima. Jeez.

In orice caz, La multi ani, da.

Poti scoate pe romani din Romania, nu poti scoate Romania din romani.

La Multi Ani tuturor romanilor.

The infinite is in the finite of every instant. (Zen)
View as RSS news feed in XML